- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
kesinlikle çok doğru karar vermişssin diyet ve spor yaparak .. aslında çok kilon yokmuş tabi ama fit olmak başka . 3 kilo bile versen çok değişiyorsun yani ..kendimize dikkat edelim manken gibi gezelim .. yabancılar maşallah manken gibi hep ..Sabirsizlik seni yildirir canm bak ben eylulden beri zaman zaman pes ettim zaman zaman hirslandim dun sbah da foto cekiym dedim takimimdan mezun olcagim icin eski fotolarimi buldum ben bu kadar fark oldugunu farketmemistim bunca gecen ay suresince
eylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım
Evet tatlimkesinlikle çok doğru karar vermişssin diyet ve spor yaparak .. aslında çok kilon yokmuş tabi ama fit olmak başka . 3 kilo bile versen çok değişiyorsun yani ..kendimize dikkat edelim manken gibi gezelim .. yabancılar maşallah manken gibi hep ..
ben oryantel kursuda aradım çok .. zamanları saatleri tutmadı bulduklarımın ...Evet tatlim
Bak dans da vucudu cok dinc tutan bi yontem
Ben az oryantel yapmadim ayna karsisinda
Simdi profesyonel oynayabilirim bile
Cok tesekkur ederm canm benm sende cok iyi kilo vermissinn gercekten hayran kaldim:)Maşşallah canm cok güzelmissin daha da güzel olmussuninşallah hep dilediğin kiloda kalırsın ben dünden beri korka korka yiyorum ama özlediğim çok şey var azar azar yicez artk
Ben dansi spordan skildigim zamanlar yaptim ya da spora baslamadan yaptim kalp atis hizim hizlansin diye ve terliyim diye :)ben oryantel kursuda aradım çok .. zamanları saatleri tutmadı bulduklarımın ...
nette videolar var aslında bakıyorum ama pek yapamıyorum ...
spor işini düzene sokmam lazım hemen ....sporla verilen kilolar daha kalıcı oluyor ..
evet güzel takdik :)Ben dansi spordan skildigim zamanlar yaptim ya da spora baslamadan yaptim kalp atis hizim hizlansin diye ve terliyim diye :)
spor hep gereklı ya hepp bırakmycam sporu daha da kaslandırmak ıstıyorum karın bolgesını kalçayı da bıraz daha kaldırmam lazım :) kıloyu hallettık sımdı ful gaz spora yuklenıyoruz :) cok saol canm benm
BU kilom hedefimdi canm daha da vermemevet güzel takdik :)
peki sen daha vericek misin yoksa bu kilonda kalmak mı hedefin ?
Jillian bizi fistik gibi yapicak benceAynen canm istedigimiz kilodayız artk sira istedigimiz vucutta demiisporaa devaaammmm bakalm jillian bizi ne hale getircek
ben 50 falan istiyorum aslında çok şey mi istiyorum ...lisedeyken 50 kiloydum çok güzeldi ah ah ..BU kilom hedefimdi canm daha da vermem
Bundan sonraki tek amacim spor kiloyu hallettik:)
Canm biraz da etli olmak guzeldir ya cok zayiflik iyi degilben 50 falan istiyorum aslında çok şey mi istiyorum ...lisedeyken 50 kiloydum çok güzeldi ah ah ..
50 iyken bile ben aşırı zayıf gözükmüyordum . gerçi annem aynı fikirde değildi ..önce bir 55 lere ineyim bakalım duruma göre bakıcam ...Canm biraz da etli olmak guzeldir ya cok zayiflik iyi degil
Boyun kacti canm50 iyken bile ben aşırı zayıf gözükmüyordum . gerçi annem aynı fikirde değildi ..önce bir 55 lere ineyim bakalım duruma göre bakıcam ...
tebrıkler cnm darısı banaEki Görüntüle 1376838 Eki Görüntüle 1376839 1.fotograf agustos ayinin sonuna ait ikincisi ise bugun:)
Cok tesekkur ederm canmtebrıkler cnm darısı bana
kasımda basladım cnm 73 tüm şimdi 66 yım plates yapıyorum şimdilikCok tesekkur ederm canm
Sen yeni mi basladin diyete spora
1.70 canımBoyun kacti canm
Canım gecmis olsun. ..Kendine dikkat et..Bencede hoplayıp zıplamaCok tesekkur ederm canm
Sen yeni mi basladin diyete spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?