- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
- Konu Sahibi superherogirl
hayatm boşuna dememişler kaçan kovalanır diye aha işte ortada ıspatı
Valla ya, burda bile anladım ben bunu,yazıklarrrr olsuuuunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatm boşuna dememişler kaçan kovalanır diye aha işte ortada ıspatı
senın konudan bıse anlamadım ben baktım baktım ''oyle boyle oyle boyle'' :26::26:
Ya var ya, ben bu konuya çok gıcık oldum ha! Kız açıp gitti konuyu, kaç sayfa oldu yazdınız. Benim konuma kimse doğru düzgün yazmıyor uzun diye. Hıhhh! Tek tek cevap da veriyorum. Aşkolsun yani. Bir de erkeklere yüz vermiceksin deriz hep burada. Asıl size yüz vermemek lazım ayol. Baksanıza, kız ortada yok hepiniz deli divane oldunuz Küstüm oynamıyorum. Benim konuya gelseniz, yazsanız bile hiçbirinize cevap vermiycim.
evet resimdeki benim... nebilim.... herkez burun ameliyati fotolarini asmis buraya ,, bende heveslendimm :)) biraz kucuk olsa, yada daha guzel olsa diye :))))resimdeki sizseniz bence gayet güzel napıcan küçücük burnu
buyur canim, derdin ne anlat??? o kadar sitem etme..yardimci olayim sana :)))))
AY BU KONU BENI SINIR ETTI,, resmen SABAN ettin bizi kizzzz, nerdeysen cikkk, her okuyan catlayacak yoksa.. bak birbirimize giriyoruz artik :))))))))))))))))
yaratılışta herkes kavisli burunlu olsaydı eminim bu sevr de kemerli burun ameliyatları olurdu
yani bence hç gerek yok ben burnumu büyük buluyorum hatta kendimle dalga bile geçiyorum. burnum ince olduğu için briaz uzun gibi gözüküyor gözüme ama napıyım. yaratan böyle yarattığına gre vardır bir bildiği
Ay en son açtığım konuya gel o zaman Buraya yazarsam bu kızın konusunu gümletmiş olurum. Her ne kadar ilgilenmesede yazık olur
geldim canim.. :))
Valla ya, burda bile anladım ben bunu,yazıklarrrr olsuuuunnnn
YAA CİDDEN ORAYA OKUMAYA GİTMİŞSİN AMA BU CAHİLLİKten başka bişey değil çocuk seni tehdit etti diye onunla yatıyorsun bi kere yattınmı devamını isterler bunu hiçmi düşünmüyorsun açık olacam sen sevdiğini deliler gibi seviyorum diyorsunda yalan atıyorsun seven insan bir tehditle başkasının neyse bunu sevgiline yada ailene yada okul müdürüne söylesen daha iyi olurdu ne diyim olan olmuş ben erkek arkadaşının yerinde olsam artık senle olmam kusurabakma hemcinsiz ama yaptığın çok büyük bir hata