canım benimde erkek kardeşim var aramızda 3 yaş
ben acaaaayip kıskanmışım doğduğunda ne zaman gidecek bu bebek evine diye sorarmışım hep anneme
kardeşim kabakulak olmuş annemde bize yemek yedirirken onun tabağını kaşığını ayırmış ben tabi bunu bile kıskanıp banada o kaşıkla ver demişim
annem başlarda olmaz bak o hasta sanada geçmesin faln derken artık ne kadar yıldırdıysam kadını al ulen demiş sende bununla ye bari ikiniz birden hasta olun bidaha hastalıkla uğraşmam demiş ve bulaşsın diye herşeyi yapmış ama bana bulaşmamış işte hastalık :)
eşek gibiymişim valla :)))))))))))))))))
ıkısı bırarada cıksın demıs ha:))alemmıs valla::)))ben neler yasıcam bakalım:))))kızz haftaya tokata gdersek napcam ben kaynanamla abuk sabuk konusmazlar umarım.....valla esım ıcın ırf onun ıcın yoksa umrum bıle deıller bıde kayonbırader evlendı eltımı hıc gormedımyanı kacarak evlendıler..onun ıcın gıtmemıs lazım oda aralıkda dogum yapıcak....3 ay buyuk olacak onun bebısı....daha bılmıyolar ama..pazar gunu bıde ıcıne dogmus gbı sorduruyo kayınvalıdem 2.nezaman gelıyo d ıye...bılmıyokı yolda:))))sevınırler ama....annemler daha bılmıyolar onlarada haber vermem lazım.....hıcde ıcımden gelmıyoda neyse.....ararım bı ara....
sen gül geç duyma eğer söylenen olursa içinden onlara sizeneeeeeeeeeeeeeeee diye bağır
ben öyle yapıyorum valla çokta iyi oluyo
eltiler birlik kurun kaynanaya karşı sen eltinle aranı iyi tut bence zaten ailede en çok eltiler anlaşır dimi gerçi ben benimkini pek sevmesemde eskiden iyiydik sonra bozuldu bizimkisi:)
amannn neyse boşver sen asıl kendi annenle aranı düzeltmeye bak kızım anne gibisi varmı yaaaa al karşına konuş canım anam diye başla anlatmaya derdini sıkıntını anlat yani mutlaka anlayacaktır seni inşallah aranız düzelir...her dediğini alttan al annedir o hakkı ödenmez haklı yada haksız he dicen hani ne kadar kavgada etsek kalpte kırsak anne gibi olmaz...bi bakmışsın kaldığın yerden devam edebilirsin başka kim buna razı gelir söyle bana anneden başka :)
valla tebrik ederim 2 ay boyunca yolundan hiç sapmamışsın :))) ben de kilo vermek istiyorum 10 kilo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?