Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sabah konuştum yine..
gelmiyorum başının çaresine bak dedim..
ne dese beğenirsin tamam doğuma 1 hafta kala ben geliyim hem düzeninden olmamış olursun dedi
akıllı buraya gelecek hastane masraflarınıda eşime yıkacak beleşçi
bunu daha eşime söylemedim ama sinirden kuduruyorum bacılar:2::2::2::2:
aynısını söyledim zaten canım. kime anlatıyon insana başçavuşun beygiri muamelesi yapıyolar
eşim ben karımı elin adamının yanına göndermem sen git bak kızına dedi..
kardeşinede başının çaresine bak benim karım uğraşamaz dedi eşime tamam diyolar 2 gün sonra bişey olmamış gibi beni arıyolar yine![]()
dün gece eşimle bi arkadaşlarımıza davetliydik güzelce hazırlandım eşime yardım ettim oğluşumu giydirdim gayet mutluyum ..... derkeeeennnn.. bi telefon görümcem aradı
eşim açma dedi açmadım bidaha aradı aç ağzına geleni söle dedi ben açtım konuştu konuştu yok bebeğe elbise almışta çok pahalıymışta,sen gelirken bebek arabanıda bana getir demeler anakucağımı kangurumu istemelr,zıbın takımlarımı istemeler konuştuda konuştu ben sadece dinliyorum bide kullanmıyosan bebeğin karyolasını GETİR GELİRKEN demesinmi alllaaahh benimkiler hepten attı .bide hanfendi çocuk 1 yaşına girince bana bırakcakmş oçalışıp para biriktircekmişeşim hemen beni biyere oturttu bende açtım ağzımı yumdum gözümü ...
bu ne terbiyesizlk yaa anlamadım istemiyorum dedikçe tepeme çıktınız laftan anlamıyormusunuz siz çocuğu 10 dkda yaparken bana mı güvendin ....
ne demek ben çalışım sen bak babanızın hammalımı var burda ...
benim canımı daha fazla sıkmayın yeter artık gidin kendinize başka enayi bulun dedim (eşimde yanımda oda hepsini onaylıyo arada oda laf sokuyo)
ben güler yüzlü oldukça tepeme çıktınız bende bundan sonra lanet bi gelin olcam size bu yakışır dedim abinide benide rahat bırakın sizide çocuğunuzuda görmek istemiyoruz dedim........ inanın böyle olsun istemedim kızlarkendimi bu kadar bozmak bana yakışmadı farkındayım ama insanında bi sınır noktası var yaaaa:84:
bide hanfendi demesinmi bana abimi sen bizden ayırdın ayarttın diye bu sefer eşimgirdi devreye lan bana bak gelirsem oraya bu lafın hesabını soraraım sana terbiyesiz sen benim karımla nasıl konuşuyosun öyle dediçabuk özür dile gönlünü al yoksa seni silerimdedi görümce hoooop çarketti ve hemen yengecim kusura bakma bianlık sinirle ağzımdan kaçtı dedi istemiyorum özür falan bidaha bana yaklaşmayın yeter dedim veee kapadım suratına telefonnu...
eşim anlımdan öptü sonra aferin aşkıma kim olursa olsun hakkını yedirme dedi bikere daha aşık oldum kocişime
son durum bu kızlar napim benim patlama noktamoldu artık bugün yine kaygana noldu diye arar kızın anlatsın diyip kapatcam işte
ben çok sabrettim güzel dedim olmadı hayır dedim olmadı buda olmazsa artık yuuuhh dicem daha nedim beee:84:
Ayakta alkışlıyorum kardeşim senii.....Haketti çünkü bunu..Eşine de helal olsunnn![]()
valla eşine helal olsun. sana da helal olsun canım. hiç üzme canını. bak eşin devreye girince nasıl da çark etmiş. iyi olmuş hadlerini bildirmişsiniz. sonuçta eşin de arkanda. yapılanı görüyo en azından. bi daha gel falan diyemezler![]()
"kendimi bozmak yakışmadı" demişsin de arkadaşım, öyle düşünme bence.
layık oldukları biçimde cevap vermişsin
yuh yani , neler istemişler . bebeğin karyolasına kadar
eşine de helal olsun![]()
hep böyle koruyup kollarsınız inşallah birbirinizi![]()
ya saka gibi :)
inan ciddi ciddi sok oldum ve gozum korktu
lutfen birisi bana aciklasin
bir ay sonra dogum yapicam
anne yok kimse yok basimda bana bakacak
burdaki normal sartlarda bir hafta hastahanede yatiliyor
ve sonra cikiliyor
simdi ben evde tek basima cocukla kalacam
ne gorumce ne baci kardes ne aile olmayacak
birisi olmasi lazimmi gercekten? bana bakmak icin?
cunku okuyorumda dogum yapanlar hep birilerini cagiriyor yanina
hele senin gorumcen asmis kendini maddi manevi size guvenip yatmis kocasiyla :)
bu arada esinin tavrina HELAL OLSUN :)
ya saka gibi :)
inan ciddi ciddi sok oldum ve gozum korktu
lutfen birisi bana aciklasin
bir ay sonra dogum yapicam
anne yok kimse yok basimda bana bakacak
burdaki normal sartlarda bir hafta hastahanede yatiliyor
ve sonra cikiliyor
simdi ben evde tek basima cocukla kalacam
ne gorumce ne baci kardes ne aile olmayacak
birisi olmasi lazimmi gercekten? bana bakmak icin?
cunku okuyorumda dogum yapanlar hep birilerini cagiriyor yanina
hele senin gorumcen asmis kendini maddi manevi size guvenip yatmis kocasiyla :)
bu arada esinin tavrina HELAL OLSUN :)
tesekkurler cevaplariniz icin
inanmiyorum ya benim kaynanamda
dogumdan iki gun sonra kaynimin dugunu var
ve laftan sozden anlamiyor
direk memlekete gelin diyorlar :)
iki gunluk bebekle nasil geliyim diyorum
ne varmis diyor
ben dogumdan sonra aksam gittim süt sagdim diyor
bes cocuga yatarak bakmadim diyor :)
sen aklimi koru yarabbim
tesekkurler cevaplariniz icin
inanmiyorum ya benim kaynanamda
dogumdan iki gun sonra kaynimin dugunu var
ve laftan sozden anlamiyor
direk memlekete gelin diyorlar :)
iki gunluk bebekle nasil geliyim diyorum
ne varmis diyor
ben dogumdan sonra aksam gittim süt sagdim diyor
bes cocuga yatarak bakmadim diyor :)
sen aklimi koru yarabbim
Böyle bir kıyaslama durumu olduğunda benim söylediğim şey hep şudur.
Siz her şeyin en doğalını en sağlıklısını yediniz,eski topraksınız,oksijenin içinde büyüdünüz siz sağlıklı olmayacaksınız da ben mi sağlıklı olacağım. Yeni nesil çürük malesef,ben yapamam sizi yaptıklarınızı
Övüyor muyum,tersliyor muyum anlayamadığından cevap da vermiyor sağolsun :)
Böyle bir kıyaslama durumu olduğunda benim söylediğim şey hep şudur.
Siz her şeyin en doğalını en sağlıklısını yediniz,eski topraksınız,oksijenin içinde büyüdünüz siz sağlıklı olmayacaksınız da ben mi sağlıklı olacağım. Yeni nesil çürük malesef,ben yapamam sizi yaptıklarınızı
Övüyor muyum,tersliyor muyum anlayamadığından cevap da vermiyor sağolsun :)