- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
canım ya 6yıl evliyken ağzını açmamış şimdi mi aklına gelmiş normalde ailene söyleyemez elindeki tek kozuda kaybetmez söylersede yalanla ona söylememişsin de anlamışmı kıymetini zaten ailende evlenince kabul etmeseydin şimdi ne oluyor diye buna inanacaklarını sanmam sana sorarlarsada yok oyle bişeyde iftira atıyo diyip geçiştir açıklama yapma bile kaç yıl once olmuş 1şey
ama oğlun küçük babasıda olsa anne apayrı ve onunla ilgilenen oynayan dayı dede bırakamaz ama yinede Allah korusun ne adamlar da duyuyoruz sen yinede bakabilecekmisin bak çocuğu ziyan etme diye bi uyar sonra annen istemedi diye küçücük çocuğunda psikolojısını bozmasın
Artık telefonda bile dikkatli konuşacağım. Olur da sesimi filan kaydeder. Bekaretle ilgili konuda telefonda bile yalanlayacağım. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş...
Bu adamın oğluma söyleyebileceği en güzel doğru bile, benim söyleyeceğim en kötü yalandan daha güzel olamaz. Psikolojisini bozabilecek kudrete bile sahip değil ben varken. O kadar ciddi bir kültür farkı var ki aramızda. İstediği kadar gizlesin yine de fire veriyor. 10 yerinden zarar verse ruhuna, tek hareketimle çözerim. O kadar güveniyorum kendime...