- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Oo supersin canm baya dusmussunkasımda basladım cnm 73 tüm şimdi 66 yım plates yapıyorum şimdilik
Bende 170im :)1.70 canım
cok saol canim..Canım gecmis olsun. ..Kendine dikkat et..Bencede hoplayıp zıplamaİp atlıyorum sabah 250 aksam 250 ..bu gun artırdım sayıyı senden sonra...Dediğin egzersizleri de yapıcam ..Çok tesekkurler yardımın için...
inşş canım ....Bende 170im :)
55le bile cok cok guzel olursun
Yaptgn sporlari bekliyorum ona gore :)inşş canım ....
60 a kadar ınmek istiyorum inş başarabilirim 60tan sonra sopra daha çok ağırlık vericemOo supersin canm baya dusmussun
Pilates en iyisi:)
İnersin canm iste yeter ki yaparsin biz kadinlarin yapamiycagi hicbir sey yok:)gurbet .!.:60 a kadar ınmek istiyorum inş başarabilirim 60tan sonra sopra daha çok ağırlık vericem
aynen cnm resimlerini görünce daha da motıve oldum verıcem bu kılolarıİnersin canm iste yeter ki yaparsin biz kadinlarin yapamiycagi hicbir sey yok:)
Bende dusunmezdim ama hirs ettm ve kazandim hepiMizin bu forumda birer basari oykusu olucakaynen cnm resimlerini görünce daha da motıve oldum verıcem bu kıloları
Kalca olcum 100 bel olcum 69:)Öncelikle tebrik ederim çok güzel olmuşsunuz benimde hayalim taytın üstüne kısa şeyler giyebilmek. Hedefim 56 benimde daha doğrusu kalça ölçümü 93-94 indirmek istiyorum bu kilodayken kalça bel ölçünüz kaç acaba?
Tesekkur ederim:)))tebrikler :)
Yavrummmeski halinde fıstık zatenyine de tebrik ederim kuzum
gözümüz gönlümüz açıldı
YavrummE="4justice, post: 38941163, member: 339967"]eski halinde fıstık zatenyine de tebrik ederim kuzum
gözümüz gönlümüz açıldı
merhaba benim boyum 156 63 den 56.6 kiloya düştüm bel ve göbek bölgemden 12 cm inceldim ama artık durdu sanki.Pazartesiden sonra 30 day shred programına başlıcam ve hergün 45 dk yürüyecem zaten yürüyorum. İncelemek için 30 day shred progremı işe yararmı diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve hiç ekmek yemiyorum. İncelmek için siz hangi sporları yaptınız.Gerçekten karnın mükemmel bende hafif kaslı karın ve bacak istiyorum..[/QUOTE]Yavrummm
Tenk yu
Jillian tam sana gore olucaktir canimmerhaba benim boyum 156 63 den 56.6 kiloya düştüm bel ve göbek bölgemden 12 cm inceldim ama artık durdu sanki.Pazartesiden sonra 30 day shred programına başlıcam ve hergün 45 dk yürüyecem zaten yürüyorum. İncelemek için 30 day shred progremı işe yararmı diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve hiç ekmek yemiyorum. İncelmek için siz hangi sporları yaptınız.Gerçekten karnın mükemmel bende hafif kaslı karın ve bacak istiyorum..
Bir ara callanetics hareketleri yaptım oradaki karın hareketleri de etkili olur mu normal mekik boynuma çok baskı yapıyor. Ama mekik şart gibi gözüküyor. Sen ne kadar mekik çalışıyorsun..Kondisyonum iyi daha fazladan da bşlayabilirim.[/QUOTE]Jillian tam sana gore olucaktir canim
Zaten jillian vucudun her yerini calistiyor
Eger karin kasi istiyorsan jilliandan sonra mekik cekebilirsin, mesela 30gunluk ya o program kendine bi mekik programi ciz
Ornegin 30 dan basla mesela sonra arttir gun gun
Canim ben her gun 100e yakin mekik cekiyordumBir ara callanetics hareketleri yaptım oradaki karın hareketleri de etkili olur mu normal mekik boynuma çok baskı yapıyor. Ama mekik şart gibi gözüküyor. Sen ne kadar mekik çalışıyorsun..Kondisyonum iyi daha fazladan da bşlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?