Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her ilacı kullanamıyorum maalesef o yüzden epey zorlandık dulox kullanıyorum şimdi gündüz aşırı uyku halim için modiwake gece de sibellium ikiden bire düşürdüm hala çok çok iyiyim diyemem.sürekli bi sallantı hissim var yani fıldır fıldır başım dönmüyor ama sürekli denge bozukluğu hissim var bu hissi dulox bi nebze de olsa rahatlattıAynen banada migrenöz vertigo diyor hangi ilaç kullandınız? Ben fulsac kullanıyorum onu verdi
Ben de duxet verdi falan kullanamadım. Yan etkilsinden dolayı. Kuru iğne ve botoks yaptı mı size? Ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz ne zaman rahatladı ve ne zaman gökhan beye gitmeye başladınız yaa gerçekten gökhan bey sayesinde iyiyseniz bana çookk büyük umut olacaksınızBen her ilacı kullanamıyorum maalesef o yüzden epey zorlandık dulox kullanıyorum şimdi gündüz aşırı uyku halim için modiwake gece de sibellium ikiden bire düşürdüm hala çok çok iyiyim diyemem.sürekli bi sallantı hissim var yani fıldır fıldır başım dönmüyor ama sürekli denge bozukluğu hissim var bu hissi dulox bi nebze de olsa rahatlattı
Ben kuru iğne ve botoks tedavisini yıllar önce yaptırmıştım Gökhan beye maalesef benim migren ağrılarıma iyi gelmedi 6 ay falan gitmiştim o dönem ağrılar geçmeyince yeni bir paket açalım dediler ama maliyetli bir tedavi olduğu için devam edemedim o dönem tedaviyi bıraktım.daha sonra 2 sene önce kulak kristallerim oynadı ondan sonra zaten çok zor günler geçirdim toparlanmam epey sürdü birçok doktora gittim yine en son tekrar Gökhan hocaya gittim hergün tutan migren ve dengesizlik şikayetimle artı aşırı uyku hali .önce sibellium 2 tablet kullanman lazım dedi ben ona tekrar gitmeye başladığımda tek kullanıyordum yanında dulox verdi o dönem dulox u kullanamadım sizin söylediğiniz duxet le muadil ilaçlar öylece sadece sibellium ile yaklaşık belki 8 ay devam ettim ama hala çok iyi değildi daha sonra sibellium un yanına lamictal verdi yan etkisinden onu da kullanamadım.gökhan hoca bir ilaç kullanmak zorundasın diyince tekrar dulox u kullanmayı denedim sibellium u 1 e düşürünce dulox u daha rahat kullandım ve uzun yıllar sonra işk defa sokakta yürürken bi rahatlama farkettim Dengemde.daha 1,5 ay falan oldu başlayalı daha iyi gidiyo şu an binlerce şükürler olsun ama hala demgede sıkıntı hissettiğim zamanlar oluyo ve araba aşırı tutuyor sıkıntı yaşıyorumBen de duxet verdi falan kullanamadım. Yan etkilsinden dolayı. Kuru iğne ve botoks yaptı mı size? Ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz ne zaman rahatladı ve ne zaman gökhan beye gitmeye başladınız yaa gerçekten gökhan bey sayesinde iyiyseniz bana çookk büyük umut olacaksınız
bu arada sizin migren ataklarınız çok fazla mı yoksa sadece vertigo mu şikayetinizBen de duxet verdi falan kullanamadım. Yan etkilsinden dolayı. Kuru iğne ve botoks yaptı mı size? Ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz ne zaman rahatladı ve ne zaman gökhan beye gitmeye başladınız yaa gerçekten gökhan bey sayesinde iyiyseniz bana çookk büyük umut olacaksınız
