Başım Belada! Bu Nasıl Bir Adammış???

Yem atıyor işte canım benim. Sanki karşısında sazan varmış gibi, hemen oltaya gelecekmişim gibi. Bence de söyleyemez, atıp tutuyor küçücük aklıyla...

yazık ya üzüldüm hemde çok..senin için ayrı çocugun için ayrı kocan için ayrı..
kocana üzüldüm çünkü bir insan bukadar aşağılık olamazdı heralde..
6 sene önceni söylemekle tehdit ediyor öylemi.peki sölesin bakalım.demezlemi sen şimdi bukadar şereflilik taslayacagına nasıl kabullendn sormazlarmı adama..madem bukadar namusluydunda neden aldın neden koynuna soktun demezlermi...............................................
ben hep sölemişimdir.eger böle bir durum olsaydı assla ve asla sölemezdim.erkekler dürüstlüğü hiçbir zaman haketmemiştir.ben bunu bilirim.gün gelir devran döner senin o dürüstlüğünü en adi bir şekilde yüzüne vurur..aynı durumlardan belkide oda geçmiştir oda biriyle yatmıştır.ama olay sadece 2 damla kanmı ya..
daha fazla sinirlenmeden geleyim sana.cnm bnm birkaç gün böle dene bakalımçoğlun size düşkünse zaten orda kalmayacak huysuzluk yapacak.eee oda başa çıkamazsa napıcak?tıpış tıpış getirip verecek.üzüldüğünü asla gösterme aklı sıra hala müdahale hala bela olmakta..
sen sakin konuşmakla zaten ölüm ölüm öldürmüşsün ki bu durumlara getirmiş.insanlıktanda kavgadanda anlamayan cahilin tekiymiş..allah kurtarsın biran önce sizi...

Son düzenleme:
Bir de Türk erkekleri tuhaf bir şekilde boşandıkları eşleri üzerinde bile sorumlulukları olduğunu düşünüyorlar, çok garip..

Aynen öyle İpeğim. Bir adam biliyorum, eşinden boşandı 50 yaşında, 20'lik bir kızla evlendi. Ama eski eşine evlenmeyi yasakladı. Bütün sülalesini öldürmekle bile tehdit etti evlendiği takdirde. Pes artık. Benim sonum da böyle mi olacak yoksa. Baksana adam potansiyel magandaya döndü

Aslına bakarsan aynen bunu düşündüm dün konuşurken. "Ne de kolay vazgeçebiliyor özgürlüğü için evladından" diyecek diye. Ama o beni bilir. Asla vermeyeceğimi bilir. Kendince yem attı ama inan oğluma bakabileceği bir ortamı yok onun. Mağlup olsun bu konuda ki bir daha sözünü edemesin istedim. Bakalım bu tutarsa iyi olursa, ha oldu da tutmadı, tekrar tekrar tehdit etti alırım oğlumu diye, o zaman da ciddi ciddi tırnaklarımı çıkarırım. En fazla 4 gün beklerim kuzumu, 4.gün bütün teşkilatı toplarım yemin ediyorum. Onu benden ancak Allah alır!

Çok doğru söyledin. Gerçekten artık dürüstlükten çok politik olmayı ve nabza göre şerbet vermeyi öğrenmem gerek. Aslında o benim mahremimdi ama o kadar büyük bir yalan söylemek kamburum olurdu, taşıyamazdım. Hatta ilk söylediğim an beyninden vurulmuşa dönmüştü ve resmen ağlamaya başlamıştı. Onu o halde görünce ben ne yaptım dersiniz? "Bu senin için benden daha önemliyse yolun açık olsun arkadaşım. Bu bizim aramızda demek ki hep bir gölge olarak kalacak. Beni doğru dürüst tanımaya çalışmadan bu konuya göz yaşı dökmenle, zihnindeki örümcek ağlarını görmüş oldum. Ahlak, namus anlayışın buysa sen bana göre değilsin zaten" deyip arabadan indim, onu öylece bıraktım. Günlerce, haftalarca kapıdan kovdum bacadan girdi. "Sen önemlisin, başka hiç birşey umurumda değil, herşeyin üzerine yemin ederim sana bunu asla hissettirmem bile, lütfen benimle evlen" dedi defalarca. Benden habersiz abimle, ailemle kanka olmaya çalıştı ve bir şekilde beni de ikna etmeyi başardı. Şimdi geldiğimiz nokta ne acı, ne büyük bir hayal kırıklığı!

Ben kadın olarak ondan daha erkeğim be. Yürekli olsaydı zaten boşanmazdım. Sağol arkadaşım desteğin için...

o ümidini kesmemiş oyüzden dolanıyo emin ol derdi sensin oğlun değil halamda boşandı eşi kapıda yatardı resmen kızımı görmeye geldim derdi hep rahatsız ederdi neeeleerr neler ama halam pes etmedi dönmedi çocuğu gösterdi ona istediğinde al sev dedi ne oldu biliyomusun karısının dönmeyeceğini anladı 4 yıldız kızını birkez görmeye gelmedi evlendi pes etti onlar için çocuk önemli değil çoğu böyle ben çok gördüm bu tarz adamları senden ümidi kesecek çocuktanda vazgeçecek üzülme sabret.

