• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banamı doğuruyorsun sanki çocuğu...

kaynanam aradı kızlar şimdi ..
görümce cadısı aramış dün olanları anlatmış:63:
niye böyle yaptın biz sana naptık diyor..
daha napcanız aylardır beynimi yediniz bakıcı hizmetçi muamelesi yaptınız dedim...
sustum ama siz hep tepeme çıktınız dedim..
be bunları haketmedim bugüne kadar sana hiç saygısızlık etmedim bu saaten sonrada beni buna teşvik etme yeter dedim kapadım...
hemen eşimi aramış..
eşimde açmamış beni aradı bende anlattım ..
ya bunlar analı kızlı adamaı deli ederler ne kadar ayıp yaa dedi çok kızdı boşver
aşkım sen üzülme evinle ilgilen bebeğimizle uğraş bana güzel yemekler yap kafanı dağıt tatlı canını üzme onlarla dedi...
eşim benm yanımda ya destekçim yaa feriştahı gelse koymaz artık:66:
çekemiyolar işte kıskananlar çatlasınnn:64:
tatlım maasallah nazar degmesın esıne ,eşin bunları dedıkten sonra ohh dunyalar senın

[özellıkle esıne helal olsun cok sanslısın kı senın yanında yanı haklının yanında durmus cnm.hıc bıseye kafanı takma kocana dört elle saarıl sadece

evet iyi niyetliyim ama bunu saflık derecesine ulaştırmıyorum..
eşim asla bu karekterde bi insan değil zeten en başta o karşı bu duruma eğer söylediğiniz kişilikte bi insan olsaydı git diye beni yer bitirirdi...
insanın içinde allah korkusu varsa eğer emin ol hiç birine tenezzül etmez haa eğer allah korkusu yoksa
o zaman ben evde olduğum zamnlarda bile elini kolunu sallaya sallaya yapar yapacağını..
ben eşime güveniyorum kaybedeceğim bişey yok ...
eğer birgün bana dediğiniz gibi bişey yaparsa o kaybedecek beni ve bu ona en büyük ceza olacaktır ki eşim bu bilinçte bi insan ...
yinede yorumunuz için teşekkür ederim insanız farklı görüşlerimiz var tabiiii

ben senı gözunu acmak ıcın söledım.dedıgın gıbı ınsanız ne zaaman ne getırır hayat bılemeyız...umarım kocan hep senın yanında olur.ılk yorumum agır cunku ıyı nıyet senı bıtırmeden gerceklerı gör ıstedım.

[özellıkle esıne helal olsun cok sanslısın kı senın yanında yanı haklının yanında durmus cnm.hıc bıseye kafanı takma kocana dört elle saarıl sadece

sağol canım ..evet hep benim yanımda oldu sağolsun ..
bende öyle yapıyorum zaten ama rahat bıraksalar bırakmazlarki..
ben de eşimde okadar laf söyledik ama kime söyledik hala arama yüzsüzlüğünde bulunabiliyorlar:63:

ben senı gözunu acmak ıcın söledım.dedıgın gıbı ınsanız ne zaaman ne getırır hayat bılemeyız...umarım kocan hep senın yanında olur.ılk yorumum agır cunku ıyı nıyet senı bıtırmeden gerceklerı gör ıstedım.

teşekkür edrim düşündüğünüz için..
evet herşey insanlar için..

Back