Migren ataklarım da çok şiddetli vertigo da var. Yani vertigo dediğim kafa içi dönüyor sürekli sersem gibiyim etraf dönmüyor kafamın içi dönüyor sarsıntı var hep denge sorunum var arkamdan biri iktiriyor gibi yani kafamın içini size anlatamam berbat bi halde. Kalabalıkta asla duramıyorum sesler birbirine giriyor insanları anlayamıyorum öylece bakıyorum yüzlerine. Avm gidemiyorum çok kötü oluyorum asansör falan binemiyorum asla dururken olan hissi kafamın içini alıp götürüyor. Bazen bedenimi hissetmiyor gibiyim sanki elim kolum benim değil. Bazen elim ayağım kesiliyor bayılacak gibi oluyorum bs daha bir sürü sey bu Migrenöz vertigo sayesinde. Ben geçen sene Ağustos ayında vertigo atağı yaşadım bir kez durduk yere sağ gözümde sağ tarafımda vardı işte ekol kbb bir sürü testler iğne falan yaptı iki gün içinde o etraf dönmesi geçti daha sonra işte gökhan beye başladık cidden çok pahalı uyguladığı tedavi. 2 kez kuru iğne 1 kez botoks oldum. Şimdi bu ay bidaha botoks olacak. Eskiden 20 gün falan ağrırdı başım bazen migren tutardı iki üç gün süren bazen de normal baş ağrısı çekiyordum. İşte sonra botokstan sonra 2 aydır 7 gün ağrıdı sadece o verdiği takvime yazıyorum. Bana sabret geçecek diyor inanmak istiyorum 6 ay 1 sene içinde anca iyi olursun demişti bu sene ocak ayında başladım tedaviye dediğim gibi fulsac kullanıyorum herhangi bir değişiklik yok. Aksine ocaktan beri o kadar kötü oldum ki yataktan kalkamıyorum asla hiçbir şey yapamıyorum sürekli gözlerim kapalı sabit yatıyorum kapı dışarı çıkamaz oldum. Eskiden de vardı bu kafa içi dönmesi ama her işimi yapardım tek başıma giderdim her yere şimdi asla yapmıyorum. Ama hemen hemen bir aydır iş yapmaya başladım evet çok kötü hissediyorum ama yapıyorum evimin işini sadece. Hala dışarı çıkmak istemiyorum kötü hissediyorum eve kapandım geçsin diye bekliyorum gökhan bey normal anca zamanla sabır diyor. Bide gece plağı kullanıyorum onuda gökhan bey verdi yarın kontrol var dişçide işte bakalım bu şekilde. Başım ağrısın valla razıyım ama bu kafa içi dönmesine asla artık tahammül edemiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım yaniBen kuru iğne ve botoks tedavisini yıllar önce yaptırmıştım Gökhan beye maalesef benim migren ağrılarıma iyi gelmedi 6 ay falan gitmiştim o dönem ağrılar geçmeyince yeni bir paket açalım dediler ama maliyetli bir tedavi olduğu için devam edemedim o dönem tedaviyi bıraktım.daha sonra 2 sene önce kulak kristallerim oynadı ondan sonra zaten çok zor günler geçirdim toparlanmam epey sürdü birçok doktora gittim yine en son tekrar Gökhan hocaya gittim hergün tutan migren ve dengesizlik şikayetimle artı aşırı uyku hali .önce sibellium 2 tablet kullanman lazım dedi ben ona tekrar gitmeye başladığımda tek kullanıyordum yanında dulox verdi o dönem dulox u kullanamadım sizin söylediğiniz duxet le muadil ilaçlar öylece sadece sibellium ile yaklaşık belki 8 ay devam ettim ama hala çok iyi değildi daha sonra sibellium un yanına lamictal verdi yan etkisinden onu da kullanamadım.gökhan hoca bir ilaç kullanmak zorundasın diyince tekrar dulox u kullanmayı denedim sibellium u 1 e düşürünce dulox u daha rahat kullandım ve uzun yıllar sonra işk defa sokakta yürürken bi rahatlama farkettim Dengemde.daha 1,5 ay falan oldu başlayalı daha iyi gidiyo şu an binlerce şükürler olsun ama hala demgede sıkıntı hissettiğim zamanlar oluyo ve araba aşırı tutuyor sıkıntı yaşıyorum
bu arada sizin migren ataklarınız çok fazla mı yoksa sadece vertigo mu şikayetiniz
O kadar kötü bir his ki sizi inanın çok iyi anlıyorum kafamın içünde sürekli bi sallantı benimde ve yürürken dengesizlik hali ama dediğim gibi botoks bana ii gelmedi ama birçok kişiye iyi gelmiş yorumları var bir çoğunun size migren için de magnezyum kullanmanızı tavsiye ederim bana bir eczane çalışanı ocean extramag üçlü kombinasyon önerdi aynı zamanda günde iki tane onu kullanıyorum yalnız üzerinde üçlü kombinasyon yazmalı migrene iyi gelen buymuş çünkü..bana da dulox iyi geldi yani yürürken olan düşme hissime bir tık iyi geldi ama sürekli bir