başardım :) (fotoğraflı :)

Sabirsizlik seni yildirir canm bak ben eylulden beri zaman zaman pes ettim zaman zaman hirslandim dun sbah da foto cekiym dedim takimimdan mezun olcagim icin eski fotolarimi buldum ben bu kadar fark oldugunu farketmemistim bunca gecen ay suresince
kesinlikle çok doğru karar vermişssin diyet ve spor yaparak .. aslında çok kilon yokmuş tabi ama fit olmak başka . 3 kilo bile versen çok değişiyorsun yani ..kendimize dikkat edelim manken gibi gezelim .. yabancılar maşallah manken gibi hep ..

Maşşallah canm cok güzelmissin daha da güzel olmussun inşallah hep dilediğin kiloda kalırsın ben dünden beri korka korka yiyorum ama özlediğim çok şey var azar azar yicez artk

Evet tatlim
Bak dans da vucudu cok dinc tutan bi yontem
Ben az oryantel yapmadim ayna karsisinda
Simdi profesyonel oynayabilirim bile

Evet tatlim
Bak dans da vucudu cok dinc tutan bi yontem
Ben az oryantel yapmadim ayna karsisinda
Simdi profesyonel oynayabilirim bile
ben oryantel kursuda aradım çok .. zamanları saatleri tutmadı bulduklarımın ...
nette videolar var aslında bakıyorum ama pek yapamıyorum ...
spor işini düzene sokmam lazım hemen ....sporla verilen kilolar daha kalıcı oluyor ..

[QUOTEe gozum="sln71, post: 38923765, member: 599965"]Maşşakin canm cok güzelmissin daha da güzel olmussun inşallah hep dilediğin kiloda kalırsın ben dünden beri korka korka yiyorum ama özlediğim çok şey var azar azar yicez artk[/QUOTE]
Benimde gozumde coooook sey var bi bilsen
Mesela burger king... Kardesime diyorum ki avm ye gidelim sen menu al ben aCik yerim
Ama insan bi zamandan sonra alisiyo hani onlarin bize verdigi zarari biliyoruz ya..

Maşşallah canm cok güzelmissin daha da güzel olmussun inşallah hep dilediğin kiloda kalırsın ben dünden beri korka korka yiyorum ama özlediğim çok şey var azar azar yicez artk
Cok tesekkur ederm canm benm sende cok iyi kilo vermissinn gercekten hayran kaldim:)

Ben dansi spordan skildigim zamanlar yaptim ya da spora baslamadan yaptim kalp atis hizim hizlansin diye ve terliyim diye :)

Aynen canm istedigimiz kilodayız artk sira istedigimiz vucutta demii sporaa devaaammmm bakalm jillian bizi ne hale getircek

Cok tesekkur ederm canm
Sen yeni mi basladin diyete spora
Canım gecmis olsun. ..Kendine dikkat et..Bencede hoplayıp zıplama İp atlıyorum sabah 250 aksam 250 ..bu gun artırdım sayıyı senden sonra...Dediğin egzersizleri de yapıcam ..Çok tesekkurler yardımın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…