- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Yani şiddeti haketmez hiçbir kadın diyoruz diyoruz da adamlarda peygamber değil ki nereye kadar sabır sabır, adamı annesine bile göndermeyen bık bık eden kadın ne bekliyorsun kocandan ? Yatıp kalkıp ayağını mı öpecek.ilişkiyi vıcık hale getiriyorsun adam da insanlıktan çıkıyor.eski konularınıza baktım. daha geçen gün belinize tekme atıp yataktan düşürmüş. derdiniz de halasının bik bik ötmesi mi?
Annemgilin evi daha yakın benimkilere gidilecek oldu mu eşim çok yorgun oluyor bazen çok hasta hep bahane beni tek de yollamıyor zaten annem babam sabah çalışıyor akşam oldu tek gitme diyp
Kızkardeşim benim oğlumun evine gidecek , bende arıyacam gelinimi veya oğlumu bende gelebilirmiyim izin veriyormusunuz diyeceğim ?komik cidden komikŞöyle bir durumda var halası resmen annen özlüyor şöyle böyle diye duygu sömürüsü yapıyor annesiyle günde defalarca kez uzun uzun telefonda konuşuyor zaten haftada 2 ye çıkan evlerine gitmelerimiz de oluyor ben ne yapayım sürekli koyun koyuna mı yatayım benim evime ben hastayken annem geldi annemi diken üstünde tuttu işimiz var dedi durdu 20 dk da yolladı daha önce bu ve benzerleri gibi şeyler yapıp şimdi ailesinin bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor.Artı olarak zaten bir artı bir evde kalıyoruz. Taş çwtlasın 4 kişi evin içinde duruyoruz annesi gelince kardeşleri de gelecek hem en azından bana sorulması gerekirdi
Sizin derdiniz halasının gelmesi değil ki, annesinin gelmesiBenim kuzenlerim de gelecekti bana gelmeyin dedirtti benim kafam misafir götürmüyor evde küçük zaten şöyle böyle dedirtti bana ama kendi akrabası olunca böyle bişey yapması kucak açması çok kötü benim gözümde bu ayrıntıyı vermemişim
Evet öyle diyeceksiniz.Kızkardeşim benim oğlumun evine gidecek , bende arıyacam gelinimi veya oğlumu bende gelebilirmiyim izin veriyormusunuz diyeceğim ?komik cidden komik
Güzelim müsaitsin ki misafir kabul etmişsin ay çok yaşa emi senEvet öyle diyeceksiniz.
Kimse öyle desin demiyor zaten
Ama müsait misiniz diye bi kavram vardır
Bide son an yemeğe gelcek oluyorlar çarşıda yorulmuşlarda
Bugün çok sinir oldum gerçekten ya ama azıcık empati yapın evde olan benim bi kere önce bir evdekine sorun müsait misin diye kv hep böyle zaten aşağı kapıya gelir müsaitsen ben geldim der hqlqsı da aynı olacak bu gidişleYa 10 kere yazdın aynı şeyi yeter. Bu neyin telaşı? Seni döven adamdan izin almasını mı bekliyordun? Seni sevmeyen insanlardan bir şey bekleme. Zaten boşanacaksın sen büyütme bu kadar. Ve o psikopat kocanı sinirlendirme ki seni öldürmesin. Yapamıyorsan kocana söyle yemeği de hazır alsın ne bileyim. Sakin ol ve yeni bekar hayatına odaklan. Tabi boşanacaksan.
Bugün çok sinir oldum gerçekten ya ama azıcık empati yapın evde olan benim bi kere önce bir evdekine sorun müsait misin diye kv hep böyle zaten aşağı kapıya gelir müsaitsen ben geldim der hqlqsı da aynı olacak bu gidişle
Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.eski konularınıza baktım. daha geçen gün belinize tekme atıp yataktan düşürmüş. derdiniz de halasının bik bik ötmesi mi?
Uyurken müzik dinlemesi ve gidip kapatmak mı saygısızlık ? Gerçekten devam edinAdam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
Yani şiddeti haketmez hiçbir kadın diyoruz diyoruz da adamlarda peygamber değil ki nereye kadar sabır sabır, adamı annesine bile göndermeyen bık bık eden kadın ne bekliyorsun kocandan ? Yatıp kalkıp ayağını mı öpecek.ilişkiyi vıcık hale getiriyorsun adam da insanlıktan çıkıyor.
Bir de eşini dinlemek lazım acaba neler anlatır, bu benim fikrim canım.Uyurken müzik dinlemesi ve gidip kapatmak mı saygısızlık ? Gerçekten devam edin
Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
Anlatacağı hiçbir şey bizzat aile terapistimiz bile sürekli onu tenkin etmekle uğraşıyor çünkü. Hatta onu ve ailesini çünkü ailesini de ofisine çağırmıştı tüm sorunlarımızla fazla içli dışlı olduklarından dolayı evimizin içinden çıkmadıklarından dolayıBir de eşini dinlemek lazım acaba neler anlatır, bu benim fikrim canım.
Zaten bu üyenin mesajlarını arattırdım tüm konularda kadınları suçluyor sen ne yaptın ki diye yaklaşıyo galiba kendi ezile ezile ezilmeyi bir lütuf sanıyorBunlar ya erkek ya da kocaları döve döve kafa bırakmamış. Bilemiyorum.
Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?