- Konu Sahibi superherogirl
hala gelmediii amaa:97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversitede okuyorum ben ve daha ilk senem.3. yılını daha bugün doldurmuş harika ötesi bir ilişkim var
aramızda sözlüyüz,yüzüğüm var.Ben onun anne babasını o da benim anne babamı tanıyor ve deli gibi aşığız birbirimize.Ayrı şehirlerde okuyoruz.Ben bu şehre geldiğimde arkadaş sıkıntısı çektim çok.Sonra sevgilim kesinlikle hiçbir erkekle arkadaşlık yapmanı istemiyorum dedi çok kıskanç.Ama ben bizim sınıftan çok iyi olduğuna inandığım bir çocukla tanıştım beni gerçekten anladığına emin oluyordum kimi zaman sonra bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz dedim biliyorsun sözlüyüm ve sevgilimi çok seviyorum dedim ama o beni öptü olmaz dedim gitmek istedim gitme dedi.Ve elinde biz onunla arkadaşken çektiği fotoğraflar vardı sevgilimin erkek arkadaşı kabul etmediğini biliyordu onları gösteririm falan dedi.Sonra üstüme çok geliyor sen beni üzersen ben de seni üzerim fotoğrafları gösteririm falan dedi.Her çık dediğinde dışarıya çıkmak zorunda kalıyorum ve beni çok tehdit ediyor annemin numarasını evimizin numarasını almış biz arkadaşken telefonumdan ararım anneni kızınız burda afedersiniz o....uluk yapıyor derim diyor. Ve aklı fikri sürekli olarak cinsellikte
İlk sınavlarda notlarım çok iyiyken şimdi öyle çok düştü ki notlarım.Ben ailemden 11 saat uzaklıkta bir yerdeyim.Ve ben istemeden zorla bir çok şey yaşattı bana.Ağzına gelen her küfürü sayıp sonra hediyeler alıyor.bırak beni diyorum evli insanlar bile boşanıyor sevgililer ayrılıyor beni bırak artık en başından sevgilim olduğunu biliyordun diyorum evet d,yor sevgililer bile ayrılır siz de ayrılırsınız artık diyor.Ben sevgilime 6 saatlik uzaktayım ve onun üzülmesini de istemiyorum.O çocuğun anne babasını
tanıyorum çok iyi insanlar onlara anlatmayı düşünüyorum artık.çünkü sürekli kullanıyor beni.Ve çocuk çok korkak onunla konuşurken elimi refleks olarak kaldırsam bile tokat atacağım zannediyor.Onun kaybedeceği birşey yok ama ben önce kendimi sonra da sevgilimi kaybedebilirm.İlaç içtim olmadı bileğimi kestim o da olmadı acillik oldum bayıldım koşa koşa geldi sakinleştirici vurmuşlardı kan tahlili yapmışlardı bana sordum doktora hiçbirşeyin yokmuş acındırma kendini dedi.bana her dokunduğunda kendimden nefret ediyorum artık.istemiyorum diyorum anlamıyor.sen bana bir kötülük yaparsan ben sana bin tane yaparım diyor.sürekli tehdit içeren mesajlar atıyor.zorla bir yerlere çağırıyor.gelmezsen sevgiline benimle yattığını anlatırım falan diyor.seni bitiririm diyor.ben ne yapayım Allah rızası için ne olur yardım edin polise mi gideyim ne yapayım şu anki tek amacım sevgilimin haberi olmadan bu işi bitirmek onu üzmek istemiyorum çünkü çok seviyorum onu köpekler gibi aşığım öl dese ölürüm yemin ederim.bu iş hayırlısıyla bitse artık kimseyle konuşmayacağım.insanlara güvenim kalmadı hiç.her gün bekliyorum bugün ne olacak diye.bi haftada 3 kilo verdim kafayı yemek üzereyim ne olursunuz bi yardım edin akıl verin ne olur ne olur
bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz Ben olayin bu sekilde olduguna inanmiyorum.Bizde universitede okuduk bir bekar erkegin evine not vermeye bir genc kiz gitmez ki gitmeye mecbur kalirsada iki bayan arkadasini da yanina alip oylece gider hele de adami bu kadar kiskancsa.Bence Sen iki adamida idare ederim diye tasarladin fakat su anki adam senden akilli cikti Kendini kullandirtmadi seni kullandi.Baktin bu adamla olmayacak eskisine de vicdanen rahatsizlik duydun ve bu sekilde bir senaryo uygulamaya koydun.Bir universiteli erkek ve bayan bu sekilde saf olamayacagini adim gibi biliyorum.Karsidaki adam bakmis bayan kendini kullanacak bari ben onu kullanayim demis yani Senin planlarini basarisiz etmis.Zarara rizasiyla girene merhamet edilmez.Bizde universite de okuduk neden bizim basimiza bu sekilde durumlar gelmedi Biz atesle oynamadik.Cunku kendine guven ates gibidir dogru kullanildiginda insani ISITIR ama yanlis kullanildiginda ise insani YAKAR.