araştırma ve mücadele halindeyimMigren ataklarım da çok şiddetli vertigo da var. Yani vertigo dediğim kafa içi dönüyor sürekli sersem gibiyim etraf dönmüyor kafamın içi dönüyor sarsıntı var hep denge sorunum var arkamdan biri iktiriyor gibi yani kafamın içini size anlatamam berbat bi halde. Kalabalıkta asla duramıyorum sesler birbirine giriyor insanları anlayamıyorum öylece bakıyorum yüzlerine. Avm gidemiyorum çok kötü oluyorum asansör falan binemiyorum asla dururken olan hissi kafamın içini alıp götürüyor. Bazen bedenimi hissetmiyor gibiyim sanki elim kolum benim değil. Bazen elim ayağım kesiliyor bayılacak gibi oluyorum bs daha bir sürü sey bu Migrenöz vertigo sayesinde. Ben geçen sene Ağustos ayında vertigo atağı yaşadım bir kez durduk yere sağ gözümde sağ tarafımda vardı işte ekol kbb bir sürü testler iğne falan yaptı iki gün içinde o etraf dönmesi geçti daha sonra işte gökhan beye başladık cidden çok pahalı uyguladığı tedavi. 2 kez kuru iğne 1 kez botoks oldum. Şimdi bu ay bidaha botoks olacak. Eskiden 20 gün falan ağrırdı başım bazen migren tutardı iki üç gün süren bazen de normal baş ağrısı çekiyordum. İşte sonra botokstan sonra 2 aydır 7 gün ağrıdı sadece o verdiği takvime yazıyorum. Bana sabret geçecek diyor inanmak istiyorum 6 ay 1 sene içinde anca iyi olursun demişti bu sene ocak ayında başladım tedaviye dediğim gibi fulsac kullanıyorum herhangi bir değişiklik yok. Aksine ocaktan beri o kadar kötü oldum ki yataktan kalkamıyorum asla hiçbir şey yapamıyorum sürekli gözlerim kapalı sabit yatıyorum kapı dışarı çıkamaz oldum. Eskiden de vardı bu kafa içi dönmesi ama her işimi yapardım tek başıma giderdim her yere şimdi asla yapmıyorum. Ama hemen hemen bir aydır iş yapmaya başladım evet çok kötü hissediyorum ama yapıyorum evimin işini sadece. Hala dışarı çıkmak istemiyorum kötü hissediyorum eve kapandım geçsin diye bekliyorum gökhan bey normal anca zamanla sabır diyor. Bide gece plağı kullanıyorum onuda gökhan bey verdi yarın kontrol var dişçide işte bakalım bu şekilde. Başım ağrısın valla razıyım ama bu kafa içi dönmesine asla artık tahammül edemiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım yani
Bilmiyorum ne olacak böyle nasıl devam edicez hayata? Bilmiyorum tekrar gökhan beyle konuşucam artık ne iyi gelecekse.. hepsi güzel vitamin kan normal testlerini daha yeni yaptırdım yine sorucam ama doktora. Ne zamandır hafifledi bu hastalık hiç öyle sert olmuyor demi belli bir süredirO kadar kötü bir his ki sizi inanın çok iyi anlıyorum kafamın içünde sürekli bi sallantı benimde ve yürürken dengesizlik hali ama dediğim gibi botoks bana ii gelmedi ama birçok kişiye iyi gelmiş yorumları var bir çoğunun size migren için de magnezyum kullanmanızı tavsiye ederim bana bir eczane çalışanı ocean extramag üçlü kombinasyon önerdi aynı zamanda günde iki tane onu kullanıyorum yalnız üzerinde üçlü kombinasyon yazmalı migrene iyi gelen buymuş çünkü..bana da dulox iyi geldi yani yürürken olan düşme hissime bir tık iyi geldi ama sürekli bir araştırma ve mücadele halindeyim
