• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banamı doğuruyorsun sanki çocuğu...

öncelikle herkese merhaba kızlar..
şimdi yine benim tepemi attırdılar bende size koştum hemen kaç gündür içime dert oluyodu zaten
şu an tekrar arayıp beni çıldırttılar...
görümcem ve kaynanamdan bahsediyorum..
eşimle çok güzel giden bi evliliğimiz var çok şükür eşimin ailesiylede senede ya görüşürüz ya görüşmeyiz onlarıda severim aslında sorun şu
görümcem 5 aylık hamile bursada yaşıyor biz istanbulda kayınvalidemde kendi memleketinde ..
ikide bir analı kızlı beni arayıp zeynep nolur ben doğum yapınca gel bana bak diyor:57:
ya olacak işmi diyorum 5 tane görümcen var kaynanan var annen var benim ne haddime diyorumgüzel güzel anlatmaya çalışıyorum yokkk hemen anasına arattırıyor kaynanam arar zeynep gidiver nolcak diyo habire beni sıkıştırıyorlar kendimi bozmıyım diyorum yok bu sefer eşimi ayartmaya kalkıyorlar..
eşim zaten istemiyo sen onların hizmetçisimisin bizemi doğuracak sanki üzülme sen diyo
benim zaten yaramaz mı yaramaz bi oğluşum var burda sorumluluklarım var ne işim var orda kocasını tanımam etmem..
kaynanaya sen git diyorum olmaz beni yol tutyo diyo burda diğer torunlarım var diyo sen güzel çocuk bakarsın diyo benim şarteller atıyo arıyorlar açmıyorum bu sefer eşimi bunaltıyorlar..
şimdi gene aramış ee sen gidersin 40 ı çıkana kadar bakarsın kızıma diyor:33: hadeee benimkiler bu sefer hepten geldi ya anne kırmıyım dedim ama siz beni hizmetçimi sanıyorsunuz benim ne işim olur orada kocam istemiyo zateb neyin ısrarını ediyosun..
ben doğum yaptığımda sen beni arayıp bi geçmiş olsun dedinmiki benden bunu talep ediyorsunuz dedim..
bende yalnız başıma bi çocuk büyütüyorum niye beni düşünmüyosun dedim..
sanki ben bunları söylememişim oda duymamış gibi hala git git diyo benim tansiyon aldı başını gitti hiç umrundamı:63:
bacılarım siz bari bana bi akıl verin benmi çok fesadım yoksa bunlarmı çok akıllı ...
hiç tanımadığım bilmediğimbi ev kocasını 1 kere görmüşüm zaten...
onun bisürü görümcesi var kaynanası var anası var bunlarıda geçtim 2 tane gelinleri daha var ben yumuşak başlıyım diye mi oluyor bunlar :20:
offf off çok bunalmışım kızlar çok uzun oldu kusuruma bakmayın artık okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim ..:71:
Allah yardımcınız olsun
valla canim seni kiskaniyorlar...belliki seni delirtmek istemiyler...xcok sacma bir mevzu...elin evinde ne isin var..cok sacma..sakin kararindan donme..neler duyuyoruz sanami kalmis anasini yol tutuyormus sacmaliga bak gitme...rezil olursun ne biliyim niyetlerinde ne var sinir oldum bu ne terbiyesizlik ya...

oooooo yani yuh diyorummmm.Utanmadan gelip sende kalacak...Arızalımıdır nedirrr....Güzelim çalışıyomusun bilmem ama o zaman doğum vaktinde şehri terketttt:1:Yada sana yatıya birileri gelsin annen gibi meselaaa...

yok yaa eşime söylicem akşam kpürcek ama köpürürse köpürsün artık o istemez gelmesini otur adam gibi evide der ....
yada en iyisi tatili eylüle ertelemek olacak:66:
bu sefrede arkamdan söylenenleri duyar gibiyim:24:

valla canim seni kiskaniyorlar...belliki seni delirtmek istemiyler...xcok sacma bir mevzu...elin evinde ne isin var..cok sacma..sakin kararindan donme..neler duyuyoruz sanami kalmis anasini yol tutuyormus sacmaliga bak gitme...rezil olursun ne biliyim niyetlerinde ne var sinir oldum bu ne terbiyesizlik ya...

ne gidecem yaa asla gitmem zaten eşim asla göndemez zaten.. enayi yerine konmak koyuyo insana..
ben doğum yaptığımda 60 yaşındaki ananem geldi sağolsun yanıma onlardan 1 iğnemi gördüm sanki:63:

oooooo yani yuh diyorummmm.Utanmadan gelip sende kalacak...Arızalımıdır nedirrr....Güzelim çalışıyomusun bilmem ama o zaman doğum vaktinde şehri terketttt:1:Yada sana yatıya birileri gelsin annen gibi meselaaa...

