☆Başarı Hikayem☆

FB_IMG_1465397569014.jpg

Disari cok sicak orucluyken en guzel spor evde cok yorulmadan olan spor 20 dk olsa kond bisikletimi sürüyum 20 dk 20 dkdir.
En kötü spor hiç yapilmayandir simdilik hoscakalin:KK25:

☆☆☆Örnek menüm☆☆☆

Sabah

Standart kahvaltim

Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşillik
2 dilim t ekmek

Öğlen

Tavuk,Balık,Köfte(protein)
Sebze yemeği(kabak yemegi cok faydali)
Yanında yoğurt,salata
1 dilim gerektiğinde ekmek

Akşam

Çorba yada salata(lahana tercihim)
Ekmek yok!!!

Ara öğünüm

Meyve,kuruyemiş,Türk Kahvesi

Topigin hayirli olsun cnm bende 17 haziran da tartida 87yi gormustum bugun tartida 82yi gordum... bende kilolarimdan sikayetciyim...
Ilk hedefim :70
Sonra:60
Sonra:55-50
Ve istedigim kiyafetleri giymek kiloyu korumak...
Ben cok su icmezdim artik bol bol su tuketicem.
Unlu tuzlu sekerli urunlerden yagli urunlerden uzak durucam...abur cubura son....
Senin basaracagina inaniyorum..
Bende basaricam buna inaniyorum...
Ben disri cikip yuruyemiyorum malesef..
Evdede ne kadr spor yapabilirim bilmiorum plates topum disinda spor aletim yok .evlendigimde 73tum 87yi gorunce aklkm basima geldi keske 73ken diyet spor yapip verseydim diuorum ozmn isim daha kolay olurdu diyorum .ama olsun gec olsunda.... Basarabiliriz bunun icin motivasyon sart bence...

Topigin hayirli olsun cnm bende 17 haziran da tartida 87yi gormustum bugun tartida 82yi gordum... bende kilolarimdan sikayetciyim...
Ilk hedefim :70
Sonra:60
Sonra:55-50
Ve istedigim kiyafetleri giymek kiloyu korumak...
Ben cok su icmezdim artik bol bol su tuketicem.
Unlu tuzlu sekerli urunlerden yagli urunlerden uzak durucam...abur cubura son....
Senin basaracagina inaniyorum..
Bende basaricam buna inaniyorum...
Ben disri cikip yuruyemiyorum malesef..
Evdede ne kadr spor yapabilirim bilmiorum plates topum disinda spor aletim yok .evlendigimde 73tum 87yi gorunce aklkm basima geldi keske 73ken diyet spor yapip verseydim diuorum ozmn isim daha kolay olurdu diyorum .ama olsun gec olsunda.... Basarabiliriz bunun icin motivasyon sart bence...
Ah ah bende hep aklimdan geçiriyorum ayni seyleri yasamisiz canim bende keşke 7lerdeyken aklim basima gelseydi diyorum ama olsun yinede bu yola bas koyduk basaricaz INŞALLAH canimmmm bende bize güveniyorum:KK19:

Buarada cok guzel 5 kilo gitmis hadi bakalm ilk 70 ulasalm sonrada 5lilere ulasiriz INŞALLAH:KK68:

Destegin icin cok tesekkur ederim canim:KK15:

Istersen gel beraber basaralimmm canim :KK37:

Ah ah bende hep aklimdan geçiriyorum ayni seyleri yasamisiz canim bende keşke 7lerdeyken aklim basima gelseydi diyorum ama olsun yinede bu yola bas koyduk basaricaz INŞALLAH canimmmm bende bize güveniyorum:KK19:

Buarada cok guzel 5 kilo gitmis hadi bakalm ilk 70 ulasalm sonrada 5lilere ulasiriz INŞALLAH:KK68:

Destegin icin cok tesekkur ederim canim:KK15:

Istersen gel beraber basaralimmm canim :KK37:
Valla olur cnm beraberce motivasyonumuzu koruyarak yapabiliriz....:KK66:

Canım hayırlı olsun kolay olsun yolun...
Hiç zorlanma inşallah...
Şu kabızlık için paylaştığın da iyi olmuş onun için de teşekkür ederim...
Bu arada kilonu ben de merak ettim eminim gitmistir ...

X