Bana magnezyumu Gökhan hoca vermedi eczacı bi tanıdık önerdi ve inanın çok faydasını gördüm günde iki defa kullanıyorum bire düşürünce hemen uyku hali bastırıyor sizin kullandığınız ilacın bü başka muadilini Ayşen İnceoğlu vermişti bana kullanamamıştım dulox u kullanmaya başladığımda ise üçüncü gün farkettim vücudumdaki rahatlamayı ya korkunç birşey yürüyorum sürekli düşme hissiyle kızım geçen sene okula başladı onu okula zor götürüyordum sene başında okulun demir parmaklıkları rahatsız ediyordu hareket eden şeylere bakmak rahatsız ediyordu saygı duruşunda duruluyor benim vücudum durmuyodu sanki düz.kafamın içi deseniz tam bir leyla gibiyde kafamda birşey var diyodum hiç dengem yok ve ben bu hissi tarif edemiyorum sağdan soldan ittiriliyodum sanki çoook zor yaşadığımız bu şey her ne ise hakikaten çook zorBilmiyorum ne olacak böyle nasıl devam edicez hayata? Bilmiyorum tekrar gökhan beyle konuşucam artık ne iyi gelecekse.. hepsi güzel vitamin kan normal testlerini daha yeni yaptırdım yine sorucam ama doktora. Ne zamandır hafifledi bu hastalık hiç öyle sert olmuyor demi belli bir süredir
Kafa hareketleri de rahatsız ediyor zaten migrenöz vertigoda kafa hareketlerine hassasiyet olurmuş valla araştırıp duruyorum çare arayıp duruyorum ama şu an son zamanların en iyi halini yaşıyorumBilmiyorum ne olacak böyle nasıl devam edicez hayata? Bilmiyorum tekrar gökhan beyle konuşucam artık ne iyi gelecekse.. hepsi güzel vitamin kan normal testlerini daha yeni yaptırdım yine sorucam ama doktora. Ne zamandır hafifledi bu hastalık hiç öyle sert olmuyor demi belli bir süredir
evet şu an çok daha iyiyim şükür çocuğumu okula getirip götürebiliyorum yürüyüş yapabiliyorum işlerimi halledebiliyorum kalabalıkta bile daha iyiyim bu dulox bana gerçekten iyi geldi diğer ilaçlar denge bozukluğu hissimi arttırmıştı kullanamamıştım ama dulox ta üçüncü gün farkı hissettim botoks için tekrar ne zaman gideceksiniz Gökhan hocaya magnezyumu kesin alın derim ben çok faydasını gördüm migren ataklarımda zaten bu migrene özel bi çeşidiymiş çok çeşitleri oluyormuş farklı ağrılar için.Anladım uyku hali ben de yoktu aslında ama eve kapanınca hep yatınca mecbur devamlı uyuyor insan bide gökhan bey bana diyet gibi bir sey verdi yani çikolata kuruyemis jelibon asitli içecekler tarzı olanları tüketme dedi yasakladı o zamandan beri dikkat ediyorum çok nadir tüketiyorum. Bakalım olmazsa alırım ben de magnezyum ama hangi ilaç iyi gelecek onu bilmiyorum belki dulox banada iyi gelecek işte bilmiyorum ki deney gibiyiz ama bu halde yaşamak istemiyorum artık. Anlıyorum dönen şeylere de bakamıyosun anlattım zaten dış etkenler de daha çok tetikleniyor yapay ışıklar da rahatsız ediyor fazlasıyla avm gibi. Fulsac için bana 6 ay kullancaksın dedi iyileşsen bile kesinlikle içmek zorundasın dedi. Bide bazen mide bulantısı kusma da oluyor ben de ama mide ilacı verdi onu içince geçiyor bide reflü var bende onunla da alakalı da olabilir ama baş dönmesi çokk şiddetlendiğin de başlıyor midem.
Şimdi iyisiniz ama demi kafa içi dönmesi yani sarhoşluk hissi resmen azaldı yani? Günlük işleriniz yapabilir haldesiniz?
Evet ani hareket edince kafanı sağa sola dönüp durunca daha kötüleşiyorum nasıl bi hastalıkta bu rabbim kimseye yaşatmasın.Kafa hareketleri de rahatsız ediyor zaten migrenöz vertigoda kafa hareketlerine hassasiyet olurmuş valla araştırıp duruyorum çare arayıp duruyorum ama şu an son zamanların en iyi halini yaşıyorum
evet şu an çok daha iyiyim şükür çocuğumu okula getirip götürebiliyorum yürüyüş yapabiliyorum işlerimi halledebiliyorum kalabalıkta bile daha iyiyim bu dulox bana gerçekten iyi geldi diğer ilaçlar denge bozukluğu hissimi arttırmıştı kullanamamıştım ama dulox ta üçüncü gün farkı hissettim botoks için tekrar ne zaman gideceksiniz Gökhan hocaya magnezyumu kesin alın derim ben çok faydasını gördüm migren ataklarımda zaten bu migrene özel bi çeşidiymiş çok çeşitleri oluyormuş farklı ağrılar için.
Evet ani hareket edince kafanı sağa sola dönüp durunca daha kötüleşiyorum nasıl bi hastalıkta bu rabbim kimseye yaşatmasın.
