☆Başarı Hikayem☆

Canım hayırlı olsun kolay olsun yolun...
Hiç zorlanma inşallah...
Şu kabızlık için paylaştığın da iyi olmuş onun için de teşekkür ederim...
Bu arada kilonu ben de merak ettim eminim gitmistir ...
Çok teşekkür ederim canim benim cok naziksin INŞALLAH:KK36:

900 grm gitmis canimmm haftaya spora daha cok yoneliyim bakalim sonuç nasil olcak:spor:

Rica ederim canim yardimim olduysa ne mutlu bana:KK24:

FB_IMG_1466783544264.jpg

Topigin hayirli olsun cnm bende 17 haziran da tartida 87yi gormustum bugun tartida 82yi gordum... bende kilolarimdan sikayetciyim...
Ilk hedefim :70
Sonra:60
Sonra:55-50
Ve istedigim kiyafetleri giymek kiloyu korumak...
Ben cok su icmezdim artik bol bol su tuketicem.
Unlu tuzlu sekerli urunlerden yagli urunlerden uzak durucam...abur cubura son....
Senin basaracagina inaniyorum..
Bende basaricam buna inaniyorum...
Ben disri cikip yuruyemiyorum malesef..
Evdede ne kadr spor yapabilirim bilmiorum plates topum disinda spor aletim yok .evlendigimde 73tum 87yi gorunce aklkm basima geldi keske 73ken diyet spor yapip verseydim diuorum ozmn isim daha kolay olurdu diyorum .ama olsun gec olsunda.... Basarabiliriz bunun icin motivasyon sart bence...
Canim 1 haftada 5 kilomu verdin ???

Canim 1 haftada 5 kilomu verdin ???
Evet 5 kilo verdim :)
Ilk iki gun seftali yedim sabahtan aksama kadr sabah iki oglen iki olmak uzere yanknda form cayi ictim aonra aksamada corba ile gecistirdim oylelikleverdim sonraki gunlerfazla dikkat etmedim aksamlari cok bile yedigim olmustur ama vermisim

Kiz 83.3 olmusum artik hergun tartilmiycam moralim bozulucak .. kalktim spor yaptim 20 dakika 10 dakikada hareketli dans bugunluk hareketim bu kadr yarin pilatesle baslicam .
Bak sana bi onerim var sworkit diye bi program var play storede mutlaka bak ona ben simdiki telime indiremiom indirsem onunla spor yapicam emin ol seviye seviye ilk 5 dakikayla baslarsin baya iyi bi program

Evet 5 kilo verdim :)
Ilk iki gun seftali yedim sabahtan aksama kadr sabah iki oglen iki olmak uzere yanknda form cayi ictim aonra aksamada corba ile gecistirdim oylelikleverdim sonraki gunlerfazla dikkat etmedim aksamlari cok bile yedigim olmustur ama vermisim
Supersin canimmm:KK9:

Kiz 83.3 olmusum artik hergun tartilmiycam moralim bozulucak .. kalktim spor yaptim 20 dakika 10 dakikada hareketli dans bugunluk hareketim bu kadr yarin pilatesle baslicam .
Bak sana bi onerim var sworkit diye bi program var play storede mutlaka bak ona ben simdiki telime indiremiom indirsem onunla spor yapicam emin ol seviye seviye ilk 5 dakikayla baslarsin baya iyi bi program
Tamam tatlim hemen ekliyorum cok tesekkur ederim :KK66: stres yapma elbet godocrk kilolar her gun tartilma canim insan stres oluyor haftada 1 en ideal canim bide sok diyet yapma sok diyetler geri getiriyor yağları

Tamam tatlim hemen ekliyorum cok tesekkur ederim :KK66: stres yapma elbet godocrk kilolar her gun tartilma canim insan stres oluyor haftada 1 en ideal canim bide sok diyet yapma sok diyetler geri getiriyor yağları
Saol cnm artik haftada bir yapicam tartilma isini sok diyet yapmiycam hareket ederek saglikli beslenerek vericem kilolarimi :)

X