Lanet okuyasım geliyor böyle adamlara! Babasız kalsın diye doğurmadım ki ben oğlumu! Ben ondan vazgeçmesini kesinlikle istemem. Aksi gibi güzel güzel ilgilense keşke. Ben elimden geleni yaptım ama, içim rahat. Gerekirse baba da olurum ben evladıma, ne yapayım

Dün akşam saat 8'de oğlumu tıpış tıpış getirdi Annesi grip olmuş da oğluma bulaşmasını istememiş. "Sen bulaşma yeter" dedim gülümseyerek. Şaşkın şaşkın baktı yüzüme sonra sinirlenip çekti gitti.
"Hadi" dedim kendi kendime, "anca gidersin"

Son düzenleme:

Ay hadi gözün aydın canım...
Bekliyordun ama bu kadar çabuk beklemiyordun sanırım...
Allah akıl fikir versin adama...

öncelikle oğlunuza tekrar kavuşmanıza sevindim.konuyu dün görmüş olsaydım yazacağım şey şu olurdu.oğlunuzu size siz istemeseniz bile getirecektir.çünkü oğlunuz sizinle konuşabilmesi görüşebilmesi için bir araç.eğer oğlunuzu sizden alırsa sizide haftada yada ayda bir görmeye mahkum olacağını bilir.yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizden vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecekte bir süre.işte sırf bu yüzden oğlunuzu sizden almaz.iyiki oğlunu almak istediğinde çok sessiz kalıp olumlu karşılamışınız.sizinde söylediğiniz gibi yoksa ilerde hep bunu kullanırdı size karşı.bekaretlik konusuna gelince aileniz böyle bir durumda sizce kime inanır hadi inandı diyelim demezmi madem öleydi o zaman niye söylemedin hiç bir şey Düşünme işin o yanını hiç...

Ay hadi gözün aydın canım...
Bekliyordun ama bu kadar çabuk beklemiyordun sanırım...
Allah akıl fikir versin adama...

Teşekkür ederim canım. Ama Allah akıl da verse fikir de verse, kullanmayı bilemedikten sonra neye yarar. Ümitsiz vaka senin anlayacağın. İlk round'u kazandım. Allah ikincisini yaşatmasın :18:

Çok akıllıca davrandın canım, senden beklendiği gibi..
Panik olsan, vermem desen, üzülsen ağlasan güzel bir malzeme geçmiş olacaktı eline..
İstediği an tekrarlayacaktı. ama şimdi eline bişey geçmemiş oldu.
Belki birkaç kez daha dener alıp götürmeyi. O zaman da karşı koyma istersen, gene böyle davran. Birşey elde edemeyeceğini anlasın.

Karşısında kim olduğunun farkında değil bu adam yahu..

Son düzenleme:

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Çok güzel insanlar var şu KK'da yahu. Bu site adeta bir dert ortağı oldu hayatımda...

Bundan sonra böyle İpeğim. Üzmek, yıpratmak isteyen insana karşı sapasağlam görünmeli ki insan, karşı taraf vazgeçsin. Sanırım tek amacı kalan bir kaç milyar sinir hücremi de yok etmek. Artık onlara sahip çıkacağım. :82:

din üzerine yemin etmekte ettirmekte günahtır.size böyle bir yaptırımda bulunurlarsa siz yalan söylediğinizde karşı tarafta aynı günaha girer.ki bildiğim kadarıyla çaresiz durumlarda tövbesi edilen yeminler edilebilir.

zaten korkmayın,aileniz biliyordur,eski eşiniz düzgün biri olsaydı zaten boşanmazdınız,bir de ona mı inanacaklar.
bekaret sizin tercihiniz,o sizinle bu şekilde evlendi söz söylemeye hakkı yok istediğinizle beraber olursunuz cinselliğinizin sayacını mı tutacaklar.gelmeyin bu mahalle baskılarına.

ayrıca siz çok zeki bi kadınsınız üstesinden gelirsiniz bence

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha bu sabah bir ayzı okudum canım, hep söylenir ya stres kansere sebep olur mu diye..
Prof diyor ki, "stres kansere sebep olur mu" diye düşünerek yapılan stres bile kanseri tetikler, hızlandırır.

Ve düşün ki biz nelerle boğuşuyoruz, kaynanalar, görümceler, iş sorunları, evlilik sorunları, vs vs. Burada neler okuyoruz, herkesin 1000 çeşit derdi var.

Hayatta stres kaynaklarını gerçekten etrafımızdan yok etmek gerekiyor..
Ama ne yapılıyor, aldatma, dayak vs herşey yaşanıyor, ama kadın yuvasını (!) bozmuyor, sonra bir ömür ah ediyor, kanser olup sonra da elveda diyor..

Bu konu başlığında, aklıma takılan ve havada kalan bir noktaya değindiniz ve çok da güzel ettiniz, sağolun. Bazı çaresiz durumlarda yemin kullanmanın affedilir olduğunu ben de duymuştum ama oğlumu bu konuya karıştırmak istemem yine de, o riske giremem yani. Ama en azından çok sıkıştığımda bu bilgi cebimde olsun, rahatlığıyla hareket ederim. Bu konuda baskı yapsalar bile, gerekirse kendimi paralarım yine de evladımı karıştırmam. Zaten dediğiniz gibi bu adam herkes için kredisini doldurdu ve gerçekten bazı ciddi yalanlarını biliyor ailem. "Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir" ya, şu an eski eşim bozuk saat olsa, o iki kereye bile inanmazlar. Yalancı çoban misali

Ne yapalım, "istifade etmeyi" de öğretiyor hayat insana. Yaşadıkça kirleniyoruz ağır ağır ne yazık ki. Teşekkür ederim arkadaşım. Daha da rahatladım şimdi...

Hiç hoşlanmadım bu söylemlerden. O zaman ne yapıyoruz? Hayatımızdan mikropları atıyoruuuuz. Ben attım gitti. Darısı atamayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…