Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

eski konularınıza baktım. daha geçen gün belinize tekme atıp yataktan düşürmüş. derdiniz de halasının bik bik ötmesi mi?
Yani şiddeti haketmez hiçbir kadın diyoruz diyoruz da adamlarda peygamber değil ki nereye kadar sabır sabır, adamı annesine bile göndermeyen bık bık eden kadın ne bekliyorsun kocandan ? Yatıp kalkıp ayağını mı öpecek.ilişkiyi vıcık hale getiriyorsun adam da insanlıktan çıkıyor.

Kendini itip kaktirma canım boşan.Bir kere geliyoruz dünyaya eziyet çekmeye gelmedin bu nası adam adam bile denmez ya evlilik anlayışına bak ay çok sinirlendim pislik

Annemgilin evi daha yakın benimkilere gidilecek oldu mu eşim çok yorgun oluyor bazen çok hasta hep bahane beni tek de yollamıyor zaten annem babam sabah çalışıyor akşam oldu tek gitme diyp

ohoo ne münasebet sen kavga edecek yer arıyorsun daha yakın diyorsun taksiye atla git sana mı sorucam de. hem burnumun dibinde olacak hem de gitmeyeceğim aileme . kapıyı çarpıp çıkmadan önce ailemle yalnız vakit geçirmek istiyorum sen gelme derim bir de .

Kızkardeşim benim oğlumun evine gidecek , bende arıyacam gelinimi veya oğlumu bende gelebilirmiyim izin veriyormusunuz diyeceğim ?komik cidden komik

Sizin derdiniz halasının gelmesi değil ki, annesinin gelmesi

Kızkardeşim benim oğlumun evine gidecek , bende arıyacam gelinimi veya oğlumu bende gelebilirmiyim izin veriyormusunuz diyeceğim ?komik cidden komik
Evet öyle diyeceksiniz.
Kimse öyle desin demiyor zaten
Ama müsait misiniz diye bi kavram vardır

Bide son an yemeğe gelcek oluyorlar çarşıda yorulmuşlarda

Ya 10 kere yazdın aynı şeyi yeter. Bu neyin telaşı? Seni döven adamdan izin almasını mı bekliyordun? Seni sevmeyen insanlardan bir şey bekleme. Zaten boşanacaksın sen büyütme bu kadar. Ve o psikopat kocanı sinirlendirme ki seni öldürmesin. Yapamıyorsan kocana söyle yemeği de hazır alsın ne bileyim. Sakin ol ve yeni bekar hayatına odaklan. Tabi boşanacaksan.

Bugün çok sinir oldum gerçekten ya ama azıcık empati yapın evde olan benim bi kere önce bir evdekine sorun müsait misin diye kv hep böyle zaten aşağı kapıya gelir müsaitsen ben geldim der hqlqsı da aynı olacak bu gidişle

Onlar öyle insanlar. Seni de zerre önemsemiyorlar. Sen bu gidişle bu psikopat adamdan kurtulursan başka bir şey olmaz.

eski konularınıza baktım. daha geçen gün belinize tekme atıp yataktan düşürmüş. derdiniz de halasının bik bik ötmesi mi?
Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.

Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
Uyurken müzik dinlemesi ve gidip kapatmak mı saygısızlık ? Gerçekten devam edin

Biraz vicdan sahibi olan hiçbir insan kendine karşılık veremeyecek olana saldırmaz. Hele de eşinin beline tekme atıp, saçından sürükleyerek evden atmaya kalkmaz. Hiçbir kadın , hiçbir canlı bunu haketmiyor. Çünkü adil değil. Çünkü vahşi.

Ve insanlar böyle vahşi şeyleri savunmazlar. Siz de savunmayın bence.

Bir de eşini dinlemek lazım acaba neler anlatır, bu benim fikrim canım.
Anlatacağı hiçbir şey bizzat aile terapistimiz bile sürekli onu tenkin etmekle uğraşıyor çünkü. Hatta onu ve ailesini çünkü ailesini de ofisine çağırmıştı tüm sorunlarımızla fazla içli dışlı olduklarından dolayı evimizin içinden çıkmadıklarından dolayı

Bunlar ya erkek ya da kocaları döve döve kafa bırakmamış. Bilemiyorum.
Zaten bu üyenin mesajlarını arattırdım tüm konularda kadınları suçluyor sen ne yaptın ki diye yaklaşıyo galiba kendi ezile ezile ezilmeyi bir lütuf sanıyor

Altını cizmissiniz gözlerimiz kanadi.Ben kurtce anliyorum ama konusamiyorum .Esim de cevirir.Kebdilerini oyle ifade ediyorlar orasi bos ayrinti.Birak gelsinler hergun gorseler bir saat gormeseler ozlerler . Sende adliyeye gitmemissin adam da sana gelmemis karsilikli.Bu konularda birsey yok canını sıkma

Şu konuda tartışma çıkaracak hiç bişey yok. Canınız sıkılıyor galiba.

ay siz de bi alemsiniz. ne oluyor yani çalan müziği kapatınca dayağı haketmiş mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…