• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başardım :) (fotoğraflı :)

anladığım kadarıyla evde spor yapıyorsun ve anladığım kadarıyla öğrencisin. yaş küçük olunca metabolizma da hızlı çalışıyor. benim tek sporum iş ve evdeki işler. inan eve gittiğimde yemek di bulaşıktı içeri geçip oturmam 9 u buluyor. ayaklarımı uzatıp dinleniyorum. keşke senin gibi spor yapabilsem. ancak yazın spor salonuna yazılıyorum o da çok uzun sürmüyor 1 ay gidiyorum kalıyo. yediğim porsiyonları bende azalttım. yoğurt ayran ve türk kahvesine ağırlık verdim. akşam saat 5 gibi hafif besleniyorum yada az. sabah tam buğday ekmeği öğle arası çarşıda ne bulursak 2 litre de su. bitin yaptığım bu.

Yaa süper olmuşsun benimde vereceğim 7 kilom var en kısa zamanda spora başlıcam
Spora Başladıktan sonra ne zaman şekillenmeye başladı vücudun?

anladığım kadarıyla evde spor yapıyorsun ve anladığım kadarıyla öğrencisin. yaş küçük olunca metabolizma da hızlı çalışıyor. benim tek sporum iş ve evdeki işler. inan eve gittiğimde yemek di bulaşıktı içeri geçip oturmam 9 u buluyor. ayaklarımı uzatıp dinleniyorum. keşke senin gibi spor yapabilsem. ancak yazın spor salonuna yazılıyorum o da çok uzun sürmüyor 1 ay gidiyorum kalıyo. yediğim porsiyonları bende azalttım. yoğurt ayran ve türk kahvesine ağırlık verdim. akşam saat 5 gibi hafif besleniyorum yada az. sabah tam buğday ekmeği öğle arası çarşıda ne bulursak 2 litre de su. bitin yaptığım bu.
Yaptiklarkn cok iyi ablacim
Bende ev isi yaparken mesela bulasik makinesini bosaltirken tek tek egilip aliyorum herseyi
Seri bk sekilde yapiyorum terliyim diye

Yaa süper olmuşsun benimde vereceğim 7 kilom var en kısa zamanda spora başlıcam
Spora Başladıktan sonra ne zaman şekillenmeye başladı vücudun?
Yakamoz beni hatirladin mii:) aylar once diyet topigindeydin senin ama sonra o topik unutulup gitti
Karnim 1ayda oldu canm eski an fotograf 1ay oncesine ait
Kalcalarim ise eylulden beri

• 10dakika isinma
  • 50squat
  • 50iç bacak eritme
  • 35 popo skistirma
  • 40popo kaldirma
  • 100mekik:KK76:

Yakamoz beni hatirladin mii:) aylar once diyet topigindeydin senin ama sonra o topik unutulup gitti
Karnim 1ayda oldu canm eski an fotograf 1ay oncesine ait
Kalcalarim ise eylulden beri
Hatırlıyorum tabikide tatlım harika olmuşsun tebrik ederim darısı başıma
Bende şuan 4 aylık zayıflama yarışmasındayım

İnsallah canim seni de basari oykusu acmis gormek isterim:KK74:
Nasil kilo verdin mi orda ?
Inşallah canım ben daha öncede 14 kilo vermiştim
Şimdide veriyorum istikrarlı devam ediyorum :)
Bakalım hedef 55 inşallah
Peşini bırakmam artık sonuna kadar devam

eylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar:oops:
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum :KK51:
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım :KK59:
Tebrikler .umarım ben de ppaylaşırım fotolarımı....

topiğini yeni gördüm tatlıbikiz tebrik ederim :KK49: yalnız fıstık gibi olmuşsun iç bacaktan biraz toparlanman lazım kilo olarak süpersin ya bende istiyorum inşallah gelicem oraya:KK55: spora yükleniyorsun zaten daha ne olsun bırakma sporu dahada fit ol:KK19:

topiğini yeni gördüm tatlıbikiz tebrik ederim :KK49: yalnız fıstık gibi olmuşsun iç bacaktan biraz toparlanman lazım kilo olarak süpersin ya bende istiyorum inşallah gelicem oraya:KK55: spora yükleniyorsun zaten daha ne olsun bırakma sporu dahada fit ol:KK19:[/QUOTE
Saol takim arkadasimm:KK74: herkesin birer basari oykusu olucak ve evet su an tamamen spora verdim kendimi :) bacaklari da sporla daha da toparladik mi tamamdir:KK59:

evet ya zaten bel bölgen çok hoş olmuş göbek falan süper alt göbek çok az daha var ölçülerini de biliyorum ondan dedim yoksa görünüşte süpersin yani:cool: bacaklar çok zor gidiyor yani sporsuz olmaz o da sende var şimdi fıstık fıstık dolaşıcaksın etrafta :KK19: boyun da çok iyiymiş ya benim boyum 162 çok çok fazlam var ama bende ideal kiloma ulaşıcam en kısa sürede :KK68:

Ilk halinin fotoğrafını ilk sayfada göremedim ama şimdiki halin maşallah süper .

evet ya zaten bel bölgen çok hoş olmuş göbek falan süper alt göbek çok az daha var ölçülerini de biliyorum ondan dedim yoksa görünüşte süpersin yani:cool: bacaklar çok zor gidiyor yani sporsuz olmaz o da sende var şimdi fıstık fıstık dolaşıcaksın etrafta :KK19: boyun da çok iyiymiş ya benim boyum 162 çok çok fazlam var ama bende ideal kiloma ulaşıcam en kısa sürede :KK68:
Evet canm bacak cok cok zor gidiyir gercejten gobekte ayvacik kaldi azcik :),ama o da gider :) herkesin bi basari oykusu olucak buna inaniyorum ben :) el birligiyle duzelticez bu vucutlari ;)

Back