• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada ,çok büyük...

intihar olaylarında arkaşlarım yanımdaydı yapmaya çalıştım olmadı.konu fake deil şehir dışındaydım.evet evine gittim girmeyecektim içeriye ama oldu bi hataydı.önemli olan pişman olup hatayı çözmeye çalışmak deil mi

ve ben o çocuktan asla birşey istemedim olay gerçekten basit deildi şükür ki çözüldü annesi küçük bi sorun dahi olsa hemen beni ara sakın saklama dedi gerçekten aşık olduğu için yapmış belli tamam imkansız ama o anlamıyor bunu dedi artık herşey yolunda sanırım birşey olursa da annesi biliyor ailemi ararsa ailem biliyor tek konu sevgilimin bilmemesi gün gelecek ona da anlatıcam uygun bi dille bu vicdnla yaşanmaz çünkü

vallah canım konunu takıp ettım
kımse senın arkadas gıbı olan fotolarını kullanıp asla ve asla tehdıt etmez bu birrr
(tabı senın arkadaslık boyutun farklıysa bılemem bı konu daha vardı 30 yasında adamla once kankaydı sonra ne yapsam falan dıye soruyordu ya neyseee)
ıkıncısııı arkadasım gıt aılenın yanında uslu uslu otur bıraz oyle bılmedıgın adamlarlada arkadas fotoları cektırme ayrıtten kımsenın evıne tek gıtmeee

ay sonunda geldii. en azından basına bişi gelmedigini ögrendikk...:61: bana cok kötü seyler yaptırdı demişsin. valla sapıkca seyler geldi aklıma.. ama simdide cinsel bişi olmadı demişsin.. ne gibi kötü bişi yaptırdı merak ettim cnm cok özel degilse

pardon cnm o sen degildinn.. sen bana her dokundugunda diye konusmussun. arkadasca fotograflarla sana nasıl dokunmasına izin verdin??.. bu kadar basit bi olayda nasıl bu duruma düstün ?? erkek arkadasın o zaman bişi demezdi bence ama su anda hala söylememişsin ilginc. onun annesine varana kadar kendi annenle konussaydınn keske. basına bişi gelse herkes üstünü kapatır.. sinemi gördükk allah korusun.. elimi kaldırıyorum korkuo diosun ama iki fotograf için kendini ne hale sokuyosun cnm. yazık degilmi sana???

hiç üniversite 3 te okuyan biri gibi gelmedin bana...sanki lise 3 gibi...alt tarafı bikaç fotoğraf var elinde o da arkadaşça...sen arkadaşına gösterir diye korkundan onun kölesi olmuşsun ya!Bu adam sana neler yapmaz ki...anlamadım ya hakkaten....Lafa gelince mangalda kül bırakmassınız kültürlüyüm okumuşum diye...çok cahilce davranıyosun:26::25:

Arkadaşça çekilmiş fotolardan bukadar çok korkulupta intihar düşünebilecek duruma nasıl gelindi ben anlayamıyorum. Hele hele bahsi geçen çocuk hakkında "aklı fikri sürekli olarak cinsellikte, ben istemeden zorla bir çok şey yaşattı bana" şeklinde bahsedilmesi ve konu sahibinin günler sonra gelipte "ben kendimi kullandırtmadım" demesi çok çelişkili değil mi sizcede? Ya konu tamamen hayal ürünü ya da yaşanan bazı olayları tepki almaktan çekindiği için-utandığı için burada başka türlü anlatıyor.
Neyse sonuç olarak yaşandığı iddia edilen bu olay çözüldüğüne göre ayrıntıların bir önemi yok.

madem erkek arkadaşınız istemiyor neden bir erkekle konuşup birde evine gidiyorsunuz
hata burdan başlıyor üniversite ortamı diye bunları yapma zorunluluğu hissediyorunuz herlade anlamıyorum bu zihniyeti
olan olmuş daha
erkek arkadaşınızın her şeyi bilmeye hakkı var
onu saf konumuna düşürmeye hakkın yok

Son düzenleme:
Belki konu fake olabilir.
Ama ben bir anne olarak gene de ders çıkardım, konu sahibesi arkadaşa bu nedenle teşekkürü borç bilirim.:68:

Evlatlarımıza güvenmek ne kadar da önemli..
Ben babamdan tarifsiz derecede korkardım, bana hiç güvenmezdi, hiç sevmezdi. Sürekli açığımı kollardı, asıl derdi beni okuldan alabilmekti. Bunun için hep bir bahane arardı. Telefonlarımı dinler, dışarıdayken takip eder, arkadaşlarıma rezil eder, hata bile sayılamayacak bazı davranışlarımı önüne gelene abartarak anlatıp beni küçük düşürürdü..

