• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada ,çok büyük...

bnde bisey anlamadım.d arkadassa cekilmis fotolar yüsündenmi tehdit edildin, intahara kalkıstın ilqinc..
sewqilin bnce o fotoları qörse daha iyiydi bu olaylarda yasanmazdı en azından..

tabıkı polıse gıt cnm o tehdıtler cok buyur sana soyluyum polıse gıt durustce anlat herseyı aılenden bırıyle tabı

Kızlar siz siz olun sakın arkadaşım diye güvenip bir erkeğin evine gitmeyin
benim başıma geldi bunlar evet keşke diyorum keşke ilk başta fotoğrafları bilseydi
sevgilim ama böyle oldu fotoğraflar arkadaşçaydı hakikaten.Halloldu gibi şimdilik
elimde video ses kaydı var diyor ama hiç görmedim eğer var var diye ısrar ederse
göstermesi için ısrar edeceğim yok bence çünkü video falan.hayat böyle gitmiyor
sürekli kendinden ödün vermeye başlıyorsun sevgilinle yaşadığın güzel şeyler de
kursağında kalıyor.bir de o çocuk seni seviyorum diye geçiniyor ya kötü şeyler
yaşatıp off...sakın ama sakın kimseye güvenmeyin erkek arkadaşınız olmasın demiyorum ama
mesafeli olun asla evine gitmeyin her erkek delikanlı değil işte.gurursuzluk yapıp nişanlı birine
bakıyorsa illa yanında durdurmaya çalışıyorsa tehditle bu erkek erkek mi sizce.hataydı hayatımdaki ilk
hataydı bu Allahıma dua ediyorum herşey iyi olsun diye.pişmanım çok o çocuğu tanıdığım için öyle pişmanım ki...annesine söyledim benden taraf oldu şükür ki...bana da dedi nişanlıydın da neden diye
anlattım korktum tehdit etti dedim sevgilimi kaybetmekten korktum dedim...korktum evet korktum çünkü çok seviyorum

ben yine bisi anlamadim :26: kiz, bu seni neden tehdit ediyor, yani elinde onun ne var ki ?? yani zorla sana neyaptirtti bu azgin "delikanli"?? napimmmm, cok merak etttiimm... :27::27::33:

sözlün sana erkek arkdas istemıyorum diyor sen arkdas oluyorsun üstüne bırde resım çektırıyorsun kendını öptürüyorsun ve cinsellik yaşıyorsun
pardon ama hangi devırdeyız gidip polise suc duyurusunda bulunamadın mı kusura bakma ama ben şuan nişanlıyım başkabır adam bana sahıp olamaya kalkacak ben o adamı hadım ederım yemın ederım hadım eder gider paşa paşa cezamı çekerım benim ailemın namusu benim namusum sevdiğimin namusu herseyden önce gelır namus herseyden önce gelır lutfen kendınıze gelın annesınede soyleyın oğlunuzu şikayet edecegım tecavuz edıldıgımı soyleyecegım sperm orneklerınden hersey bellı olur onun yaptıgıda çıkar ortaya gider an az 5 yıl yatar ıcerıde işte o zaman bı nebze kendını rahat hıssedersın

hangi deviirde yaşıyoruz eski türk filmi sanki tehdit etmek varmı hala yaaa o senin korktuğunu anlamış bence hata herkes yapar üzülme yol yakınken dönmek tir önemli olan çok dürüstlük her zaman işe yaramayabilir sesini ne şekilde kaydettiki korkuyosun izin verme korkmadığını belli et bence

ahahahah çok güldüm çok :60:
kızma ama demekki erkek arkadaşın senin ne saf olduğunu biliyomuşda erkeklerden uzak dur diyomuş :68:

ya şimdi bu arkadaş gerçekten üniversiteye mi gidiyor anlamadım daha kendini ifade bile edemiyor bir olay anlatmış ama ne saçmalamış anlamadım... canım sen kendini okul derslerinin dışında da geliştir bence bol bol kitap oku ama gidip de erkek arkadaşlarının evinden alma kitapları :37::37:
Neyse ne yaşadığını anlamadım tam olarak ama kendince kötü birşey yaşamışsın geçmiş olsun

ahahahah çok güldüm çok :60:
kızma ama demekki erkek arkadaşın senin ne saf olduğunu biliyomuşda erkeklerden uzak dur diyomuş :68:

ben bu kzıın yazdıklarında ve 21 sayfalık yorumda gülünecek hiç birşey bulamadım toplumumuzda bagzı bayanların zorda olması şiddet ve tecavüz sizi bu kadar güldürüyorsa gidin bı tedavı olun derım

ben bu kzıın yazdıklarında ve 21 sayfalık yorumda gülünecek hiç birşey bulamadım toplumumuzda bagzı bayanların zorda olması şiddet ve tecavüz sizi bu kadar güldürüyorsa gidin bı tedavı olun derım

ahahah şekerim sen tedavi ol bence önce bu ne sinir bu ne saldırganlık :68:
allah akıl fikir beyin vermiş dimi?! kulanınız! bu kadar basit...

