Başım dönüyor ama dönmüyor(muş)

Bir de araba çok tutuyor beni az önce Alsancak tan Altındağ tarafına taksiyle geldim bulantıdan öldüm zor kendime geldim işte bunlar iç kulak kaynaklı mı migrenöz mü anlayamıyorum maalesef derdimi kimse de anlamıyor zaten eşim dahil

Ya bilmiyorum gökhan hoca beni unuttu nisanda botoks yapılcak ben arıcam dedi hala aramadı. Bilmiyorum artık ne zaman arıcak ne yapıcak. Fulsac kullanıyorum ben bilmiyorum değiştir derse değiştiririm tabi de ben ilaca bagımlı olmam istemiyorum cünkü bu ilaçlar bağımlılık yapıyor bıraktığın zaman aynı sekilde dönmesi devam ediyor bu yüzden istemiyorum. Nasipse bebek istiyorum o yüzden ne kadar az ilaç o kadar daha iyi benim fikrim ama tedavi de ne gerekiyorsa tabiki onu yapıyorum çünkü böyle yaşanmıyor

Araba tutar demişti gökhan hoca bana. Ama beni rahatsız etmiyor araba sadece geri geri giderken fenalık oluyor gözlerimi kapatıyorum hep migrenöz kaynaklıdır

Merhaba ben daha önce farklı bir üyelikle yazmıştım buraya egzersizler önermiştim. Epey zamandır yine iyi hissetmiyorum bir çözüm bulan var mı diye bakayım dedim, çok zor bu rahatsızlık düzelir gibi olup hep başa dönüyorum tam 20 yıldır böyleyim tedavisi mutlaka olmalı umudumu kaybetmek istemiyorum

Merhaba valla ben epeydir iyi gibiydim ama son birkaç gündür yine zor yürüyorum sanki kafam sersem gibi ayakta uyuyabilirim tahammül edemiyorum sebebini anlayamadım hem regl dönemindeyim hem alerji ilacı kullanıyorum çok yoğun alerjim de var çünkü umarım tekrar düzelirim umarım hepimiz çok iyi oluruz çook zor bir hastalık

Bende vertigo olabilir dicektim bi kbb ye git ama gitmişsiniz geçmiş olsun

Teşekkür ederim vertigo değilim. Dizziniess desem daha anlaşılır olur
Merhabalar nasıl oldunuz benim bugün Gökhan Gürel ile randevum vardı boynuma enseme şakaklarıma kafama iğneler yapıldı anında rahatlattı valla o kadar kasılmışım ki 10 gündür çok hastaydım yine zor yürüyordum bir sallantı ayakta yatarken korkunç.Krom kullanmıştım ona sormadan vitamin ünsülin direncimi dengelesin diye o vestibüler migrenimi tetiklemiş çok kızdım valla kendime bana sormadan ek birşey kullanma bir daha dedi ve duloxx un dozunu artırdı siz nasıl oldunuz gittiniz mi hiç tedaviye

Merhaba dizziness belirtileri yaşayan arkadaşlara bi sorum var kaygı düzeyiniz nasıl acaba, bu rahatsızlığı tetikleyen en önemli şey stresmiş. Ben aşırı denebilecek kadar kaygılı herşeyi kafaya takan olumsuza odaklı biraz da hastalık hastası diyebileceğim yapıda bir insanım. Fiziksel değilde acaba psikolojik mi bu yaşadıklarımın sebebi bilmiyorum kafam çok karışık çok yorgunum Fobik Postural Vertigo olabilir mi diye düşünüyorum böyle yaşamak çok zor sizlerde kaygılı mısınız yoksa rahat insanlarda da oluyor mu bu rahatsızlık

Bu his bende yeni başladı ama doktora gitmeden denemeler yaptım uyku düzenimi değiştirdim sanırım ondan oldu .eskiden geç yatıp erken kalkardim yıllardır böyleydim şimdi uyuma fırsatım oldu bu durumu yaşadım, 5gundur eskisi gibi erken kalkıp uyumuyorum ve bu dönme uyuşma hissini yaşamıyorum şükür. Hayatinizda köklü degisiklik olduysa bundan olabilir

Merhaba benim kaygı düzeyim yüksek sanırım hiç bir zaman rahat bir insan olamadım hayatım boyunca ve hep özendim rahat olanlara

