• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada ,çok büyük...

Üniversitede okuyorum ben ve daha ilk senem.3. yılını daha bugün doldurmuş harika ötesi bir ilişkim var
aramızda sözlüyüz,yüzüğüm var.Ben onun anne babasını o da benim anne babamı tanıyor ve deli gibi aşığız birbirimize.Ayrı şehirlerde okuyoruz.Ben bu şehre geldiğimde arkadaş sıkıntısı çektim çok.Sonra sevgilim kesinlikle hiçbir erkekle arkadaşlık yapmanı istemiyorum dedi çok kıskanç.Ama ben bizim sınıftan çok iyi olduğuna inandığım bir çocukla tanıştım beni gerçekten anladığına emin oluyordum kimi zaman sonra bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz dedim biliyorsun sözlüyüm ve sevgilimi çok seviyorum dedim ama o beni öptü olmaz dedim gitmek istedim gitme dedi.Ve elinde biz onunla arkadaşken çektiği fotoğraflar vardı sevgilimin erkek arkadaşı kabul etmediğini biliyordu onları gösteririm falan dedi.Sonra üstüme çok geliyor sen beni üzersen ben de seni üzerim fotoğrafları gösteririm falan dedi.Her çık dediğinde dışarıya çıkmak zorunda kalıyorum ve beni çok tehdit ediyor annemin numarasını evimizin numarasını almış biz arkadaşken telefonumdan ararım anneni kızınız burda afedersiniz o....uluk yapıyor derim diyor. Ve aklı fikri sürekli olarak cinsellikte
İlk sınavlarda notlarım çok iyiyken şimdi öyle çok düştü ki notlarım.Ben ailemden 11 saat uzaklıkta bir yerdeyim.Ve ben istemeden zorla bir çok şey yaşattı bana.Ağzına gelen her küfürü sayıp sonra hediyeler alıyor.bırak beni diyorum evli insanlar bile boşanıyor sevgililer ayrılıyor beni bırak artık en başından sevgilim olduğunu biliyordun diyorum evet d,yor sevgililer bile ayrılır siz de ayrılırsınız artık diyor.Ben sevgilime 6 saatlik uzaktayım ve onun üzülmesini de istemiyorum.O çocuğun anne babasını
tanıyorum çok iyi insanlar onlara anlatmayı düşünüyorum artık.çünkü sürekli kullanıyor beni.Ve çocuk çok korkak onunla konuşurken elimi refleks olarak kaldırsam bile tokat atacağım zannediyor.Onun kaybedeceği birşey yok ama ben önce kendimi sonra da sevgilimi kaybedebilirm.İlaç içtim olmadı bileğimi kestim o da olmadı acillik oldum bayıldım koşa koşa geldi sakinleştirici vurmuşlardı kan tahlili yapmışlardı bana sordum doktora hiçbirşeyin yokmuş acındırma kendini dedi.bana her dokunduğunda kendimden nefret ediyorum artık.istemiyorum diyorum anlamıyor.sen bana bir kötülük yaparsan ben sana bin tane yaparım diyor.sürekli tehdit içeren mesajlar atıyor.zorla bir yerlere çağırıyor.gelmezsen sevgiline benimle yattığını anlatırım falan diyor.seni bitiririm diyor.ben ne yapayım Allah rızası için ne olur yardım edin polise mi gideyim ne yapayım şu anki tek amacım sevgilimin haberi olmadan bu işi bitirmek onu üzmek istemiyorum çünkü çok seviyorum onu köpekler gibi aşığım öl dese ölürüm yemin ederim.bu iş hayırlısıyla bitse artık kimseyle konuşmayacağım.insanlara güvenim kalmadı hiç.her gün bekliyorum bugün ne olacak diye.bi haftada 3 kilo verdim kafayı yemek üzereyim ne olursunuz bi yardım edin akıl verin ne olur ne olur:58::58::58:

büyük konusmak gibi olmasin ama 1,cisi erkek arkadasin istemedigi halde neden 1 erkekle dosthanede olsa arkadas oldun sen belki kotu niyetli degildin ama bak karsindakinin niyetini gordun...ve daha yeni arkadas oldugun birine neden bu kadar cok ve cabuk guvendin...madem arkadas oldun sevgiline anlatsaydin okulda mecbur arkadas olunuor die sana guvenmiyormuda guvense bile bak bosa cikardin guvenini...ondan once sevgiline sen soyleseydin zaten seviyorsa boyle bisey icin seni terk edecek degildi aciklamasinida yapardin yan yana cekilmis bi kac fotograf icin neden onun kuklasi oldun...ama simdi gel dese gitmisin ne dese yapmissin yaptiklarin ne boyutta bilmiyorum...umarim sadece yaninda gezmektir...baska seyler yapmamissindir...