ahahah şekerim sen tedavi ol bence önce bu ne sinir bu ne saldırganlık :68:
allah akıl fikir beyin vermiş dimi?! kulanınız! bu kadar basit...

sinirde yok saldırganlıkta yok sadece çok tuhafıma gıttı bırkızın başına bukadar olay gelmış ve siz dönup ahahahahahaah kahkaha atıyorsunuz ben bu davranışınıza cevap verdim ve kınadım!! pardon ama yaşınız kaç baya ufak oldugunuzu düşündümde uslupunuzdan ötürü 17 falanmısınız :1::1:

sinirde yok saldırganlıkta yok sadece çok tuhafıma gıttı bırkızın başına bukadar olay gelmış ve siz dönup ahahahahahaah kahkaha atıyorsunuz ben bu davranışınıza cevap verdim ve kınadım!! pardon ama yaşınız kaç baya ufak oldugunuzu düşündümde uslupunuzdan ötürü 17 falanmısınız :1::1:

tatlımmm tatlımmm ah yazık sana algılama sorununda var sanırım :25:

bence bu dusuncenin yasla falan alakasi yok.boyle seyler o kadar cok oluyoki insanlar artik normalmi karsiliyo nedir hatla gulunebiliniyo.arkadas akil mantiktan bahsetmis ne kadar mantigini aklini kullanirsan kullan bu ve buna benzer olaylar her bayanin basinagelebilecek seyler.tabi dikkat etmek gerek.cok guvendiginiz insanlardan bile hic ummadiginiz darbeler alabilirsiniz.hic kimse hayir ben boyle bisey yasamam ben akilliyim ben boyleyim ben soyleyim demesin.kimsenin boyle seyler yasamasini istemem tabii,kim isterki!Ama yasaniyor iste...

Son düzenleme:
tatlımmm tatlımmm ah yazık sana algılama sorununda var sanırım :25:

yooookk ben gayet iyi anladım bu mesajdan sonra dahada küçük oldugunu düşünüyorum galba 15 yaşında falansın cunku o yasta ancak insanlar hiç birşeyı göremez ve anlayamazlar hayatı makaraya vururlar ama gözünüzü 4 açıp:27: gerçeklerı daha iyi görsenız daha sağlıklı olur sızın ıcın tedavı şart tabiki:68::68:

bence bu dusuncenin yasla falan alakasi yok.boyle seyler o kadar cok oluyoki insanlar artik normalmi karsiliyo nedir hatla gulunebiliniyo.arkadas akil mantiktan bahsetmis ne kadar mantigini aklini kullanirsan kullan bu ve buna benzer olaylar her bayanin basinagelebilecek seyler.tabi dikkat etmek gerek.cok guvendiginiz insanlardan bile hic ummadiginiz darbeler alabilirsiniz.hic kimse hayir ben boyle bisey yasamam ben akilliyim ben boyleyim ben soyleyim demesin.
gerçekten insanlar artık butip olayları normal karşılıyor bır üniversite öğrencısı kız kendısının tacız edıldıgını bır erkegın ıstemeden onun vucuduna sahıp oldugunu yazıyor ve insanlar buna kahkalarla guluyor
insanlık nerede sorarım size??

bence bu dusuncenin yasla falan alakasi yok.boyle seyler o kadar cok oluyoki insanlar artik normalmi karsiliyo nedir hatla gulunebiliniyo.arkadas akil mantiktan bahsetmis ne kadar mantigini aklini kullanirsan kullan bu ve buna benzer olaylar her bayanin basinagelebilecek seyler.tabi dikkat etmek gerek.cok guvendiginiz insanlardan bile hic ummadiginiz darbeler alabilirsiniz.hic kimse hayir ben boyle bisey yasamam ben akilliyim ben boyleyim ben soyleyim demesin bunun garantisini kimse veremez cunku.

akıllı olunca olayın başa gelmesi engellenmiyor. sadece verilen tepkiler değişiyor. burda bu kız yanlış hareket etmiş ve bu apacık ortada. kardeşim dediğim arkadaşım beni sıkıştırcak zorla öpcek taciz etcek ha valla büyük konuşmak gibi olmasın nakavt ederim onu oracıkta! ailesinede anında gider olayı anlatırım! yapılması gereken buymuş... ha yapamamış mizacı uymuyodur belki olabilir neden olmasın. ama dediğim gibi ilk başta paşalar gibi tepkisini koysaydı ve çocuğun hem anne hem de babasıyla konuşsaydı o çocuk süt dökmüş kediye bilemedin dut yemiş bülüle o da olmadı deliğinden çıkamayan sıçana dönerdi! yanlışsam düzeltin... :19:

gerçekten insanlar artık butip olayları normal karşılıyor bır üniversite öğrencısı kız kendısının tacız edıldıgını bır erkegın ıstemeden onun vucuduna sahıp oldugunu yazıyor ve insanlar buna kahkalarla guluyor
insanlık nerede sorarım size??

ben gulen arkadasin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.sadece bazi seyleri hafife aliyo gibi geldi.tabi ates dustugu yeri yakar demii!!

Back