• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banamı doğuruyorsun sanki çocuğu...

bir kere bu işler zorla olmaz.
onun gönlünden geçiyorsa gelir bakar. geçmiyorsa gelmez.
iyilik zorla istenmez.
hele de zorla gel çocuğuma bak diye ısrar edilmez.

iyilikle alakası yokki onların amacı işleri görülsün yeter

aman sakın gitme.kaynanan başına ne geleceğini bildiği için gitmiyordur.
şimdi doğum öncesi sağlam bir temizlik yapılır, doğum olur yataklar hazırlanır,hanfendi kurulur 40 gün.sonra gelenin gidenin haddi hesabı olmaz.onlara ikramlık hazırlamak lazım olur.mevlüdü de arada çıkarmaya bakarlar.işte o zaman yandın.konu bebek bakmak lohusa bakmak değil, gelene gidene hizmet etmektir ama ağzından burnundan getirirler.
annem ablamda yaşadı bunları.çocuk 1 yaşına basıcak hala bebek görmeye gelenler var düşün o derece yani.

sen istemedikten ve eşinde seni destekledikten sonra zaten kimsenin seni oraya zorla gönderebileceğini sanmıyorum.. tasa etme.. eşinin arkandaki desteğini kaybetmemeye bak...

Son düzenleyen: Moderatör:
boşver kafana takma bile diretince kabul ettirebileceklerini sanıyorlar sadece. maden çok istiyor kendisi gitsin baksın kızına. ne demek elin adamının yanında aaa töbe töbe.... etrafta neler duyuyoruz baldızına saldıran yengesine saldıran sapıklar. aman sakın olaki gitme. çocuğum var benim de geç eşim izin vermiyor kesinlikle ısrar edip durmayın artık de.

aman sakın gitme.kaynanan başına ne geleceğini bildiği için gitmiyordur.
şimdi doğum öncesi sağlam bir temizlik yapılır, doğum olur yataklar hazırlanır,hanfendi kurulur 40 gün.sonra gelenin gidenin haddi hesabı olmaz.onlara ikramlık hazırlamak lazım olur.mevlüdü de arada çıkarmaya bakarlar.işte o zaman yandın.konu bebek bakmak lohusa bakmak değil, gelene gidene hizmet etmektir ama ağzından burnundan getirirler.
annem ablamda yaşadı bunları.çocuk 1 yaşına basıcak hala bebek görmeye gelenler var düşün o derece yani.

evet kendimden biliyorum zaten daha hastanede başlamıştı ziyaret faslı bitene kadar oğlum yaşına girdi zaten..
ayy yok yok ben öyle sabırlı bi kişilik değilim kimsenin nazını çekecek değilim ama bu ısrar yüssüzlük niye anlamıyorum :63:

boşver kafana takma bile diretince kabul ettirebileceklerini sanıyorlar sadece. maden çok istiyor kendisi gitsin baksın kızına. ne demek elin adamının yanında aaa töbe töbe.... etrafta neler duyuyoruz baldızına saldıran yengesine saldıran sapıklar. aman sakın olaki gitme. çocuğum var benim de geç eşim izin vermiyor kesinlikle ısrar edip durmayın artık de.

benim eşim çok kıskançtır aslı gönlü yok olmazda zaten...
daha ilk anda başladılar pazarlığa doğuma kadar beni pes ettirme çabası içindeler ama pes eden ben olmayacam tabiiii:1:

hep aynımı olur bu kayınvalideler yahu:41:
benimkide aynı işi düştüğünde benden kıymetlisi yok ama benlik bi durum yokken varmıyım yokmuyum belli bile değil ki biz henüz nişanlıyız evlendiğimiz zamanı düşünemiyorum bile çok kızıyorum çok:47::47:

hep aynımı olur bu kayınvalideler yahu:41:
benimkide aynı işi düştüğünde benden kıymetlisi yok ama benlik bi durum yokken varmıyım yokmuyum belli bile değil ki biz henüz nişanlıyız evlendiğimiz zamanı düşünemiyorum bile çok kızıyorum çok:47::47:

en iyisinin bile içinde bi fesatlık var bence artık buna inanıyorum:63:

