Başım Belada! Bu Nasıl Bir Adammış???

siyaset herzaman işe yaramıştır arkadaşım..bunuda (çocukla tehdit )takıntı yapmasından böylece kurtulmuş oldun ne güzel..her sorunu böyle kolay aşmanı dilerim.

siyaset herzaman işe yaramıştır arkadaşım..bunuda (çocukla tehdit )takıntı yapmasından böylece kurtulmuş oldun ne güzel..her sorunu böyle kolay aşmanı dilerim.

Aynen öyle canım. Sağol güzel dileklerin için...

arkadasım tam yorum yazacaktım kı gecmısı okudum sonra ne oldu dıye allahıma sukur kavusmussun evladına allah bı daha ayırmasın sızı allahım kımseyı evladından ayırmasın..
buarada helal olsun arkadasım sana senı doguran anaya senın gıbı annesı olan evlada

bundan sonra gülen hep sen olacaksın biliyorum ben
son günlerin önemli konusu telefonların zararları malum onu bahane ediver çok geberiyorsa oğluyla konuşmak için ev telefonundan arayıversin bir zahmet
herkes söylemiş zaten sen de biliyorsun mevzu telefonla görüşmek falan değil seni kontrol etmek... çok da tınnnnnnnnnnnnnnn :86:
bizler adına ricamızı iletir misin? bir tek oğluna babalık yapsın, sana dayılık değil

tahmin ettiğin gibi oldu yani, lafıda yapıştırmışsın

Patafix, canım arkadaşım, yemin konusunda hiç korkma. Üç tane yemin vardır, şeref üzerine, namus üzerine, haysiyet, çocuk üzerine yemin geçersizdir. Vallahi, billahi, tallahi üç tane yemindir ve en büyüğüdür. Yalnız açıkçası Kuran üzerine el basma meselesini bilmiyorum. Vallahi, billahi, tallahi kelimelerinden başka bişey yemin değildir. Yalan yere temin etmek zorunda kalırsan keffareti vardır. Ya üç gün oruç tutarsın ya da üç fakiri sabah öğle akşam doyuracak kadar para takdim edersin. Yalnız kitaba el basmayı hakikaten bilmiyorum. Öğrenir öğrenmez yazarım.

Patafix, canım arkadaşım gelişmelere çok sevindim. O aklınca artık sen arayıp sormuyorsun, ayakta tek başına duruyorsun, sürüngen gibi davranmıyorsun, ona bozuk atıyordur. Çocuk falan bakamazlar. Ayakta da duramazlar.
Tebrik ediyorum Patafix. Kolay gelsin arkadaşım.

Ben kocanızı dövmek istiyorum Yemin ederim bir güzel pataklamak lazım. Terbiyesiz adam sizi itham ettiği şeylere bakın. Konunuzu en başından beri biliyorum. Amasonucu bilmiyordum. Açıkcası boşanmış olduğunuza sevindim. 4 ay eski eşinizin hazmetmesi bakımında erken bir süreç.Öyle istediği gibi gelip oğlunuzu alamaz.Gerekirse mahkeme açın oğlumu elimden almakla tehdit ediyor diye. Sadece siz yanındayken görebilsin. Uğraşsın bakalım mahkemelerde. O yaşta bir çocuğu hiçbir hakim babasına vermez. Çalışıp çocğunuzua bakabiliyorsunuz ki bir aile ortamında büyüyor o kadar kolay değil o işler..

Ha ailenize söylemesi konusunda. Atı alan Üsküdarı geçmiş. Kaldıramayacak kadar sığ ise evlenmeseydi. Aile yapınız bunu hiç kaldıramayacaksa yemininizi edin sonra da kefaretinizi verin. Her yeminden belli dini ritüellerle geri dönülebiliyor. Allah kime ne için yemin ettiğinizi bildikten sonra hiç üzülmeyin.

Ay çok sinirlendim yemin ederim..

Bu arada birkaç mesajdan sonra aradaki yazıları okumaya yüreğim yetmedi. İnşallah bu yorum abuk kalmamıştır..

Sahiden helal olsun bana. Onca sorunum varken bu siteye ulaşıp, sizin gibi tatlı kadınlarla tanışmış olduğumdan dolayı, iç güdülerimi kutluyor, on ikiyi yirmi dörtten vurduğum için kendimi tebrik ediyorum

Gelelim sanaaa Yine bir laf söyledin cuk oturttun. Babalık yapsın dayılık değil. Bunu yeri gelince mutlaka söyleyeceğim ona, söz.

Dinsizin hakkından imansız gelirmiş değil mi chess'çiğim.

öyle canım, niye ezilip büzülüp ona paye vereceksin ki, alsın ağzının payını
kimbilir ne kadfar mutlu oldun değil mi oğlunu görünce, grip bahaneydi belkide

Harikasın... Şimdi herkesi yağlayıp ballamış gibi olacağım belki ama bu bilgi o kadar işime yarayacak ki (yine de araştıracağım tabii, diyanete sormayı düşünüyorum) Allah senden razı olsun kardeşim. En kısa zamanda o bunaldığın ortamdan çıkıp, oğlunla eşinle huzurla yaşayacağın bir şehire yerleşirsin inşallah. Teşekkür ederim ilgine, desteğine...

öyle canım, niye ezilip büzülüp ona paye vereceksin ki, alsın ağzının payını
kimbilir ne kadfar mutlu oldun değil mi oğlunu görünce, grip bahaneydi belkide

Sen ne diyorsun? Zafer kazanmış gibi hissettim kendimi adeta Bu kupayı da ne çok kaldırdım bugün.

Oğlumun yüreğimdeki, ruhumdaki yerini dünya üzerindeki hiç kimseye, hiç bir hisse değişemem. O boşluk dolar mı hiç? Allah'ım korusun evlatlarımızı, yanımızdan ayırmasın...(Dua eden bir smiley vardı onu bulamadım BİO bana da bulaştırdı bu smiley takıntısını)

Sağol canım...

İsterseniz adresi vereyim bir güzel pataklayın, gık demem. Aslında pek gerek de yok çünkü zaten o büyük bir kayıp ve boşluk içinde. Sinirlenmeyin, sükunet çözüme daha kestirme bir yol. Sahiden çok samimi bir yorum bu. Yüreğinize sağlık...

Ben bile pis pis sırıttım burada, sizin yaşadığınız keyfi düşünemiyorum bile.

Eski konularınıza da göz attım, sizin adınıza daha çok sevindim her şeyi atlatıp kendinize yeni bir yol çizebildiğiniz için. Bütün güzellikler sizinle ve ailenizle olsun.

Teşekkürler, aynen...

canım benim umarım en kısa zamanda her şey istediğin gibi olur.olaya gelecek olursak zaten bir erkeğin o yaştaki bi çocuğun sorumluluğunu alması çok zor.sadece biraz sabret.eninde sonunda pes edecektir.bekaret konusuyla tehdit etmesi çok saçma.gel görki bakire olupta eşinden ayrıldıktan sonra iftiraya uğrayan onca kadın var ki.böyle bir şey söylerse ailen ondan nefret edecektir ve bunca zaman nerdeydin madem öyle neden kabullendin diyeceklerdir.sen içini ferah tut.boşanmalardan sonra böyle geçiş dönemleri oluyor.bi süre sonra durulacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…