- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
Bende gobegimden memnunum :)göbek güzel şekillendi ama bacak ve popoda verme daha fazla
Daha da skilasiym dimi sence de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gobegimden memnunum :)göbek güzel şekillendi ama bacak ve popoda verme daha fazla
evet ve devam et göbeğe yüklenBende gobegimden memnunum :)
Daha da skilasiym dimi sence de
Tesekkur ederm canm:))evet ve devam et göbeğe yüklen
azmini sevdim :)
Cok tesekkur ederim insallah sen de basarirsin:)Cok guzel vermissin maşallah ..darisi basima...
Ben boyle incecik fizik cikik popo istiyorum..squat mi yapsam sence pilates mi?Cok tesekkur ederim insallah sen de basarirsin:)
Yok evde spor yaptim brnÇokk güzell Tebrikler. ..Spor Merkezine mi gittiniz...Benim de basen ve bacaklarım kalın üst kısmımda mesele yok...Genetik de biraz..Ailede üst kısmı ince alt taraf kalın herkesin...Napıcam bilmiyorum
Pilates yapmalisin cunku squatla ister istemez Ust bacak biraz kalinlasabiliyor:) pilates incelmeye birebir ben hic yapmadim ama etkisi tartisilmazBen boyle incecik fizik cikik popo istiyorum..squat mi yapsam sence pilates mi?
Cogu gitmis azi kalms baksana bende bile var altta biseyler gidicek ama o da kararliyimya ben ne fitness yapıyorum ama alt kısımda göbek çıkıntısı var biraz o kısmı ne etsem gitmiyecek gibi geliyor acaba yediklerimden mi göbeğim de kas var ama o orta kısım çıkık ayva göbek mi nedir
Cogu gitmis azi kalms baksana bende bile var altta biseyler gidicek ama o da kararliyim
Benim.su an hala yayilmis sekilde nasil diklestirdin?alt karın egzersizlerine yüklenmek mi lazım acaba göbek en zor şekillenen yerlerden
ben birde kalçaya ağırlık veriyorum tamamen dikleşti tatlım eskiden resmen yayılmıştı
Ben tayti su an uzun tuniksiz giyiyorum inan cok guzel bi duygu yaaNe güzel canım genetiği ben de değiştireceğim...Heveslendim inatt ettim...İstediğimi rahatlıkla giymek istiyorum. ..Basenleri çürütücem inşallah
Demee yaaa hayran kaldım sana canım masallahh ne güzel Basen için hangi egzersizleri önerirsin...Faydalanmak isterim tecrübenden...Keske yaşam koçum olsan...İnanılmaz pozitif enerji verdin ve nasıl azim dolu oldum ...Ben tayti su an uzun tuniksiz giyiyorum inan cok guzel bi duygu yaa
Benim.su an hala yayilmis sekilde nasil diklestirdin?
Alt karin icin onerdign bi video var mi canm
Ben tayti su an uzun tuniksiz giyiyorum inan cok guzel bi duygu yaa
Pilatese baslayayim bare...hergun basliyorum o zaman bugunden itibaren...Pilates yapmalisin cunku squatla ister istemez Ust bacak biraz kalinlasabiliyor:) pilates incelmeye birebir ben hic yapmadim ama etkisi tartisilmaz
Canim jillian yaptim bi sure simdi hala devam ediyorumDemee yaaa hayran kaldım sana canım masallahh ne güzel Basen için hangi egzersizleri önerirsin...Faydalanmak isterim tecrübenden...Keske yaşam koçum olsan...İnanılmaz pozitif enerji verdin ve nasıl azim dolu oldum ...