güzel fikir valla böyle yüzsüzlere bu gerek:9:
bencede görümcenin doğumuna yakın ya sen annene git ya annenler sana gelsin yada numaradan hasta ol
yoksa senin bu görümce güzellikten anlamayacak :20:

yok yaa eşime söylicem akşam kpürcek ama köpürürse köpürsün artık o istemez gelmesini otur adam gibi evide der ....
yada en iyisi tatili eylüle ertelemek olacak:66:
bu sefrede arkamdan söylenenleri duyar gibiyim:24:

Amann ne derse desin..Saçmalığın daniskasını yapan kendi...Söyle valla kocana.Boşver sen kötü olmasın daha iyi...Tatil işi de mantıklı valla en iyisini yaparsın.Yahu milletin annesi can atar kızıma bakayım doğumunda diyee bunuda yol tutuyomuş bahaneye bakkk....:60:

Amann ne derse desin..Saçmalığın daniskasını yapan kendi...Söyle valla kocana.Boşver sen kötü olmasın daha iyi...Tatil işi de mantıklı valla en iyisini yaparsın.Yahu milletin annesi can atar kızıma bakayım doğumunda diyee bunuda yol tutuyomuş bahaneye bakkk....:60:
nasıl aile anlamıyom zaten eşime diyorum sen bunlardan nasıl oldun diye kesin hastanede karıştırmışlar dicem ama evde doğurmuş anam diyo garibim:60:

güzel fikir valla böyle yüzsüzlere bu gerek:9:
bencede görümcenin doğumuna yakın ya sen annene git ya annenler sana gelsin yada numaradan hasta ol
yoksa senin bu görümce güzellikten anlamayacak :20:

valla en iyisi cadı suratsız somurtgan bi gelin olmakmış güler yüz yaramıyo insanlara hemen suistimal etseler:63:

neeee o mu gelecek size :30:
pess yani bu kadar olur.
peki eşinin tutumu ne olur bu konu karşısında ?

Adama da yazık yaaa:27:Saçma sapan şeyler le uğraşıyooo işi yokmuş gibi...:1:

öyle valla o kadar stresli bi işi varki garibim zaten 55 kilo doktor kesinlikle stres yok dedi sağolsunlar stresten kurtulamıyo sayelerinde

Belliki eşin seni anlıyo ve koruyo,en önemli olan bu gerisini boşver, insan kendine verdiği zararla kalıyo bu tarz olaylarda kendini yıpratma boşuna ,tiyatro çeviriyolar diye düşün bence olayları komediye bağlamak en güzeli kafaya takınca hem ev huzuru kalmıyo insanın hemde boşuna sinirlerin yıpranıyo

Belliki eşin seni anlıyo ve koruyo,en önemli olan bu gerisini boşver, insan kendine verdiği zararla kalıyo bu tarz olaylarda kendini yıpratma boşuna ,tiyatro çeviriyolar diye düşün bence olayları komediye bağlamak en güzeli kafaya takınca hem ev huzuru kalmıyo insanın hemde boşuna sinirlerin yıpranıyo

eşim o konuda bitanedir benim hayatta senden ve oğlumdan başka kimsem yok der bize çok sahip çıkar hele ailesine asla taviz vermez benim ailemde bile bi sorun olsa arar babamı karımı böyle şeylerle üzmeyin o ço hassas der hakkını yiyemem..
kafama taktığım o değil zaten naptımda enayi olmayı hakettim ben diye delrcem:50:

Nee 55 kilomu...:53:Bacım baksana kocana.Sana lazım o.Yazık kilo alsınn biraz ...:56:

benim eşimin midesinde safra reflüsü var ve asit fazlalaığı o yüzden midesi hemen eritiyo yediğini..
1 oturuşta 1 ekmek yer banamısın demez ama özel beslanmek zorunda 6 ay.. napsam kilo alamadı..
ben ona çok destek oluyorum ilaçlarla özel diyetle en yakın zamanda toparlıcak inşallah

benim eşimin midesinde safra reflüsü var ve asit fazlalaığı o yüzden midesi hemen eritiyo yediğini..
1 oturuşta 1 ekmek yer banamısın demez ama özel beslanmek zorunda 6 ay.. napsam kilo alamadı..
ben ona çok destek oluyorum ilaçlarla özel diyetle en yakın zamanda toparlıcak inşallah

hmm geçmiş olsun cnm...Bende de reflü var illet bişey yahuuu:50:Tabi o zaman herşeyi yiyemez...

bir kere bu işler zorla olmaz.
onun gönlünden geçiyorsa gelir bakar. geçmiyorsa gelmez.
iyilik zorla istenmez.
hele de zorla gel çocuğuma bak diye ısrar edilmez.

Back