Allah senı kocana ve cocuguna bagıslasın.allah sana akıl fıkır versın arkadasım.yazını okudum demekkı sen çok ıyı nıyetlısınkı ısrar etmeye yuz buluyorlar. Bak sana ne dıycem emınım kocam senın gözunde melektır. Ama sen dusunsene oraya gıttıgını el ıcın kocan kardesıme yardım ıcın gıttı dıye dusunup rahat duracagınımı zannedıyorsun bunu kafana sok ıyı nıyet edıp kendını ezdırme,tansıyonun da dusmesın aılenın sana ıhtıyacı var. Yuvayı dısı kus yapar dıye boş yere sölememışler.belkı sert oldu yorumum ama kusura bakma acı gerçeklerle karşılasmanı ıstemem bu yuzden en acı seklıyle dusun ölç,tart kaarar ver cnm.

Allah senı kocana ve cocuguna bagıslasın.allah sana akıl fıkır versın arkadasım.yazını okudum demekkı sen çok ıyı nıyetlısınkı ısrar etmeye yuz buluyorlar. Bak sana ne dıycem emınım kocam senın gözunde melektır. Ama sen dusunsene oraya gıttıgını el ıcın kocan kardesıme yardım ıcın gıttı dıye dusunup rahat duracagınımı zannedıyorsun bunu kafana sok ıyı nıyet edıp kendını ezdırme,tansıyonun da dusmesın aılenın sana ıhtıyacı var. Yuvayı dısı kus yapar dıye boş yere sölememışler.belkı sert oldu yorumum ama kusura bakma acı gerçeklerle karşılasmanı ıstemem bu yuzden en acı seklıyle dusun ölç,tart kaarar ver cnm.

evet iyi niyetliyim ama bunu saflık derecesine ulaştırmıyorum..
eşim asla bu karekterde bi insan değil zeten en başta o karşı bu duruma eğer söylediğiniz kişilikte bi insan olsaydı git diye beni yer bitirirdi...
insanın içinde allah korkusu varsa eğer emin ol hiç birine tenezzül etmez haa eğer allah korkusu yoksa
o zaman ben evde olduğum zamnlarda bile elini kolunu sallaya sallaya yapar yapacağını..
ben eşime güveniyorum kaybedeceğim bişey yok ...
eğer birgün bana dediğiniz gibi bişey yaparsa o kaybedecek beni ve bu ona en büyük ceza olacaktır ki eşim bu bilinçte bi insan ...
yinede yorumunuz için teşekkür ederim insanız farklı görüşlerimiz var tabiiii

okurken benim bile sinirim bozuldu cidden.saçma sapan düşünceler kendi kardeşleri annesi dururken çok haklısınız :52::52::52::52:ayrıca size dogumunuzda geçmiş olsun demeyen biri,şaka gibi ya yüzsüz insanlar ne çok ne çok :52: en son sizsiniz eşinizin kardeşine bakacak en son :))

herşeyde el kızı oluyoruz ya bunda da oluruz canım aaa:62::9::9::9::9::9:

okurken benim bile sinirim bozuldu cidden.saçma sapan düşünceler kendi kardeşleri annesi dururken çok haklısınız :52::52::52::52:ayrıca size dogumunuzda geçmiş olsun demeyen biri,şaka gibi ya yüzsüz insanlar ne çok ne çok :52: en son sizsiniz eşinizin kardeşine bakacak en son :))

herşeyde el kızı oluyoruz ya bunda da oluruz canım aaa:62::9::9::9::9::9:

evet haklısın bundada el kızı olsak ne çıkar ama dimi:64:

bu sabah konuştum yine..
gelmiyorum başının çaresine bak dedim..
ne dese beğenirsin tamam doğuma 1 hafta kala ben geliyim hem düzeninden olmamış olursun dedi
akıllı buraya gelecek hastane masraflarınıda eşime yıkacak beleşçi:57:
bunu daha eşime söylemedim ama sinirden kuduruyorum bacılar:2::2::2::2:

