merhaba bihter sayfanızı çok begendim azminiz ve enerjiniz çok güzel motivasyonunuzu sürekli nasıl canlı tutuyorsunuz merak ettim bide bu diyet döneminde canınızı sıkan olaylarda yeme krizlerine girmediniz mi hiç ben 24 kilo verip 62 olduktan sonra bunalım zamanlarımdaki krizden dolayı neredeyse yine 68 e çıktım
:) teşekkür ederim nazenin
doğruyu söylemek gerekirse canım benimde motivasyonumun düştüğü anlar oluyor çok değil 2 gün önceydi sanırım bana bi geldiler böyle soldan soldan :) dedim yeşil çayınada diyetinede forumunada ... :) öyle bi bıkkınlık geldiki o anda bana ama yiyeceklerde gözüm yoktu hani ben bıktım artık yemek istiyorum diye saldırmıyorum hiç çünkü istediğim şeyi yeme konusunda kendimi özgür bıraktım ama bunu yaptığımda sporu asla ihmal etmedim
canım dondurma istedi yedim çikolata yedim cips yedim kola içtim baklava bile yedim ama ne kadar biliyomusun 1 tadımlık abartmadan yani ve sporu 10 dak artırdım çok değil sadece 10 dak
50 dak yürüyosam 60 yaptım
böyle yapmaya başlayınca kilom daha rahat gitti biliyomusun
benim bünyeye stres yaramıyor ben onu öğrendim:)
bunalım zamanında ye tamam ama çok kalorili şeyler yeme bide böyle dene bakalım
mesela sinirini havuç kemirerek yada salatalık tırtıklayarak çıkarmayı denesen yada beyaz leblebi ye mesela
haaaa birde çok etkili olur,eğer spor yapıyosan şunu düşün
yiyeceğim 1 hamburger benim bütün 3 günlük yürüyüşümü boşa çıkaracak sar başa yapacağım o yüzden yememeliyim :)
inşallah krizsiz stressiz bir şekilde kilolarını verebilirsin canım sende :)
benimde sinirliykem canım bişe istemez aksine mutluyken yemek isterim :)
sinirliykende çok güzel ev temizlerim toz alır,parlatırım :)
ama şöyle düşünerek kendini telkin edebilirsin,
bunu yicem evet bunuda yiyim onuda şunuda eeeeeeeee sonra,bunların hepsi gidip göbeğime totoma yapışacak başkada bi işe yaramayacak bende sinirlendiğimle kalacağım
o yüzden bu tuzağa düşme derim ben
bugün eczaneye krem almak için girdim tartı vardı dayanamadım tartıldım
tok karnına hemde bendeki cesarete bak seeennnn :)
64,8 i gördüm nasıl yaniiiiiiiiii dedim en son 66 idim
pek inanamadım bakalım haftaya göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?