tartı günüüüüü
evet adet dönemim bitti...
akşamları yürüyüş ve spor aksatılmadı...
akşamları saat 6 dan sonra bişe yenmedi...
gündüz düzenli ve kaçamaksız gidildi...
bol su içildi...
ve en önemlisi pes edilmedi...
veeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç
64,2 :)
ben sevinmeyim de kimler sevinsin gerçekten başardım :) şu bol koşturmacalı günlerimde ilaç gibi geldi yaaaaa:)
ukalalık gibi olmasın ama bunu yapabileceğimi biliyordum çünkü gerçekten çok istiyordum ve olması için herşeyi yapmaya çalışıyordum arada kaçamaklarım olsada onları telafi etmeyi beceriyodum ...kaçamak yaptım diye ağlamadım , dövünmedim , kendim dahil kimsenin kalbini kırmadım ve asla pişman olmadım
tabi yaz dönemininde vermiş olduğu enerji ile kilolar bana daha fazla karşı koyamadı işte :)
başardım...
ben bunu bi işi kutlayim yaaa ofiste ayyyy ne keyifmiş beee:)
zaten sabah sabah ofiste kahvaltı yaparken bi daha beni metabolizma çayı yaparken göremeyeceksiniz dedim bizimkilere
hemen aaaaaaaaa cadı gibi kazanın başında iksir kaynatmıcan mı yani dedi bizim deliler heee dedim yırttınız arkadaşınız artık bu maratonu bitirdi bi süre de devam etmeyecek :)
ama tebrik ederim erkek takımını beni tebrik edip azmime hayran kaldıklarını belirttiler ama gel görki hatunların birkaçı resmen hasetlerinden çatladılar desem cuk oturur yani :) komikler valla:) eğlendiriyolar adamı
laf konuşmaya gelince işte e ben çok yüzüyomuşum,çok yürüyüş yapıyomuşum zaten sporcu olmam dolayısıyle bünyem alışıkmış falan filan türlü bahaneler...,
evet çok yüzdüm zaten işim bu:) kendimi bildim bileli sudayım…evet yürüyüşte yaptım sağlığım için evet hareketliydim
e sizde yapaydınız da bizde göreydik demek istiyorum noldu yemedimi spor yapmak,terlemek bi zahmet…evde homini gırtlak tıkınıp sonra kilo veremeyince kendini güzellik salonlarına kavitasyon,,mezoretapi türlü türlü zayıflama aletine sokup sokup bi türlü beceremeyen hatunlar…sizin konuşmayı bırak karşıdakini kıskanmaya bile hakkınız yok bana kalırsa :)
birde kendileri çok yemiyomuşta kilo alıyomuşta işte bu işler birazda ırsiymiş falan da filan he heee deyip geçtim valla tınnnnnn yani...
neyse ne yaaaa zaten sabah sabah çaktım lafımı herkese anlayan anladı gülen güldü eğlendik…
nazar etme ne olur çalış senin de olur:)))))))))))))
bugün kimse sinirimi zıplatamazzzzz uleyynnnnn
GÜNAYDIN BİHTER
İSTEDİĞİN KILOYA ULAŞTIN TEBRİK EDERİM İNŞALLAH BİR DAHA SANA DÖNMEZ BU KILOCUKLAR
ALKIŞLAMAYA DEĞERSİN ŞEKERİM
çooooookkkkkk teşekkür ederim yasemincim evet zor oldu ama yaptım çok şükür...sıcaklarla birlikte sanki bi hızlanma oldu ama
senin nasıl gidiyor senin mezuniyet ne zaman canım :)
inşallah en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?