hakketen şimdiye kadar cvap yazması lazımdı acaba başına birşeymi geldi ALLAH korusun ben endişelenmeye başladım nede olsa adam manyak:26::26::26:Allah korusun . inş. kötü bişi olmamıştır.ama şimdiye kadar cevap vermesi lazımdı
bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz Ben olayin bu sekilde olduguna inanmiyorum.Bizde universitede okuduk bir bekar erkegin evine not vermeye bir genc kiz gitmez ki gitmeye mecbur kalirsada iki bayan arkadasini da yanina alip oylece gider hele de adami bu kadar kiskancsa.Bence Sen iki adamida idare ederim diye tasarladin fakat su anki adam senden akilli cikti Kendini kullandirtmadi seni kullandi.Baktin bu adamla olmayacak eskisine de vicdanen rahatsizlik duydun ve bu sekilde bir senaryo uygulamaya koydun.Bir universiteli erkek ve bayan bu sekilde saf olamayacagini adim gibi biliyorum.Karsidaki adam bakmis bayan kendini kullanacak bari ben onu kullanayim demis yani Senin planlarini basarisiz etmis.Zarara rizasiyla girene merhamet edilmez.Bizde universite de okuduk neden bizim basimiza bu sekilde durumlar gelmedi Biz atesle oynamadik.Cunku kendine guven ates gibidir dogru kullanildiginda insani ISITIR ama yanlis kullanildiginda ise insani YAKAR.
3 ihtimal var.. birincisi ögrencilik hali faturadan dolayı internet kesildi... ikincisi Allah korusun basına bişi geldi yadaaa yazdıklarında samimi degildi.. :83::97:
Ya var ya, ben bu konuya çok gıcık oldum ha! Kız açıp gitti konuyu, kaç sayfa oldu yazdınız. Benim konuma kimse doğru düzgün yazmıyor uzun diye. Hıhhh! Tek tek cevap da veriyorum. Aşkolsun yani. Bir de erkeklere yüz vermiceksin deriz hep burada. Asıl size yüz vermemek lazım ayol. Baksanıza, kız ortada yok hepiniz deli divane oldunuz Küstüm oynamıyorum. Benim konuya gelseniz, yazsanız bile hiçbirinize cevap vermiycim.
Ya var ya, ben bu konuya çok gıcık oldum ha! Kız açıp gitti konuyu, kaç sayfa oldu yazdınız. Benim konuma kimse doğru düzgün yazmıyor uzun diye. Hıhhh! Tek tek cevap da veriyorum. Aşkolsun yani. Bir de erkeklere yüz vermiceksin deriz hep burada. Asıl size yüz vermemek lazım ayol. Baksanıza, kız ortada yok hepiniz deli divane oldunuz Küstüm oynamıyorum. Benim konuya gelseniz, yazsanız bile hiçbirinize cevap vermiycim.