başardım :) (fotoğraflı :)

Canım gecmis olsun. ..Kendine dikkat et..Bencede hoplayıp zıplama İp atlıyorum sabah 250 aksam 250 ..bu gun artırdım sayıyı senden sonra...Dediğin egzersizleri de yapıcam ..Çok tesekkurler yardımın için...
cok saol canim..
İp atlaynca butun yaglarimin hareket ettigini hissederdim cok iyi kalori yaktiriyor ip de :)

gurbet .!.:
60 a kadar ınmek istiyorum inş başarabilirim 60tan sonra sopra daha çok ağırlık vericem
İnersin canm iste yeter ki yaparsin biz kadinlarin yapamiycagi hicbir sey yok:)

Öncelikle tebrik ederim çok güzel olmuşsunuz benimde hayalim taytın üstüne kısa şeyler giyebilmek. Hedefim 56 benimde daha doğrusu kalça ölçümü 93-94 indirmek istiyorum bu kilodayken kalça bel ölçünüz kaç acaba?

Kalca olcum 100 bel olcum 69:)
Spora devam ediyorum tabiki ama olculer korkunc duruyor dimi

eski halinde fıstık zaten yine de tebrik ederim kuzum
gözümüz gönlümüz açıldı

YavrummE="4justice, post: 38941163, member: 339967"]eski halinde fıstık zaten yine de tebrik ederim kuzum
gözümüz gönlümüz açıldı [/QUOTE]
eski halinde fıstık zaten yine de tebrik ederim kuzum
gözümüz gönlümüz açıldı
Yavrummm
Tenk yu

YavrummE="4justice, post: 38941163, member: 339967"]eski halinde fıstık zaten yine de tebrik ederim kuzum
gözümüz gönlümüz açıldı

Yavrummm
Tenk yu[/QUOTE]
merhaba benim boyum 156 63 den 56.6 kiloya düştüm bel ve göbek bölgemden 12 cm inceldim ama artık durdu sanki.Pazartesiden sonra 30 day shred programına başlıcam ve hergün 45 dk yürüyecem zaten yürüyorum. İncelemek için 30 day shred progremı işe yararmı diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve hiç ekmek yemiyorum. İncelmek için siz hangi sporları yaptınız.Gerçekten karnın mükemmel bende hafif kaslı karın ve bacak istiyorum..

Yavrummm
Tenk yu
merhaba benim boyum 156 63 den 56.6 kiloya düştüm bel ve göbek bölgemden 12 cm inceldim ama artık durdu sanki.Pazartesiden sonra 30 day shred programına başlıcam ve hergün 45 dk yürüyecem zaten yürüyorum. İncelemek için 30 day shred progremı işe yararmı diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve hiç ekmek yemiyorum. İncelmek için siz hangi sporları yaptınız.Gerçekten karnın mükemmel bende hafif kaslı karın ve bacak istiyorum..[/QUOTE]
Jillian tam sana gore olucaktir canim
Zaten jillian vucudun her yerini calistiyor
Eger karin kasi istiyorsan jilliandan sonra mekik cekebilirsin, mesela 30gunluk ya o program kendine bi mekik programi ciz
Ornegin 30 dan basla mesela sonra arttir gun gun

Jillian tam sana gore olucaktir canim
Zaten jillian vucudun her yerini calistiyor
Eger karin kasi istiyorsan jilliandan sonra mekik cekebilirsin, mesela 30gunluk ya o program kendine bi mekik programi ciz
Ornegin 30 dan basla mesela sonra arttir gun gun[/QUOTE]
Bir ara callanetics hareketleri yaptım oradaki karın hareketleri de etkili olur mu normal mekik boynuma çok baskı yapıyor. Ama mekik şart gibi gözüküyor. Sen ne kadar mekik çalışıyorsun..Kondisyonum iyi daha fazladan da bşlayabilirim.

Bir ara callanetics hareketleri yaptım oradaki karın hareketleri de etkili olur mu normal mekik boynuma çok baskı yapıyor. Ama mekik şart gibi gözüküyor. Sen ne kadar mekik çalışıyorsun..Kondisyonum iyi daha fazladan da bşlayabilirim.[/QUOTE]
Canim ben her gun 100e yakin mekik cekiyordum
Bu bir haftadir saglik sorunu yasiyorum birakmam zorunda kaldim ama gecsin rahatsizligim hemen basliycam :)

Canim ben her gun 100e yakin mekik cekiyordum
Bu bir haftadir saglik sorunu yasiyorum birakmam zorunda kaldim ama gecsin rahatsizligim hemen basliycam :)[/QUOTE]
Geçmiş olsun.. Sen süpermişsin o zaman :). Ben 50 den başlıyım. Sınavlarımı atlatayım pazartesi başlıyorum.. Basen ve iç bacak için yaptığın extra bi hareket var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…