• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başardım :) (fotoğraflı :)

ya çok güzel kilo vermişsin maşallah ben de şu anda 79-80 kilo arasındayım 59 kilo olmak istiyorum bana da böyle bir grup ya da tavsiyeler önerebilir misin ?
Canim gruplar var mı şu an hiç takip etmiyorum ama düzenli bi spor şart tabiki bunun yanında yağlı besinlerden kaçın ve aklına her geldikçe su içmeye özen göster. Mümkün olduğunca hareketli olmaya çalış. . Ve fit Bi kızın fotoğrafını telefonuna duvar kağıdı Yap:)

Benim de motivasyon dustukce dusuyor. Yaklaşık 1 ayda 3 kilo verdim. Yarın tartı günüm. Bakalım 1 kilo daha verebilmiş miyim? Ailemle yaşadığım için yeme içme konusunda beni zorluyorlar. Son birkaç haftadır da geç yatıp geç uyandigim için doğal olarak yemeği de geç yiyorum.2 öğün yapıyorum.adet donemim gelince spora da ara verdim. Yaptığım egzersizler yüzünden karın agrim artıyordu. Okullar açılacak.kara kara dusunuyorum. Bütün gün okulda olacağım. Ne yaparım bilmiyorum. Geçen sene hiç arkadaşım yoktu.tek basıma takilirdim. Bazen hiç bir şey yemezdim sabah 8den akşam 6-7ye kadar. Bazen de evden goturebilecegim şeyler varsa gotururdum ve gizlice bir yerde yerdim :D sanırım bu sayede 5-6 kilo vermisim okul dönemi boyunca. 10 kilom kaldı şimdi.okul dönemini bu şekilde geçirmek istemiyorum.Ac kalarak yanı.okuldan eve geldiğimde de halim kalmıyor olacak. Bunu dusundukce ümidim de azalıyor. Sizin motivasyonunuz bozulduğunda uyguladiginiz bir şey var mıydı?gruptaki arkadaşların gazi dışında :D

Canim gruplar var mı şu an hiç takip etmiyorum ama düzenli bi spor şart tabiki bunun yanında yağlı besinlerden kaçın ve aklına her geldikçe su içmeye özen göster. Mümkün olduğunca hareketli olmaya çalış. . Ve fit Bi kızın fotoğrafını telefonuna duvar kağıdı Yap:)
bunları yapıyorum ama çok başarılı bir sonuca ulaşamadım:-( Kalori sayımını deneyim diyorum sen nasıl bir yol izledin?

Benim de motivasyon dustukce dusuyor. Yaklaşık 1 ayda 3 kilo verdim. Yarın tartı günüm. Bakalım 1 kilo daha verebilmiş miyim? Ailemle yaşadığım için yeme içme konusunda beni zorluyorlar. Son birkaç haftadır da geç yatıp geç uyandigim için doğal olarak yemeği de geç yiyorum.2 öğün yapıyorum.adet donemim gelince spora da ara verdim. Yaptığım egzersizler yüzünden karın agrim artıyordu. Okullar açılacak.kara kara dusunuyorum. Bütün gün okulda olacağım. Ne yaparım bilmiyorum. Geçen sene hiç arkadaşım yoktu.tek basıma takilirdim. Bazen hiç bir şey yemezdim sabah 8den akşam 6-7ye kadar. Bazen de evden goturebilecegim şeyler varsa gotururdum ve gizlice bir yerde yerdim :KK70: sanırım bu sayede 5-6 kilo vermisim okul dönemi boyunca. 10 kilom kaldı şimdi.okul dönemini bu şekilde geçirmek istemiyorum.Ac kalarak yanı.okuldan eve geldiğimde de halim kalmıyor olacak. Bunu dusundukce ümidim de azalıyor. Sizin motivasyonunuz bozulduğunda uyguladiginiz bir şey var mıydı?gruptaki arkadaşların gazi dışında :KK70:
canım ben motivasynum bozuldugunda geelde fit kızların fotograflarna falan bakıyodum :) bir de bi spor grubu vr orda baya gaz veıyorlar:)
bunları yapıyorum ama çok başarılı bir sonuca ulaşamadım:-( Kalori sayımını deneyim diyorum sen nasıl bir yol izledin?
ben beslenmeme dıkkat ettım ve spor yaptım. kalori sayımı yapmadım hıc

merhabalar. konunun linkini şimdi gördüm, 30 sayfayı da okuyamadım açıkçası. boyumuz hemen hemen aynı ama benim kilom fırladı gitti :KK53: nasıl verdin kilolarını?

Back