Çok şükür iyi olun daha iyi olun asla bidaha yaşamayın bunu çekilecek gibi değil. Gökhan beye bu ay gidicem ben seni arayıp çağırcam dedi ama henüz daha aramadı ben gidince yazarım buraya tekrar. Tamam alıcam magnezyum kullanayım belli bi ismi adı varsa markası falan direkt onu alayım teşekkür ederim
Fotoğraf koymak yasak mı bilmiyorum ama magnezyumun fotoğrafını attım buraya bu forumu da çok kullanmayı bilmiyorum umarım siz de bir an evvel daha iyi olursunuz Gökhan bhocaya çok selamlar Kosacı derseniz bilir beni benden rahat yoktu ona çünkü iyi haberlerinizi bekliyorum bu arada magnezyumu günde iki defa kullanıyorumEvet ani hareket edince kafanı sağa sola dönüp durunca daha kötüleşiyorum nasıl bi hastalıkta bu rabbim kimseye yaşatmasın.
Çok şükür iyi olun daha iyi olun asla bidaha yaşamayın bunu çekilecek gibi değil. Gökhan beye bu ay gidicem ben seni arayıp çağırcam dedi ama henüz daha aramadı ben gidince yazarım buraya tekrar. Tamam alıcam magnezyum kullanayım belli bi ismi adı varsa markası falan direkt onu alayım teşekkür ederim
A bi de unutmadan söyliim instagram da İstanbul da olan bi kbb takip ediyorum Uğur Özgür vertigo.tedavi.rehabilitasyon takibe alın iki haftadır canlı yayın yapıyor soru sorabiliyorsunuz işinde baya iyi bi doktor epeydir takibindeyim birkaç kişi daha var takip ettiğim Yavuz Sütbeyaz biri biliyorsunuz onu sanırım sizde
Bizim gibi hastalara vestibüler rehabilitasyon yapıyorlar İstanbul da ben İzmir de bulamadım bu tarz bir yerEvet ani hareket edince kafanı sağa sola dönüp durunca daha kötüleşiyorum nasıl bi hastalıkta bu rabbim kimseye yaşatmasın.
Söylerim tabiki :) teşekkür ederim alırım eczaneden. Evet biliyorum Mehmet yavuz sütbeyaz takipteyim keske izmirde de olsa ama yok bende cok arastırdım eğer zaten gökhan hoca iyi gelmezse en kötü ona gideceğimA bi de unutmadan söyliim instagram da İstanbul da olan bi kbb takip ediyorum Uğur Özgür vertigo.tedavi.rehabilitasyon takibe alın iki haftadır canlı yayın yapıyor soru sorabiliyorsunuz işinde baya iyi bi doktor epeydir takibindeyim birkaç kişi daha var takip ettiğim Yavuz Sütbeyaz biri biliyorsunuz onu sanırım sizde
Nasıl oldunuz nasıl gidiyor merak ettimSöylerim tabiki :) teşekkür ederim alırım eczaneden. Evet biliyorum Mehmet yavuz sütbeyaz takipteyim keske izmirde de olsa ama yok bende cok arastırdım eğer zaten gökhan hoca iyi gelmezse en kötü ona gideceğim
Aynı ya bildiğiniz gibi sallana sallana devam bi fark yok sürekli yatıyorum ama inat etmeye başladım gücüm olmasa bile kendim dışarı çıkıyorum insan içine karışmaya başladım eski hayatıma geri dönmek için çabalıyorum kendimce Rabbim yardımcım olsun hepimize şifa versin siz nasılsınızNasıl oldunuz nasıl gidiyor merak ettim
Amin gerçekten hepimiz şifa bulalım inşallah ben dediğim gibi dulox sayesinde daha iyi gibiyim ac kalınca kafeinli şeyler tüketince ve yorulunca daha yoğun bir sallantı yaşıyorum sanki bayramda falan çok daha iyiydim hatta Gökhan hocaya teşekkür mesajı falan attım bi deneseniz dulox u yani siz duxet kullanmıştınız sanırım muadil ilaçlar bunlar bende müthiş bi fark yarattı yıllardır hissettiğim o baktığım yerlerin rahatsız etmesi azaldı gibi bilemiyorum bir de İstanbul a gidebilsem keşkeAynı ya bildiğiniz gibi sallana sallana devam bi fark yok sürekli yatıyorum ama inat etmeye başladım gücüm olmasa bile kendim dışarı çıkıyorum insan içine karışmaya başladım eski hayatıma geri dönmek için çabalıyorum kendimce Rabbim yardımcım olsun hepimize şifa versin siz nasılsınız