• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada ,çok büyük...

Ya var ya, ben bu konuya çok gıcık oldum ha!:41: Kız açıp gitti konuyu, kaç sayfa oldu yazdınız. Benim konuma kimse doğru düzgün yazmıyor uzun diye. Hıhhh! :49: Tek tek cevap da veriyorum. Aşkolsun yani. Bir de erkeklere yüz vermiceksin deriz hep burada. Asıl size yüz vermemek lazım ayol. Baksanıza, kız ortada yok hepiniz deli divane oldunuz :9: :9: Küstüm oynamıyorum. Benim konuya gelseniz, yazsanız bile hiçbirinize cevap vermiycim. :27: :63:

buyur canim, derdin ne anlat??? o kadar sitem etme..yardimci olayim sana :)))))
AY BU KONU BENI SINIR ETTI,, resmen SABAN ettin bizi kizzzz, nerdeysen cikkk, her okuyan catlayacak yoksa.. bak birbirimize giriyoruz artik :))))))))))))))))

bence sorun şu dostane foto yüzünden oglanın öpmesine bile kimse göz yummaz orda heleki senin dediğin gibi korkaksa iki höt der oturtur sen baya ileri gidip başka fotolar çekip onla tehdit ediyosa sende pek saf üniversite öğrencisiymişsin, valla benim öğrencilerim cin gibiy a sende sorun var ya bunlarda ama hala erkek arkadasım duymasın diyosun ne yampak istiyosun o çocuguda mı yakmak gi t adli bir kuruma olayı bildir, çok ileri seyler bile olsa ailene anlat cinayete kurban giden genç kızlar süpriz toto yumurtadan çıkmıyo bu ülkede asla aynı eve gitme suan bizde üniversitede bunla ilgili bir disiplin suçu değerlendiriyoruz. Hiç bişey yapamıyosan fakütedeki danışmanına anlat kesinlikle idari ceza alır

kizlar,, ben suan size konu disi bisi sormak istiyorum,, be aslinda zayifim, e herzaman dalga gecilecek bi burnum vardir benim,, bi bakiyorum,,, herkez ´tr´de burun yaptiriyor.(yurtdisindayim, ve buradakiler sadece gogus pesinde).. ya bu o kadar yaygin mi?? herkes cok yakistiriyor bana burnumu,, ama ben pek buyuk zannediyorum... yaaaa, simdiii kafamda soru isaretleri var..... burnunu yaptiran var mi aranizda.. ya bisi daha soracam,,, sakin gulmeyinde... nasil burada yeni bi topik aciyorsunuz :))))) cok thanx canimlar...

yaratılışta herkes kavisli burunlu olsaydı eminim bu sevr de kemerli burun ameliyatları olurdu:1:
yani bence hç gerek yok ben burnumu büyük buluyorum hatta kendimle dalga bile geçiyorum. burnum ince olduğu için briaz uzun gibi gözüküyor gözüme ama napıyım. yaratan böyle yarattığına gre vardır bir bildiği :21:

alsana yarınki müge anlı konusu.
yazık yavrum size ananız babanız sizi okutmak için gönderiyor birilerine yem olup peşkeş çekilesiniz diye değil! baştan tavizi vermişsiniz, bana kalırsa o ilk fotoda sizin ve ailenizin utanacağı kareler vardı ve sonuçları böyle çıkmaz bi h.. ale getirdi..
allah yardımcın olsun, ailenle paylaş yada seni tehdit ettiği izaman ceptelefonundan kayıt et off ne bileyim.. canım sıkılıyor böyle konuılara artık.

buyur canim, derdin ne anlat??? o kadar sitem etme..yardimci olayim sana :)))))
AY BU KONU BENI SINIR ETTI,, resmen SABAN ettin bizi kizzzz, nerdeysen cikkk, her okuyan catlayacak yoksa.. bak birbirimize giriyoruz artik :))))))))))))))))

Ay en son açtığım konuya gel o zaman:D Buraya yazarsam bu kızın konusunu gümletmiş olurum. Her ne kadar ilgilenmesede yazık olur :9: :9:

yaratılışta herkes kavisli burunlu olsaydı eminim bu sevr de kemerli burun ameliyatları olurdu:1:
yani bence hç gerek yok ben burnumu büyük buluyorum hatta kendimle dalga bile geçiyorum. burnum ince olduğu için briaz uzun gibi gözüküyor gözüme ama napıyım. yaratan böyle yarattığına gre vardır bir bildiği :21:

evet haklisinda.. ama iste herkez boyle fotolari asmis :) esime dun dedim,oda dedi ki... tamam bosandiktan sonra yaptir, ben senin burnunu seviyorum dedi... :))) ben goguste yaptirtmak istiyordum, vazgectim... iskence bence bu silikon falan... yapmam , cok okudum,

Konuyu dün sık kullanılanlarıma kaydetmiştim. Bugün giripte gelişmeleri okurum diye. Konu 16 sayfa olmuş ama konu sahibi hala ortada yok. Üyeliğide eski bir üyelik açmış olduğu bir çok konu var fake oldugunu sanmıyorum ama allah korusun başına birşey gelmemiştir umarım.

Konuyu açtıktan sonra siteden çıkmış gibi gözüküyor. Belkide ailesinin yanına gitmek gibi zekice bir karar almıştır ve bu yüzden henüz girememiş olabilir :44:

Heheh Bizi siteden atarlarsa senin üstüne atarım ama :9: Benim konu uzun ya, burdaki insanlar buraya yazcakları kadar bana vakit ayırsalar ya :49: Benim konum 2-3 konu toplamı kadar =D Amannnn, çokta uzun değil aslında. Ben büyük yazdığım içinde öyle koskocaman :55:

YAA CİDDEN ORAYA OKUMAYA GİTMİŞSİN AMA BU CAHİLLİKten başka bişey değil çocuk seni tehdit etti diye onunla yatıyorsun bi kere yattınmı devamını isterler bunu hiçmi düşünmüyorsun açık olacam sen sevdiğini deliler gibi seviyorum diyorsunda yalan atıyorsun seven insan bir tehditle başkasının neyse bunu sevgiline yada ailene yada okul müdürüne söylesen daha iyi olurdu ne diyim olan olmuş ben erkek arkadaşının yerinde olsam artık senle olmam kusurabakma hemcinsiz ama yaptığın çok büyük bir hata

yattım diye bır yazı ben görmedım var mı öle birşey:2::2:

Back