- Konu Sahibi superherogirl
zaten atlıcam sivri yazılarım yüzünden bırak senin yüzünden olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heheh Bizi siteden atarlarsa senin üstüne atarım ama Benim konu uzun ya, burdaki insanlar buraya yazcakları kadar bana vakit ayırsalar ya Benim konum 2-3 konu toplamı kadar =D Amannnn, çokta uzun değil aslında. Ben büyük yazdığım içinde öyle koskocaman
evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyımda ondan baya eleştiri alıyorum
kusura bakmaynda ben bıraz farklı dusunuyorum.
okula ılk baslayınca kızların parmagında bıyuzuk olur.sevgılım var falan.okula alısma surecı sancılıdır yavastan yavastan baska ılıskıler baslar okulda.bırılerı sevgılısıyle okulda sarmas dolasken zor zamnda uzakta sevgılı beklemek zor gelır.
buaradada guzel teklıfler gelır gonul bıyana kayarken akıl uzkatakı gercek asktadır..
sonra bız arkadasız yaaa dıye takılmaya baslanır.mıllet anlamz bıle sevgılımı bunlarya dıye konusmalar olur.kızlar lısedekı arkadas ortamını ünv.karıstırır ya bız arkadasız yaaa sevgılım var benım falan denır ama gece yarısına kadar kızlar o cocukların evlerınde takılırlar.
sonra okulun bıtme vaktıne yakın vıcdan sese gelır
ee ama buradakı cocukta gururu oynanan olmak ıstemez ya dıretır...
ehbe guzelım mademkı aılesını tanıyacak kadar samımı oldun nedıyımkı sana
hem erkek arkadasınıda sevmene hayran kaldım
oda boyle ozgur davranma hakkına sahıpmıydı?
Allah yardımcın olsun zor bı zaman ama once kendın dahıl herkeze durust olmakla basla.aılene sevgılıne hatta "arkadasın" olan erkege
kızlar fake ne demek ?:44:
ilk zamanlar bende anlam verememistim:26: ama sanirim sahte konu demek
ilk zamanlar bende anlam verememistim:26: ama sanirim sahte konu demek
kızlar fake ne demek ?:44:
yattım diye bır yazı ben görmedım var mı öle birşey:2::2: