• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başardım :) (fotoğraflı :)

eylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar:oops:
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum :KK51:
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım :KK59:
tebrik ederim gercekten kilo verdiğiniz belli bende biraz kiloluyum nasıl verebilirim siz neler yaptınız mesela

Canim ben her gun 100e yakin mekik cekiyordum
Bu bir haftadir saglik sorunu yasiyorum birakmam zorunda kaldim ama gecsin rahatsizligim hemen basliycam :)
Geçmiş olsun.. Sen süpermişsin o zaman :). Ben 50 den başlıyım. Sınavlarımı atlatayım pazartesi başlıyorum.. Basen ve iç bacak için yaptığın extra bi hareket var mı?[/QUOTE]
Canim onu kafamdan yapiyordum ben kaldirip indirme bacagi geri itme gibi bildigimiz hareketleri yapiyordum bi programa uymuyordum

tebrik ederim gercekten kilo verdiğiniz belli bende biraz kiloluyum nasıl verebilirim siz neler yaptınız mesela
Oncelikle tesekkur edermm
Ben ne yaptim.. Ben burda kilo verme konularini arastirirken cuma zayiflama yarisnasiyla karsilastim ve 7.takima uye oldum..
Zaman gectikce ordakj takim arkadaslarm sayesinde yedigim ictigim duzene girdi ve spora basladim
Bi yanlisim oldugunda hemen duzeltiyorlardi
Bir kere baslarda hic ekmek yemedim
Hamburger kizartma gibi seyleri yuzde 95cikarttim (arada bir iki isirik aldigm oluyordu:)
Meyve yedim bol bol elma portakal
Ogunlerimi hafif gecirmeye calistim
Kahvalti aliskanligm yoktu ve bu cok buyuk bi engel kilo vermede, kahvalti yapmaya alistim
Porsiyonlarimi kuculttum
Kendime hakim oldum.. Cunku tam da bu gunlerin hayalini kuruyordum.
Mesela taytin ustune tunik giymiyorum artik :)bu bazi insanlar icin basit gelebilir ama bbenim icin o kadar guzel biseyki..
Kendime guvendim bunu da takim arkadaslarm sayesinde basardim
Spora son zamanlarda daha cok agirlik verdim cunku bana diyet yapma artik spor yap diyorlardi .

Geçmiş olsun.. Sen süpermişsin o zaman :). Ben 50 den başlıyım. Sınavlarımı atlatayım pazartesi başlıyorum.. Basen ve iç bacak için yaptığın extra bi hareket var mı?
Canim onu kafamdan yapiyordum ben kaldirip indirme bacagi geri itme gibi bildigimiz hareketleri yapiyordum bi programa uymuyordum[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 1 ay boyunca 30 day shred yapıp mekik çalışıcam sonuçları paylaşırım :)

Canim onu kafamdan yapiyordum ben kaldirip indirme bacagi geri itme gibi bildigimiz hareketleri yapiyordum bi programa uymuyordum
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 1 ay boyunca 30 day shred yapıp mekik çalışıcam sonuçları paylaşırım :)[/QUOTE]
Mutlaka paylas canm ve sende baslamadan once fotograf cek benim gibi;)

Oncelikle tesekkur edermm
Ben ne yaptim.. Ben burda kilo verme konularini arastirirken cuma zayiflama yarisnasiyla karsilastim ve 7.takima uye oldum..
Zaman gectikce ordakj takim arkadaslarm sayesinde yedigim ictigim duzene girdi ve spora basladim
Bi yanlisim oldugunda hemen duzeltiyorlardi
Bir kere baslarda hic ekmek yemedim
Hamburger kizartma gibi seyleri yuzde 95cikarttim (arada bir iki isirik aldigm oluyordu:)
Meyve yedim bol bol elma portakal
Ogunlerimi hafif gecirmeye calistim
Kahvalti aliskanligm yoktu ve bu cok buyuk bi engel kilo vermede, kahvalti yapmaya alistim
Porsiyonlarimi kuculttum
Kendime hakim oldum.. Cunku tam da bu gunlerin hayalini kuruyordum.
Mesela taytin ustune tunik giymiyorum artik :)bu bazi insanlar icin basit gelebilir ama bbenim icin o kadar guzel biseyki..
Kendime guvendim bunu da takim arkadaslarm sayesinde basardim
Spora son zamanlarda daha cok agirlik verdim cunku bana diyet yapma artik spor yap diyorlardi .
tesekkur ederım bende bır bakayım gruplara ama benım yuruyusten baska su an yapabılecegım hıcbır spor yok

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 1 ay boyunca 30 day shred yapıp mekik çalışıcam sonuçları paylaşırım :)
Mutlaka paylas canm ve sende baslamadan once fotograf cek benim gibi:KK66:[/QUOTE]
Aslında ilk kilomda çekmeliydim ama unuttum ve kendimi öyle görmek istemedim. Ama şimdi yapabilirim kendimi zayıf ve kaslı çekebilmek için.Sende iyi bir örneksin bana:KK66:

Moti="cansuxo, post: 38943013, member: 632609"]Mutlaka paylas canm ve sende baslamadan once fotograf cek benim gibi:KK66:[/QUOTE]
Aslında ilk kilomda çekmeliydim ama unuttum ve kendimi öyle görmek istemedim. Ama şimdi yapabilirim kendimi zayıf ve kaslı çekebilmek için.Sende iyi bir örneksin bana:KK66:[/QUOTE]
Motive edebildigime cok sevindim ben kendimde boyle bi degisim olcagini bilmiyodum ama karsilastirinca kadar mutlu oldumki o duyguyu anlatamam

Moti="cansuxo, post: 38943013, member: 632609"]Mutlaka paylas canm ve sende baslamadan once fotograf cek benim gibi:KK66:
Aslında ilk kilomda çekmeliydim ama unuttum ve kendimi öyle görmek istemedim. Ama şimdi yapabilirim kendimi zayıf ve kaslı çekebilmek için.Sende iyi bir örneksin bana:KK66:[/QUOTE]
Motive edebildigime cok sevindim ben kendimde boyle bi degisim olcagini bilmiyodum ama karsilastirinca kadar mutlu oldumki o duyguyu anlatamam[/QUOTE]
Tahmin edebiliyorum mutluluğunu bende o mutluluğu tatmak istiyorum 4 yıl önce gayet zayıftım. Sevdiğim kotlarım duruyo kenarda onların içine tekrar girmek ve oturunca göbeğimin katlanmamasını istiyorum..

Aslında ilk kilomda çekmeliydim ama unuttum ve kendimi öyle görmek istemedim. Ama şimdi yapabilirim kendimi zayıf ve kaslı çekebilmek için.Sende iyi bir örneksin bana:KK66:
Motive edebildigime cok sevindim ben kendimde boyle bi degisim olcagini bilmiyodum ama karsilastirinca kadar mutlu oldumki o duyguyu anlatamam[/QUOTE]
Tahmin edebiliyorum mutluluğunu bende o mutluluğu tatmak istiyorum 4 yıl önce gayet zayıftım. Sevdiğim kotlarım duruyo kenarda onların içine tekrar girmek ve oturunca göbeğimin katlanmamasını istiyorum..[/QUOTE]
Emin ol hepsi olucak canm biraz sabir ve zaman gerekli

Motive edebildigime cok sevindim ben kendimde boyle bi degisim olcagini bilmiyodum ama karsilastirinca kadar mutlu oldumki o duyguyu anlatamam
Tahmin edebiliyorum mutluluğunu bende o mutluluğu tatmak istiyorum 4 yıl önce gayet zayıftım. Sevdiğim kotlarım duruyo kenarda onların içine tekrar girmek ve oturunca göbeğimin katlanmamasını istiyorum..[/QUOTE]
Emin ol hepsi olucak canm biraz sabir ve zaman gerekli[/QUOTE]
Evet farkındayım çok sağol desteğin için..

Tahmin edebiliyorum mutluluğunu bende o mutluluğu tatmak istiyorum 4 yıl önce gayet zayıftım. Sevdiğim kotlarım duruyo kenarda onların içine tekrar girmek ve oturunca göbeğimin katlanmamasını istiyorum..
Emin ol hepsi olucak canm biraz sabir ve zaman gerekli[/QUOTE]
Evet farkındayım çok sağol desteğin için..[/QUOTE]
Her zaman burdaym canm istedgn zaman yaz

ilk önce azminden dolayı tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum seni. tam benim kilodasın ve olmak istediğim kiloya inmişsin. ama ben bir türlü veremiyorum işte.3 gün yapıyorum 4. gün bitiyor. iştahımı kontrol edemiyorum. 8-5 masabaşı çalışıyorum hareket yok denecek kadar az. soğuk olduğu için yürümüyorum da. ancak havalar ısınınca spora yazılabilirim. gerçi çocuk da olunca o iş de zor oluyor. gün içerisinde neler yediğini evde ne gibi sporlar yaptığını öğrenebilirmiyim.

ilk önce azminden dolayı tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum seni. tam benim kilodasın ve olmak istediğim kiloya inmişsin. ama ben bir türlü veremiyorum işte.3 gün yapıyorum 4. gün bitiyor. iştahımı kontrol edemiyorum. 8-5 masabaşı çalışıyorum hareket yok denecek kadar az. soğuk olduğu için yürümüyorum da. ancak havalar ısınınca spora yazılabilirim. gerçi çocuk da olunca o iş de zor oluyor. gün içerisinde neler yediğini evde ne gibi sporlar yaptığını öğrenebilirmiyim.
Cok tesekkur ederim canim:)
Gun icinde ekmek yememeye dikkat ettim bi de kucuk porsyonlar yemeye dikkat ettim
Yanlis bisey yersem aksama daha fazla spor yapiyodum ya da ertesi gun daha kucuk kucuk besleniyodum
Spor olarak baslarda kendime muzik acip evde bacak hareketleri yapiyodum en fazla da mekige zMan ayiriyodum
Sonra lesli jillian winsor yapmaya basladim ama jillianda kesin devam ettim hala da ediyorum
Arada bir dans ediyorum oryantel yapiyodum yarim saat boyunca :)
Boyle yapa yapa bu hale geldim:)

Back