BAZI ARKADASLAR KIZ YATTIM GIBI BISEY YAZMAMIS BILMEDEN ETMEDEN YORUM YAPMAYIN GELDIGINDE SORUN YAPMISSA O ZAMAN KONUSUN BI INSANA NEDE CABUK DAMGA VURULUYOR...:47:

sanirsam ben eksik okumusum cinsellikle ilgili biseylerde soylemis ama genede konu sahibi ewet yaptim demeden yapmis gibi konusmamak daha iyi...

Son düzenleyen: Moderatör:
bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz Ben olayin bu sekilde olduguna inanmiyorum.Bizde universitede okuduk bir bekar erkegin evine not vermeye bir genc kiz gitmez ki gitmeye mecbur kalirsada iki bayan arkadasini da yanina alip oylece gider hele de adami bu kadar kiskancsa.Bence Sen iki adamida idare ederim diye tasarladin fakat su anki adam senden akilli cikti Kendini kullandirtmadi seni kullandi.Baktin bu adamla olmayacak eskisine de vicdanen rahatsizlik duydun ve bu sekilde bir senaryo uygulamaya koydun.Bir universiteli erkek ve bayan bu sekilde saf olamayacagini adim gibi biliyorum.Karsidaki adam bakmis bayan kendini kullanacak bari ben onu kullanayim demis yani Senin planlarini basarisiz etmis.Zarara rizasiyla girene merhamet edilmez.Bizde universite de okuduk neden bizim basimiza bu sekilde durumlar gelmedi Biz atesle oynamadik.Cunku kendine guven ates gibidir dogru kullanildiginda insani ISITIR ama yanlis kullanildiginda ise insani YAKAR.

:46::46::46::46::46::46:

Şaka gibi gerçekten... Bir üniversite öğrencisinin, ailesinden kilometrelerce uzağa gidip tek başına yaşayabilme cesaretini kendinde görebilen birinin ben bu kadar ezik, bu kadar kendisine güvensiz, cahil, saf olabileceğine inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum...

Diyelim ki gerçekten böyle bir şey yaşandı.. Ailenden korkuyo, sevgilinden çekiniyosun okulda öğretmenlerine şikayet etmek onlardan destek ve yardım almakta mı aklına gelmedi..? Ya bu yazı senaryodan ibaret yada eksik bir şeyler var hatta bir çok şey.........

psikopat be çocuk manyak mı ne şok oldum şuan yüzsüzlüğe bak ya adam sapık mıdır nedir. Sevgilinin durumunu çok iyi anlıyorum çünkü aynısı bendede var. Elinde olsa eve kapatcak bi erkek beni görmesin diye. Yerinde bende olsam bende söylemeye korkardım heralde. Telefondan falan değil ama bence sen sevgilinle git yüz yüze konuş herşeyi anlatırsan bence iyi olcak ama sevgilin sonra o adamı napar orasını bilmiyorum. Boş bir zamanında kimseye bişey demeden bin otobüse git sevgilinin yanına herşeyi anlat. İşte sadece selam veriyodum notlarımı felan alıyordum diye birazcık uygun bir dille anlat sevgiline. sonra yaşadıklarını anlat intiharları felan. Bence sana inancağına eminim. Telefon olayına gelince ailenin numaraları büyük ihtimal cep telefonunda kayıtlıdır onun gizlice al ve bak farketirmeden sil onları. Ailenide rahatsız edemeez. Yada direk polise git. aa yada buldum o seni tehtit ediyor ya sende onun anladığı dilden konuş git bağır çağır isyan et bir daha karşıma çıkarsan yemin ederim polise giderim bana tecavüz etti derim başın pislikten kurtulmaz o zaman de bıktım artık falan isyan et. Korkak diyosun bu olaydanda korkar. verceği cevaba görede sen gereğini yap. madem o yalan söylüyo sende onun dilinden konuş öyle anlar o

Bende okuduğumda senin bu adamla çıktığını düşündüm. sonra yanlzısın boş vakitlerinde bu arkadaşla geçirdin. sonra sevgilinden korktun. ayılmak istedin oğlan izin vermedi...

sen bu kadar çok ümit vermeseydin oğlan aoğlanda bu şekilde davranmazdı.. hata senin ...

bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz Ben olayin bu sekilde olduguna inanmiyorum.Bizde universitede okuduk bir bekar erkegin evine not vermeye bir genc kiz gitmez ki gitmeye mecbur kalirsada iki bayan arkadasini da yanina alip oylece gider hele de adami bu kadar kiskancsa.Bence Sen iki adamida idare ederim diye tasarladin fakat su anki adam senden akilli cikti Kendini kullandirtmadi seni kullandi.Baktin bu adamla olmayacak eskisine de vicdanen rahatsizlik duydun ve bu sekilde bir senaryo uygulamaya koydun.Bir universiteli erkek ve bayan bu sekilde saf olamayacagini adim gibi biliyorum.Karsidaki adam bakmis bayan kendini kullanacak bari ben onu kullanayim demis yani Senin planlarini basarisiz etmis.Zarara rizasiyla girene merhamet edilmez.Bizde universite de okuduk neden bizim basimiza bu sekilde durumlar gelmedi Biz atesle oynamadik.Cunku kendine guven ates gibidir dogru kullanildiginda insani ISITIR ama yanlis kullanildiginda ise insani YAKAR.

bende senin gibi düşünüyorum

3 ihtimal var.. birincisi ögrencilik hali faturadan dolayı internet kesildi... ikincisi Allah korusun basına bişi geldi yadaaa yazdıklarında samimi degildi.. :83::97:

ilk mesajdan fake olduğunu anladım nasıl bi anne kızının sesinden bile olsa derdi olduğunu anlamaz yada sevgilisi nasıl anlamaz bunu yada okulda yardım etcek büyük öğrenci hoca falandamı yok yalan bence intihar etcem annem öğrenmiycek peh peh peh

Konu sahibi arkadaş gelmeden konuyu 14.sayfaya kadar taşımışız.
Kendimiz çalıp kendimiz dinlemişiz.
Artık arkadaş gelince hangisine cevap vereceğini şaşırır
Gelirse inş
:51:

profil bilgilerine baktımda kızlar konu sahibi dün 12.26 da konuyu açmış 12.27 de son aktivite hemen çıkmış bida açmamış kk yı bilginize inş. başına bişey gelmemiştir..

Ya var ya, ben bu konuya çok gıcık oldum ha!:41: Kız açıp gitti konuyu, kaç sayfa oldu yazdınız. Benim konuma kimse doğru düzgün yazmıyor uzun diye. Hıhhh! :49: Tek tek cevap da veriyorum. Aşkolsun yani. Bir de erkeklere yüz vermiceksin deriz hep burada. Asıl size yüz vermemek lazım ayol. Baksanıza, kız ortada yok hepiniz deli divane oldunuz :9: :9: Küstüm oynamıyorum. Benim konuya gelseniz, yazsanız bile hiçbirinize cevap vermiycim. :27: :63:

Ya var ya, ben bu konuya çok gıcık oldum ha!:41: Kız açıp gitti konuyu, kaç sayfa oldu yazdınız. Benim konuma kimse doğru düzgün yazmıyor uzun diye. Hıhhh! :49: Tek tek cevap da veriyorum. Aşkolsun yani. Bir de erkeklere yüz vermiceksin deriz hep burada. Asıl size yüz vermemek lazım ayol. Baksanıza, kız ortada yok hepiniz deli divane oldunuz :9: :9: Küstüm oynamıyorum. Benim konuya gelseniz, yazsanız bile hiçbirinize cevap vermiycim. :27: :63:

hayatm boşuna dememişler kaçan kovalanır diye aha işte ortada ıspatı:1::1::1:

birincisi Harika ötesi bir ilişkin yok
ikincisi, seni tetdit ediyor aynı zamanda seini refleks olarak yaptığın el hareketlerinden bile korkuyor
üçüncüsü, sevgilin duymadan bu olaydan sıyrılmaya bakıyorsun,
dördüncüsü sözlüne o kadar aşıksın ki uğruna ölürsün...

Be kadeşim bu nasıl aşk? aşk? seni ilk zorlamaya başlarken aklın neredeydi desem,
hatalar yapılmış şimdi düzeltmeye çalışıyorsun,
şu aşamadan sonra ne yapabilirsine gelince, Ya sözlünü terkedip seni kullanana kullandırmaya devam ediceksin!!!!
ya da silkelenip kendine gelip sözlünü hala seviyorsan! olanları anlatıp sana inanmasını sağlayarak bu olayın altından birlikte kalkıcaksınız nacizane fikrim bu,

senın konudan bıse anlamadım ben baktım baktım ''oyle boyle oyle boyle'' :26::26:

Back