Eğer çıkıp biri babama "Kızın okula okumak için değil, or... için gidiyor" deseydi, babam buna inanabilirdi. Acı ama gerçek..:59:

Böyle bir tehditten ben de korkardım. Gidip bu tehditi eden kişiyle yatmazdım, ama çok korkar ve atıyorum belki intihar eder, belki evden kaçar ya da ne bileyim o yaşlardaki cahil kafayla kimbilir ne yapardım. Şimdiki aklımla 15 sene önceki aklım bir mi..

Dolayısıyla evlatlarımıza sonsuz güvenmemiz ve 3.şahıslara asla söz hakkı vermemiz gerekiyor.
Belki bu konu fake, ama bunun benzeri nice gerçek olaylar yaşandığını da bilmiyo muyuz..:59:

efendim Türkçemizde fake diye bir kelime yoktur sahte daha anlamlı olacaktır. teşekkürler:)

KOnu sahibi seyir halinde bugün 11,11 aktif olmuş. konuyu okuyup kaçmış... yüzünmü yok bacım cevap verme tenelzülünde bulunmuyorsun...

ve ben o çocuktan asla birşey istemedim olay gerçekten basit deildi şükür ki çözüldü annesi küçük bi sorun dahi olsa hemen beni ara sakın saklama dedi gerçekten aşık olduğu için yapmış belli tamam imkansız ama o anlamıyor bunu dedi artık herşey yolunda sanırım birşey olursa da annesi biliyor ailemi ararsa ailem biliyor tek konu sevgilimin bilmemesi gün gelecek ona da anlatıcam uygun bi dille bu vicdnla yaşanmaz çünkü

cevap vermiş bak görmemişim..

Ah bebişim... Prenseslili Hoşgeldin! Kız seni çok merak ettik ha! :9: Her bişeyi düşündük, başına bir şey geldi sandık. Ya, benimde çelişkiler gözüme çarptı. Şimdi kullandırtma, ille bir şeyleri tam olarak yapma yani cinsel ilişkinin son noktası mı? Eğer tam anlamıyla olmadıysa kendini kullandırtmadan saymıyor sanırım. Ama onun dışında hafif böyle ne bileyim ki bilemedim yarım bir cinsellik mi oldu da?İstemediğim şeyler derken bundan mı bahsettin? Ben anlamadım.

ya arkadaşlar bu konuyla hep meşgul olduk fikir yürüttük ama konu sahibi bi görünüp iki yüzeysel cevap verip çıkmış!! pes!!ben olsam herkese tek tek cevap yazardım,hem konu açıyor hem pas geçiyor. okadar laf söylendi kendisine,okadar soru işaretleri oluştu hepimizde ama verdiği cevaplara bakın çok yüzeysel.anlamadım gitti.ilk mesajını uzun uzun yazmış dert yanmış ama okadar ilgilenildi verdiği değere bakın !

Hıııı.... Şıp diye çözmüş sorunu maşallah.
Bu kadar kolaydı madem...
Neyse ya,geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın.

Konu çözülmüş
Konu sahibesi arkadaş hayatta ve iyi.
Problem yok yani iyi boşuna endişelenmişiz.
Tamam yani bu kadar.

canım silkin kendine gel hiç bir şey senin hayatından geleceğinden önemli değil seni tehdit eden çocuğa haddini bildir sevgilinde neyi öğrenecekse öğrensin böyle yaşanır mı

Son düzenleme:
ya ben bu konudan anladiysam,,,, o kadar msj yazdik konu ile... konuk acan sahiz, geldi, biseyler yazdi, konuyu topladi, gitti.. benim soru isaretleri oyle ortada kaldi, neyse... sevindim herseyin yola girmesini...

Back