• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada ,çok büyük...

prenses ezdirme kendini kimse senden önemli degil.. ailenin yanına git önce seninki daha farklı bir durum. evde kim yumuşak huylu ise ona yanaş anlat her şeyi hiç bir şey atlamadan yalansız hata ise hata..sen zaten farkındasın..ailen zaten seni yönlendiricektir. belki erkek arkadaşına yansıtmadan bile konu kapanacaktır.ama lütfen anlat ailene böyle daha fazla kendine zarar verme beni de habersiz bırakma yaşayan bilir o duyguyu o korkuyu :14:

nasıl seninle bu denli saygısızca davranmasına izin verebiliyorsun?
ne demek benle yattığını söylerim ?
altı üstü göstereceği bir iki resimdir arkadaşım.
ailene anlat polise git sevgiline anlat. ama kendini kullandırma.

bana bulaşan kişide aynı çok tırsaktı annem gitti onun kafasına kafasına çanta ile vurdu. bi daha kızıma yaklaşırsan seni öldürürüm eşekoğlu eşşek dedi. sonra zaten bir daha hiç görmedim yüzünü

Yorumlarımıza lütfen dikkat edelim,mahalle kavgasına dönüştürmeyelim olayı ve konuya yönelik yorumlara devam edelim.Yorumları yorumlamadan,kişiselleştirmeden ve en önemlisi hakaret ve aşağlayıcı kelimeler kullanmadan saygı çerçevesinde düşüncelerinizi yazın,güzel paylaşımlar.

Back