• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banamı doğuruyorsun sanki çocuğu...

bende öyle söylüyorum ama kime söylüyosun en çok gücüme giden noktada ben doğum yaptığımda biri beni aramadı geçmiş olsun diye şimdilerde biricik gelin oldum...
enayi yerine koyuyolar insanı ona kızıyorum

ay ben bunu ılk yorumumdan sonra okudum haa sana bunuda yapdılarsa hıc işim olmaz dıyecen cekılecen kenara oldu canım harbıdende dedıgın gıbı enayı vardı burada boşverrrrrr bak ne guzel kocanda arkanda sen inadım ınat de gıtme sakına canım cok zorluk cekersın bılmedıgın bı ev memleket sana zulum olur benden demesı bu senın basına gelen benım cok yakın arkadasımın basına geldı benım arkadasım gıttı ama inankı bınpışmannnn oldu ne rezıllık cektı kız orada kocası burada ondan dıyorum kocanada yazık gunah

ya enne diyorum benim kocam hasta midesinde safra reflüsü var doktor özel diyet verdi hep ona göre yemekler hazırlamak zorundayım 6 böyle olmalı diyorum yokk sanırsınki sivri sinek vızıldıyo başlarında

canım bu yeni değil bu daha ilk hamile olduğunu öğrendiklerinden beri tepemdeler eşim aradı kızdı onlara ben her defasında reddediyorum nasıl varlıklar anlamadım ..
ama hep benim suçummm hep yumuşak başlı gelin oldum saygısızlık etmim dedim hoooop bugün yediğim hurmalar beni tırmalıyo işte

neysekı artık gözün acılmıs ben anladım zaten bunların laftan anlamadıgını da ondan demısdım sana hanı o gunlere denk gelen zamanda bıseyler uydur ben ıstesemde gelemıyorum bakın benım su su işlerim var meşgulum deyıp de yırtsan kaynanan sımdı sana taruza gececektır hıc tınlama sen hep aynı seyı söle gıdemem anne de baksın mıllet de yetım degıl öksüz degıl de cık

oohooo bunlar tamam ya bellıkı senı ıyıcene hizmetcı bellemişanam bu kadın hıcmı dusunmez benım oglumda hasta boyle boyle bı rahatsızlıgı var genc karısı dursun basında ogluma baksın dıye dogum dedıgın en fazla bı gunluk mesele bı gun hastanede yatıp cıkacak ama hastalık olemı cnm ha kızını dusundugu kadarda bıraz da oglunu dusunce barı ama neredeeeee gelınız ya hızmetcıyız mubarek gitme bacım gitme aman derim

bacılar beni anlalı kızlı yedi bitirdiler 5 aydır ...
eşim dişli olduğunu göster onlara tepene çıkarma senden değrlisi yok diyo onuda yapıyorum ..
2 gün küsüyo 3 . gün bi bakmışım bidaha arıyolar ...
en sonunda fena bozacam kendimi o olacak ama değmez diyorum..
gelin milletini kullanmak lazım mı diyolar artık arkamdan nedir çözemedim bunları...

oohooo bunlar tamam ya bellıkı senı ıyıcene hizmetcı bellemişanam bu kadın hıcmı dusunmez benım oglumda hasta boyle boyle bı rahatsızlıgı var genc karısı dursun basında ogluma baksın dıye dogum dedıgın en fazla bı gunluk mesele bı gun hastanede yatıp cıkacak ama hastalık olemı cnm ha kızını dusundugu kadarda bıraz da oglunu dusunce barı ama neredeeeee gelınız ya hızmetcıyız mubarek gitme bacım gitme aman derim

hayır beni hizmetçi bellemelerini gerektirecek bişeyde yapmadım onlara sadece saygıda asla kusur etmedim o kadar bumu yani suçum anlamadım:50:

bende okudum ve cok tuhafıma gitti gercekten..yok böle bisey..bence bunun altında baska birsey var:53:

onlar benim bebeğim 6 aylıkken geldiler görmeye o zamndan kafalarına koymuşlar zeynep iyi çocuk bakar o gelsin sana diye bide açık açık sölemeleri yokmu:57:

eşimede söyleyemiyorum kaç gündür soruyo arıyolarmı diye hayır demek zorunda kalıyorum yoksa öteki türlü sinirleniyo midesinden kıvranıyo garibim sonra kıyamıyorum..
içime ata ata ben daralıyorum iyiki varsınız kızlar bi size anlatırım artık

ayyyyy inanamıyorum yaaaa. sinir oldum. iyi ki bi kızları var. oğulları ne olursa olsun mu diyolar ne. hepsini parçalayasım geldi.

yuh artık böylesini de ilk defa duydum.
Yüzsüzlük boyutunu iyice aşmışlar.
Telefonlarına falan hiç açma en iyisi,
gerçi bebeğin 40 ı çıkana kadar aramaya devam ederler.

yuh artık böylesini de ilk defa duydum.
Yüzsüzlük boyutunu iyice aşmışlar.
Telefonlarına falan hiç açma en iyisi,
gerçi bebeğin 40 ı çıkana kadar aramaya devam ederler.

açmıyorum açmayınca eşimi arıyolar oda sinirleniyo onlara kızıyo açmak zorunda kalıyorum..
bugün açmim 2 gün sonra yine aynı

Kendilerini cok akilli saniyolar :27: Sallaaaa kafana takmana degmez :36:

sallıyorum canım sallamasına.. benim gücüme giden enayi yerine konmak ..
ben bugüne kadar onlara saygısızlık etmemişsem siz benim tepeme çıkın diye değilki canım

Doğuruyorlar kardeş,kardeşi desteklesin diye hepsi boş bunların kardeşleri var ne işin var senin orada

canım senı dınlemıyolar esın sert bı cevar versın elın adamının yanında karımın ne ısı var dıye sesını keserler allahım ne ınsanalr var:D

karı-koca 40ı çıkana kadar kimsenin telefonunu açmayıverin.
ne münasabet ben kocamı çocuğumu bırakıcam da görümceme bakmaya gidicem.
ablam olsa eyvallah, ama 5 görümceden biri gidiversin!
senin de yol tutuversin miden bahaneler de pek hoş valla.
bence kalbini kırmadan anlamayacaklar gibi, çok zorlarlarsa kırıver anacım:32:

Gidip 40 gün görümcenize bakmanız olacak iş değil, yine de geçtim onu.
İnsanlar "Hayır" sözünden sonra nasıl yüz bulup ısrar ederler bir şey için, ben onu anlamıyorum.
Geçiştirmeye çalışsanız anlamazlığa vuruyorlar diyeceğim ama cevap da vermişsiniz.
Enteresan...

Back