Merhaba benim kaygı düzeyim yüksek sanırım hiç bir zaman rahat bir insan olamadım hayatım boyunca ve hep özendim rahat olanlara
Bende öyleyim ve sanırım dizziness belirtilerini bu kadar fazla yaşamamda kaygıyla bağlantılı ama rahat olmak istesemde olamıyorum olumlu düşünmeye telkin yapmaya çalışıyorum iyiyim sağlıklıyım diyorum sanki böyle deyince hayır sağlıklı olamazsın sen der gibi artmaya başlıyor belirtiler ruh sağlığım bozuldu bozulacak

Aynı benim kafa. Bazen soruyorum kendi kendime bu kadar niye kasıyorum niye herseye herkese üzülüyorum. Dr atarax verdi o yetmedi selectra verdi 20 kg alınca dedim boşver sen devam düşün bıraktım ilaçları

Herkese merhaba, sizlerin yaşadığını 1 yıldır bende yaşıyorum. Son bi kaç aydır biraz daha azaldı gibi ama kafamın içi sersem sanki şarhoş gibi, başım dönmüyor biliyorum ama allak bullak oluyorum bi anda. Bu kez ne oluyor bana diye düşünmekten panik atak tutuyo. Sadece sürekli o atak geldiğinde daha önce bişey olmadı yine olmayacak sakin ol diyorum kendime. Bi uyku hali çöküyo o an bayılır gibi uyuyorum evdeysem eğer. Dışardaysam zaten panik atak tavan yapıyor. İnsanların konuşmaları fazla geliyor,ışık fazla geliyor. Bana en son boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı olduğum için böyle hissettiğim söylendi. Nöroloji,kbb bişey çıkmadı. Nörolog duxet verdi ama bulamayınca almadım daha da birde fibromiyalji hastasıyım duxet iyi gelirmiş aslında çok pişmanım almadım diye. Benim sersemlik hali olduğunda omurgamdan boynuma başıma vuran bi ağrı ve dengesizlik oluyo o hissi belimde sırtımda hissediyorum. Omurgamda eğrilik var bundan da olabilir diye düşündüm ama değil. Bu sersemlik geçmiyor. Sizde sersemlik olunca omurgada dengesizlik ağrı oluyor mu ?

Merhaba benim başımda biraz ağrı baskı hafif karıncalanma oluyor omurgamda ağrı yok ama baş dönmesi iyice arttı bende önceden iyi kötü çocuklarımı okula götürür getirirdim artık evden çıkamıyorum sürekli hale geldi bu aslında tam anlamıyla baş dönmeside değil dengesizlik sallanma hissi herşey kafamın içinde birbirine giriyor evin içinde yürümekte zorlanıyorum artık derdi veren dermanınıda verecek diyorum inşallah geçecek bir gün

Merhaba ne zamandır boylesinizböylesine ben iki aydır hiç geçmeyen sadece arada hafifleyen bir sallantı hissi yaşıyorum devamlı kayikta gibiyim bazende zıplama gibi hissediyorum..kafamda aşırı karmakarışık sanki tüm kablolar birbirine girmiş günlük işlerimi bile yapamaz oldum.doktorlar da bişey bulamıyor ne olacak böyle bilemiyorum

Merhaba bende 20 yıla yakın bir zamandır var bu hastalık, tabi her zaman böyle şiddetli belirtiler olmadı arada çok iyi olduğum dönemlerde oldu bi şekilde geldim bugüne kadar ama 20 gündür daha önce olmadığım kadar kötüyüm oturduğum yerde bile bayılacak gibi bir his oluyordu o epey geçti ama dengem yok yürürken sağa sola kayıyorum oturduğum yerde bile kayıkta gibi sallanıyorum çok doktora gittim ama birde özellikle baş dönmesiyle ilgilenen bir merkeze gitmeyi düşünüyorum sizede çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede düzelirsiniz

Merhaba ben ikinci migren botoksumu oldum. Dediğiniz gibi o yaptığı kuru iğne. Onu da iki seans aldım. Şu anda 2 antidepresan ve bir kalp ilacı kullanıyorum. 2.migre botoksundan sona cok daha iyiyim dışardayım artık hep ama kesin olarsk sersemlik geçti denmez. Zaten uzun sürecek tedavi ben 6.ayımdayım

Çok sevindim daha iyi olmanıza bana da bugün tetik nokta enjeksiyonu yaptı bu aralar keyifsizim biraz regl dönemi tetikliyo az yemek tetikliyo her birşey tetikliyor dolucx un dozunu arttırdı siz hangi şlaçlatı kullanıyorsunuz şu an bana yine dedi hastalığın tedavisi çok kolay ama ben maalesef her ilacı kullanamıyorum en büyük şanssızlığım bu galiba

Yürüyorum ama sanki düşeceğim böyle bierbat birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…