madem kaynananı yol tutuyo o da 1 hafta öncesinden gelmeye niyetli anasına gitsin o baksın. onun yanında kalıversin hanımefendi hazretleri. ne diye senin yanına geliyomuş??? hem kaynananı yol tutmamış olur hem anası için pek kıymetli görümcen anasının dizinin dibinden ayrılmamış olur. ne gıcık insanlar yaaaa. kocası çalışmıyo mu bunun. o adam ne yapacak? doğumu beleşe getirelim derken çocuğu babasına mı göstermicekler:)

madem kaynananı yol tutuyo o da 1 hafta öncesinden gelmeye niyetli anasına gitsin o baksın. onun yanında kalıversin hanımefendi hazretleri. ne diye senin yanına geliyomuş??? hem kaynananı yol tutmamış olur hem anası için pek kıymetli görümcen anasının dizinin dibinden ayrılmamış olur. ne gıcık insanlar yaaaa. kocası çalışmıyo mu bunun. o adam ne yapacak? doğumu beleşe getirelim derken çocuğu babasına mı göstermicekler:)

çalışıyo çalışmazmı görümcem çok beleşçidir buraya gelirse abisi öder ya hastane masraflarını o gelmiştir kesin aklına :41:
ayy fesatlığı hiç sevmiyorum ama insanıda bu kadar zorlamasın onlarda:63:

Bebişim takma kafana, kocan söyleyeceğini söylemiş hiç kaliteni bozma.Bak ne güzel size sahip çıkıyor, sen de adamcağızı üzme. Allah mutluluğunuzu bozmasın.:nazar:

Bebişim takma kafana, kocan söyleyeceğini söylemiş hiç kaliteni bozma.Bak ne güzel size sahip çıkıyor, sen de adamcağızı üzme. Allah mutluluğunuzu bozmasın.:nazar:

sağolasın canım :70: ben kalitemi bozmamaya çalışıyorum ama kocamı düşünseler:57:
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah...
ben bu konuda eşimi hiç üzmüyorum onun bi suçu yok biliyorum aksine hep benim destekçim oluyor

Son düzenleme:
ayy inanmıyorum..Sen 40 gün eşinden, düzeninden olucaksın, oğlunun düzeni bozulucak babasından ayrı kalıcak..Hadi onu bırak abisi 40 gün boyunca tek başına kalıcak ne yer ne içer ne giyer..Kızın umrunda değil :53: Bazı insanlar ne kadar pişkin oluyor böyle..

Varsa yoksa kendi rahatları..

Seni çok iyi anlıyorum, eşin senden yana..Yani sonuç olarak gitmeyeceksin ama enayi yerine konmak insanın sinirlerini bozuyor..

Allah akıl fikir versin ne diyim, tabiki sana da sabır :96:

ya sen diyecegini demissin ama bazi insanlarin kafasi almiyo iste, anlayacagi dilden mi konusmak gerek ne desem bilemedim:15:

ayy inanmıyorum..Sen 40 gün eşinden, düzeninden olucaksın, oğlunun düzeni bozulucak babasından ayrı kalıcak..Hadi onu bırak abisi 40 gün boyunca tek başına kalıcak ne yer ne içer ne giyer..Kızın umrunda değil :53: Bazı insanlar ne kadar pişkin oluyor böyle..

Varsa yoksa kendi rahatları..

Seni çok iyi anlıyorum, eşin senden yana..Yani sonuç olarak gitmeyeceksin ama enayi yerine konmak insanın sinirlerini bozuyor..

Allah akıl fikir versin ne diyim, tabiki sana da sabır :96:

aman kendi işleri görülsünde gerisi naparsa yapsın:63:
hadi beni geçtim el kızı diyosunuz kullanalım diyosunuzda kendi oğlunuzudamı düşünmüyorsunuz be insanlar:57:

Sen neden bakıyormuşsun çocuğuna ben anlamadım...
Kendi bakamayacaksa neden doğuruyor senin için mi?
Bence tavrını koy, eşini tanımıyorum diyorsun ne gereği var gitmenin...
Çok saçma...

Back