Başım büyük belada ,çok büyük...

evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyımda ondan baya eleştiri alıyorum

evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyımda ondan baya eleştiri alıyorum

Ben karşı değilim.Ama öyle davrandığım anlamına gelmiyor tabiki Ben güvenilecek birini bulduğumda ve zamanı geldiğinde, duygularımdan emin olduğumda olabilir diyenlerdenim. Ama daha yaşım böyle kararlar için küçük. 25 ten sonrasında düşünürüm böyle konuları..

bunu sevgilinden neden gizliyosun ki, eger bu sekilde gizlemeye devam edersen daha kendinden cok taviz verirsin.. Kimse senden daha onemli degil bunu unutma onun tehditlerine aldiris etme...

işte ben sizi alkışlarım....

sen çok büyük hatalar yapmışsın.çok taviz vermişsin.anlıyamıyomusun sen o çocuğun sana karşı olan duygularını da gidiyosun evine ders notları almaya.bi şekilde belli etmiştir sana yani daha önceden.sen de yüz vermişsin.onu bırak o kadar samimisin ki ailesini bile tanıyosun.benimde geldi başıma zorla kendine sevgili yapmak isteyenler.tehtitle korkutmayla silah zoruyla.ama öyle bi tepki koydum ki.benden daha fazla korktular valla.deli gibi sevdiğim sevgilimle kimse ayıramadı benibiraz sert olcaksın korksan bile belli etmiceksinaciz olmucaksın öyle adamların karşısında

Son düzenleme:
insana en büyük zararı kendisi veriyo..bunu anladım..
yazık..uzaklardaki adam da ne hayaller kuruyodur ailesiyle birlikte..
o adam seni kullanırken zırıl zırıl ağlamıyosundur heralde her seferin de..
bi çaresine bakmadığına göre..
neyse madem fikirimizi soruyosun..
sevgilinden ayrıl..seni tehtit eden hemen bırakır merak etme..
belli ki bi hırs olmuşsun onda..
sen de kusura bakma da "istemem yan cebime koy" olmuş..

neyse ben büyük konuşmiyim..allah bizi ve evlatlarımızı korusun..
sana da yardımcı olsun..

sen sevgilini falan bırak da git polise şikayet et..kendini düştüğün bu durumdan kurtar.uzattıkça işler içinden çıkılmaz hallere varacak.sonu ne olacak zannediyorsun nereye kadar sürecek..bu işkence çekilirmi...sen herşeyden önemlisin unutma ne yaparsan kendin için yapacaksın.ailene ve polise git bence..allah yardımcın olsun..

bu çok büyük bi olay yani senin psikolojin alt üst olmuştur ki öyle görünüyo kesinlikle basit bi olay değil bu polise bildirmen lazım ve direk o insandan uzaklaşman lazım gerekirse okulu bırak memleketine dön bu çok büyük bi olay ya hem burdaki bazı arkadaşlar suçlayıcı yorumlar yapmış şuan bu arkadaşımz canına bile kıyabilir bilmem farkındamısınız çok büyük bi çıkmazda şahsen başıma geldiğini düşündümde allah korusun allah seninde yardımcın olsun ama böyle bi durumda güvenebileceğin birinden destek alman şart!!

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
aswang asistan27 Buci wildflowers denizderyadeniz Duygus57

Konu sahibi hala yok. Vallahi çatlıyacağım şimdi :44:

bizler boşuna ona yol göstermeye çalışıyoruz.belkide şu an o çocuğun yanındadır.şimdi bu zamanda kız arkadaşının bile evine gitmek tehlikeli bir duruma gelebiliyosa bu kız ilk öğretim öğrencisi değilki nasıl düşünemiyor nasıl cesaret edipde gidiyor hiçmi okumuyor duymuyor görmüyorr.müge anlıda izleriz yakında ben bundan korkuyorumm.akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş ama bu kızın ailesi çekecek gibi görülüyorr.allahh akıl fikir versinn.

benim anlamadığım şey
iki defa intihar ettim diyor, kim nasıl kurtardı, intihar olayından nasıl olurda ailesi haberdar olmadı, hiçkimse sormadımı bu kızın derdi ne, neden intihar etti diye? sanırım intihardan sonra hastaneye kaldırıldı, ordakiler ailesine ulaşmadımı?

cinsel yakınlık olmadı fotolar da sadece arkadaşça gerçekten ailemin haberi var dün de pisikopat çocuğun annesiyle konuştum çocuğu dövmekten beter etti şimdilik herşey yolunda Allah'a şükürler olsun.Ayrıca ben kendimi kullandırtmadım sadece sevgilimi çok sevdiğim için kabetme korkusu yaşadım.ayrıca ben o çocuktan sevgili anlamında hiç birşey beklemedim.bi daha kimsenin evine de gitmem siz de gitmeyin en iyi arkadaşınız olsa da ben çok zor günler yaşadım herşey için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…