Başım dönüyor ama dönmüyor(muş)

Merhaba sırf bu baş dönmesi için üye oldum buraya. 1 yıldır ara ara 15 er gün süren baş dönmelerim mevcut fakat sizin de dediğiniz gibi etraf değil kafamın içinde sallantı hissediyorum. Benim de gittiğim doktorlar bir şey bulamadılar en son biri psikolojik olabilir falan dedi. Merak ettiğim benim hep olmasa da kulaklarımda ağrı da oluyor sizin de böyle bı sorununuz var mı

Merhaba çok geçmiş olsun, bu rehabilitasyonu nereden aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba çok geçmiş olsun, bu rehabilitasyonu nereden aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Özel Sefa hastanesinde almıştım o zamanlar. Yarım saat süren bir test yapıyorlar ardından sinir kaybının durumuna göre rehabilitasyona başlıyorlar, kaç seans olacağı, ne kadar süreceği vs. Vestibüler rehabilitasyon her hastanede olmuyor o zaman devlette bulamamıştım mecburen özelden almıştım, on yıl oldu

Çok teşekkür ederim, allah bir daha yaşatmasın

Ben diş tedavisi goruyorum ee hali ile antibiotik veriyor doktorlar.gecen gun bogazlarimi usutmusum ilhihap olmus antibiotik iceceksin diyoe doktor.ama sorun su ² vertigo mu mahvediyor. Dun agalamktsn helak oldum.insan kendine beddua eder mi ben ettim valla.oyle biktim.
Vertigolu kisiler nasil antibiotik iyicyorlar ben 3.gune kadsr dayaniyorum vertigo mu mahvetti tansiyonum firladi ölcektim az kalkdi.yani sormak isredigim vertigo hastalari hangi antibiyotik iciyor.icsem basil donuo icmesem iltihap devam edio ne yapicam brn

Senelerdir vertigo var. Antibiyotikkullanmam gereken çok zaman oldu. Gayet rahat bir şekilde kullandım. İyi bir kulak burun boğaz uzmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim. Tetikleyici başka bir etken olabilir. Diş enfeksiyonu kulak ağrısı olarak dönmüş sonrasında da kulak içi sıvıda dengesizliği sebep olmuş olabilir bile.

bas dönme hastaligi genelden stresten kaynaklanıyor. Benımde var vertigo hastalıgım yüzlesmeye korkuyordum o korkuyla uzun zaman yakami birakmadi onla ne zaman yüzlesmeye basladiysam artik basim dönmeyi birakti. 7 senedir dönmüyorum. Bas dönmelerin olursa da serum iste acilde insallah sende kurtulursun( yanlis harfleri yazmis olabilirim otobusteyim düzeltmekte erindim)

Hastalığın tanısı sonunda teşhis edildi vestibüler migren. (Migrenöz vertigo) diğer ismiyle. Şimdi özel nöroloji doktoru iğneyle tedavilere başladı bir buçuk ay oldu. Tamamen migrenle alakalı olan bi durum. Psikolojik olarak değil hepsinin kontrollerini yaptırdım

Nöroloji doktoruna gidin vestibüler migren olabilir

Merhaba İzmir desiniz sanırım kbb olarak nereye göründümüz acaba

Çok geçmiş olsun. Ben size bir de dahiliye Dr una görünüp kan değerlerinize, b12 ve d vitamininize bastırmanızı tavsiye edeceğim. Bu vitaminlerin eksikliği de baş dönmesi ve baş ağrısına sebep oluyor. İlk iş bir dahiliyeden randevu alıp bu değerlerine baktırmak istiyorum diyin

Merhaba İzmir desiniz sanırım kbb olarak nereye göründümüz acaba
Evet izmirdeyim kbb olarak ekol hastanesinde Ayhan yıldırım. Kesinlikle çok iyi doktor hastalığımın seneler sonra teşhisini koydu. Ve nöroloji doktoru olarak özel klinik alsancakta Gökhan Gürel hocama gidiyorum baş ağrılarım geöti tedavimin ikinci ayındayım botoks ve kuru iğne tedavisi oluyorum. İnstagramdan bakabilirsiniz tavsiye ediyorum hocamız çok iyi. Vestibüler migren hastalığım bu yüzden baş dönme hissi yapıyor. Migrene bağlı baş dönmesi

Teşekkür ederim. Hepsi çok güzel tahlillerimin baktırıyorum hep migren kaynaklı baş ağrısı. Vestibüler migren

Merhaba migren baş dönmesi için ben de gittim gökhan beye tek seans botoks yapıldı biraz pahalı olduğu için ikinci seansı yaptırmadım ve de ilk seansta başıma yapılan iğne seslerinden ürkerek gözlerim karardı aynı şeyi bidaha yaşamak istemedim ama benim baş dönmem kafamdaki sersemlik geçmedi tek seans diyemi bilmiyorum

panik atakta olabilir bi psikoloğa da bence görünmelisiniz. çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Hepsi çok güzel tahlillerimin baktırıyorum hep migren kaynaklı baş ağrısı. Vestibüler migren
Ben uzun zamandan beri Gökhan beyin hastayım zaten bir de sizin yazdıklarınızı okuyunca size de sorayım dedim peki İzmir de vestibüler rehabilitasyon yapan bildiğiniz bir yer var mı ve ekolde kulak burun boğazda yapılan muayeneniz detaylı mıydı aletlerle mi muayene edildiniz? ben kbb olarak Cem Bilgen le görüşmüştüm

Sizin nedir durumunuz ne diyor Gökhan bey? İyi geldi mi tedavisi?
Yok hayır bilmiyorum. Evet kbb bir sürü teste girdim detaylı. Ayhan yıldırım dı benim doktor

Sizin nedir durumunuz ne diyor Gökhan bey? İyi geldi mi tedavisi?
Yok hayır bilmiyorum. Evet kbb bir sürü teste girdim detaylı. Ayhan yıldırım dı benim doktor
Migrenöz vertigo diyor zaten migren ağrılarım da çok yoğun benim ilaç kullanıyorum bu aralar daha iyi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…