• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

ufffffffff canım çok sıkkın

bişe yapasım yok yemekte yemedim

sabah yanımda getirmiştim kıymalı kabak ve yoğurt yerim belki...

:))))))))))))))))) $clip_image001.jpg

Mevlâna

Gözyaşının bile görevi varmış; ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.

Benjamin Franklin

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hâkim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin.

Montaigne

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun.

akşamı ettik yine

iş çıkışı 1 saat yürüdüm eve öyle geldim

kızımda teyzemlerdeydi kuzenlerle onuda aldım gelirken hemen ona yemeğini hazırladım yedirdim mutfağı toparladım oturdum:)

eşimde geldi yemeğini yedi mutfağı yine toparladım ve şimdi bi yorgunluk kahvesini hak ettim :)

günaydınnnnn

herkes için hayırlı ve güzel bir gün olur umarım

sabah biraz yürüdüm maksat hareket olsun :)

birazdan kahvaltımı yapacağım inşallah

sabah kahvaltım

2 dilim ekmek
1 dilim tulum peyniri
sahanda yumurta 3 çatal kadar yedim
çay

şimdi

sütlü nescafe
3 adet eti yulaflı bisküvi

bünye tatlııııııııı diye alarm vermeye başladı anladım ben onun sıkıntısını:)

bu akşam kızlar bana kahveye eşlerde dışarı playstatıona gidiyolar

bende kızlar için akşamdan muzlu puding üzerine muzlu jöle yaptım koydum

aralarada muz doğradım ve damla çikolata attım çok hafif bi tatlı oldu akşam olsada yesek :)

wınx perisini çok merak ediyorum aklım hep onda naptı acaba

gelince beni mutlaka bilgilendir tamammı lütfeennnnnnnnn seni çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

wınx perisini çok merak ediyorum aklım hep onda naptı acaba

gelince beni mutlaka bilgilendir tamammı lütfeennnnnnnnn seni çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

aldırmadım cnm bebısımı dogurucam.....bosver..dr zaten artık sutten kesıceksın yavas yavas sutunde kesılır zaten bebegın emmez dedı..normal yemek yedırırım artık sabahtan basladım kesmeye normal kahvaltı yapıyor....1 hafta bole gıtsın sonra oglenlerı kesıcem.....1 hafta sonra bebısımın kontrolu var mınık bezelye tanemın........oyyy kesecıgı 5 mmcik...kimbilir ne guzel bı cocuk olacak....daha bıseyde yemedım karpuz sadece taze fasulye kavurmam var cavdar ekegı almam lazım bebısım emıyo emsınde markete cıkıcam bırazdan bı tabak taze fasulye kavurması yıcem az yaglı...

çok sevindim canım yaaaaa hadi hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcın olur sakın unutma
zaten ikinci bebeği istiyordun dimi bence böyle olduğu çok daha iyi oldu inan bak eşinde değişir belki bu süre içerisinde durumunu görüp anlamıştır inşallah çünkü en büyük yardımcın o olacak.
burada yazılanlardan ötürü eşini suçlayıp kendini doldurma tamam mı oda şaşkındır belkide ne diyeceğini ne yapacağını bilemez durumdadır.
erkekler biraz rahattır zaten bizlere göre çok detay düşünmezler...
bizler senin neyi nasıl yaşadığını bilemeyiz tatlım

tekrar hayırlı uğurlu olsun

2 bebişinle birlikte çooooooooooooooooooooook mutlu ve huzurlu olursun inşallah canım

çok sevindim canım yaaaaa hadi hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcın olur sakın unutma
zaten ikinci bebeği istiyordun dimi bence böyle olduğu çok daha iyi oldu inan bak eşinde değişir belki bu süre içerisinde durumunu görüp anlamıştır inşallah çünkü en büyük yardımcın o olacak.
burada yazılanlardan ötürü eşini suçlayıp kendini doldurma tamam mı oda şaşkındır belkide ne diyeceğini ne yapacağını bilemez durumdadır.
erkekler biraz rahattır zaten bizlere göre çok detay düşünmezler...
bizler senin neyi nasıl yaşadığını bilemeyiz tatlım

tekrar hayırlı uğurlu olsun

2 bebişinle birlikte çooooooooooooooooooooook mutlu ve huzurlu olursun inşallah canım

saol canım zaten aglaya aglaya gıttım hastaneye...arabada hungur hungur....ıstemıyodum aldırmayı..hayır esımıde anlamıyorum hıc bır fıkrı yok....aldıralımmı dedım aldıralım..dogurayım dıyorum ıı dogur...anlamıyorum yanı..ne yapmak ıstedıgı ama artık onun ne dedıgının ne hıssettıgının ne dusundugunun bı onemı yok ıstıyorum ben bu bebegı....

saol canım zaten aglaya aglaya gıttım hastaneye...arabada hungur hungur....ıstemıyodum aldırmayı..hayır esımıde anlamıyorum hıc bır fıkrı yok....aldıralımmı dedım aldıralım..dogurayım dıyorum ıı dogur...anlamıyorum yanı..ne yapmak ıstedıgı ama artık onun ne dedıgının ne hıssettıgının ne dusundugunun bı onemı yok ıstıyorum ben bu bebegı....

oda bocalamış olabilir tatlım sen şimdi bunları düşünme boşver

sen karnındaki bebişini ve göğsündeki prensesini düşün

gerisi boşşşşşşşşşşşşş :)

herkes gelir geçerde evlat baki kalır bir annenin hayatında :) ne mutlu sana bak iki melek annesi olacaksın

oda bocalamış olabilir tatlım sen şimdi bunları düşünme boşver

sen karnındaki bebişini ve göğsündeki prensesini düşün

gerisi boşşşşşşşşşşşşş :)

herkes gelir geçerde evlat baki kalır bir annenin hayatında :) ne mutlu sana bak iki melek annesi olacaksın

oyyyyy evt yaa dızımde uyuya kaldı dıgerıde...dun eltıım anlattı:koyde bı komsu varmıs kadının kucuk bı cocugu varmıs kardesı oldugunda bahcedeki karıncaları toplayıp kardesının poposuna koymus:)))) sonrada poposuna zeytın koymus krıze gırdım kıskanc olmaz ınsallah benımkıde bole...allahtan benım oturdugum yerde bortu bocek yok:))))

Back