• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başardım :) (fotoğraflı :)

tatlım kalça için hem aletlerle çalışıyorum hemde squat yapıyorum biri normal diğeri sumo squat
mekik çekiyorum
8ced33e651c6e92f_Sumo-Squat.preview.jpg

karın içinde bunu yapıyorum ve mekik çekiyorum aletler dışında
bel-yaglarini-eritmek-icin-egzersizler-bel-ve-gobek-karin-eritme-hareketleri-1321288461.jpg
Kaydettim bunlara basliycam hemmmen:)))

Kaydettim bunlara basliycam hemmmen:)))

tatlım özellikle squat ve türleri kalçayı dimdik yapıyor kalça önemli benim için cunku pantolon falan berbat duruyor geniş kalçada.. bende evde yapıyordum 3 yıldır 4 aydır salondayım.
başarılarımızın devamını diliyorum bu topik aktif olsun bende salonda yaptıklarımdan yazarım :KK60:

tatlım özellikle squat ve türleri kalçayı dimdik yapıyor kalça önemli benim için cunku pantolon falan berbat duruyor geniş kalçada.. bende evde yapıyordum 3 yıldır 4 aydır salondayım.
başarılarımızın devamını diliyorum bu topik aktif olsun bende salonda yaptıklarımdan yazarım :KK60:
Aynen tatlim yazalim yaptgmzsporlari
Peki ust bacaginda bi kalinlasma oldu mu canm

Canim jillian yaptim bi sure simdi hala devam ediyorum
Winsor yaptim basen ve bacaklar icin
Kendi basima isinip da hareket yaptim kopek pozisyonunda bacaklari yukari geri itme hareketini cok yaptim:)
Vallahi cookk rahatim simitlerim cikmasin diye yuksek bel giymiyorum mesela
Taytin ustune kisa tisort giyiyorum kalcamda biten mont giymiyorum
Hele bi de topuklu giyince tadindan yenmiyo bacaklarin:KK8::KK8:

Artıkk bu topicdeyim :))) dediklerini yapıcam.... Bende foto atarım ideal forma kavusunca....

Aynen tatlim yazalim yaptgmzsporlari
Peki ust bacaginda bi kalinlasma oldu mu canm

tatlım ben o olayın daha çok protein ağırlıklı beslenme ve dumbble ile çok ağır çalışmakla olacağını düşünüyorum bende kalınlaşma görmedim ama sıkılaşma had safhada oldu emin ol eski bacağından kalın olmaz onu çok araştırdım sordum hocalara da saçmalık dediler kaslanma olur sadece diye cevap aldım .

Artıkk bu topicdeyim :))) dediklerini yapıcam.... Bende foto atarım ideal forma kavusunca....
Tamam canim bana uyar cok sevinirim hatta bende yazarim:))
Bu bir hafta kadar jillian yapamiycam dişimden ameliyat oldum dikişlerim var hoplayip ziplarsm kotu sonuclanablr :) ama ziplamasiz hareketlerimi yapabilirimmm')

tatlım ben o olayın daha çok protein ağırlıklı beslenme ve dumbble ile çok ağır çalışmakla olacağını düşünüyorum bende kalınlaşma görmedim ama sıkılaşma had safhada oldu emin ol eski bacağından kalın olmaz onu çok araştırdım sordum hocalara da saçmalık dediler kaslanma olur sadece diye cevap aldım .
Ben agirlikla calismiyorum zaten canm abes bi kas olusumu olmaz heralde

Tamam canim bana uyar cok sevinirim hatta bende yazarim:))
Bu bir hafta kadar jillian yapamiycam dişimden ameliyat oldum dikişlerim var hoplayip ziplarsm kotu sonuclanablr :) ama ziplamasiz hareketlerimi yapabilirimmm')
geçmiş olsun canım bende dişlerle mücadaele halindeyim bu aralar 2 hafta önce 20 lik dişimin birini aldırdım dolgular vs yapıyorum çok acıdı ama 20 lik 2 hafta :S

bakalım çok oırsızım ama ....kararlıyım manken olucamm:mad:
Sabirsizlik seni yildirir canm bak ben eylulden beri zaman zaman pes ettim zaman zaman hirslandim dun sbah da foto cekiym dedim takimimdan mezun olcagim icin eski fotolarimi buldum ben bu kadar fark oldugunu farketmemistim bunca gecen ay suresince

Back