- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Ne kadar sığ yorumlar biraz bencilliğinizden uzaklaşın, erkekleri de zıvanadan çıkaran çok kadın var. Empati yapabilmem için illaki erkek olmam gerekmiyor. Bursada sizin gibi kapasite yarışına girecek değilim seviyesizliğe gerek yok bana da yakışmaz. Kendimi de asla ezdirmem ama carcar konuşup anlamak yerine cevap vermeyi erdem sanan, kompleksli kadınlar yüzünden de hemcinsinden soğuyor insan. Genelde bir tartışmada iki taraf da hata yapar ama nedense burada gördüğüm profillerin yüzde 80 i sütten çıkma ak kaşıklar. Ben sizin tüm dünyanızı bilemem burada yazdıklarınızdan sorunlu bir tip olduğunuz anlaşılıyor. Sadece erkekleri ya da kadınları suçlamak da bir lütuf değil. Eleştiriye gelemiyorsanız hiç yazmayacaksınız. Neyse size hayatta başarılar dilerim :)Bunlar ya erkek ya da kocaları döve döve kafa bırakmamış. Bilemiyorum.
aa biz orayı kacirmışız.Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
Seviyeyi kendi bulunduğunuz noktaya indirmenize gerek yok değil mi? Sanırım burada fikir belirtirken sizden izin almam ya da sizinle aynı paralelde düşünmem gerekmiyor.Bunlar ya erkek ya da kocaları döve döve kafa bırakmamış. Bilemiyorum.
Ben dayağı hak etmiş demedim, kendisinin de sorunlu olduğunu düşünüyorum.aa biz orayı kacirmışız.
o zaman haketmiş tabikide dayağı. sonucta müziği kapatmış saygısızlık etmiş ağanın lafının üstüne laf etmiş ..
tabikide sorunlu eski konusunu bende okudum biliyorum ama genc yaşı küçük hatırladıgım kadarıylaBen dayağı hak etmiş demedim, kendisinin de sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Bir de Türkçe konuşup konuşup mesela hemn Kürtçeye çeviriyorlar ya gülüyolar ya bana imalı imalı bakıyorlar sonra tekrar Türkçeİçinde ne yaşıyorsan öyle davran .. Bu kürtçe meselesinde kendimi gördüm sanki benim eşimin aileside ben anlamim diye benim yanımda kürtçe konuşuyorlar .. Bu konuya bende sinirleniyorum tamamen saygısızlık
Dayağı hak ettiğini söylemedim herhalde bunu aklı başında biri de söylemez, öyle bir cümlem de yok. Bahsetmeye çalıştığım şeyi yukarıdaki mesajda belirttim zaten. Konu sahibini de sorunlu görüyorum (ve bu benim fikrim)ay siz de bi alemsiniz. ne oluyor yani çalan müziği kapatınca dayağı haketmiş mi oluyor?
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum :) tam duygularıma tercüman bir kaç yorumunuza denk geldim bugün..Benim annemGìL
Senin annenGÏL gil neyse
Konusu kadar içimi bayan bir konu yok .
Sizden izin mi alacak annesine gitmek için ?
Halayi kabul etmiyorsanız oturup kocaya saracaginiza telefonu açıp müsait değiliz deme ozguvenine sahip olun...
Oluru, hesapçı ve kaprisli davranmayı bırakıp karşındakini anlamaya çalışmak. Hiçbiri olmuyorsa da güzel güzel ayrılmak. Dünyanın kendi etrafımızda döndüğü yanılgısından kurtulmak. Genç ve yaşı küçükse her şeyi bilirim havasından kurtulup biraz fikir edinebilir. Acaba benim bir yanlışım var mı diye düşünebilir. Çok çekilmez erkekler olduğu gibi gerçekten çok çekilmez kadınlar da var. Ve bu kadınların hemcinsim olması beni onları her koşulda savunur hale getirmez. (konu sahibi burada senden değil genel bir durumdan bahsediyorum, seni tanıyor değilim sonuçta)tabikide sorunlu eski konusunu bende okudum biliyorum ama genc yaşı küçük hatırladıgım kadarıyla
o yüzden hatalı diye üstüne gitmektense olurunu göstermek daha mantıklı geliyo bana
Düşünce sistemine bak.Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
Gerçekten kadınlarımızın daha fazla kitap okuması gerekiyor, gerçekten :) Bir de kötü temenniler sahibini bulurmuş genelde aman dikkat edin :)Düşünce sistemine bak.
Yazıklar olsun size!
Kadın gecenin bi yarısı uyumak istiyor sorunlu kocası son ses müzik açıyor kadıncağız kapatıyor adam beline tekmeyi geçirip kadını yataktan düşürüyor siz de hak veriyorsunuz pes!
Umarım en kısa zamanda dayağınızi yer ve kocam haklıydı dersiniz ve konu sahibini hatırlarsınız. . : )
savunun demiyorum suclar gibi konusmayın diyorum.Oluru, hesapçı ve kaprisli davranmayı bırakıp karşındakini anlamaya çalışmak. Hiçbiri olmuyorsa da güzel güzel ayrılmak. Dünyanın kendi etrafımızda döndüğü yanılgısından kurtulmak. Genç ve yaşı küçükse her şeyi bilirim havasından kurtulup biraz fikir edinebilir. Acaba benim bir yanlışım var mı diye düşünebilir. Çok çekilmez erkekler olduğu gibi gerçekten çok çekilmez kadınlar da var. Ve bu kadınların hemcinsim olması beni onları her koşulda savunur hale getirmez. (konu sahibi burada senden değil genel bir durumdan bahsediyorum, seni tanıyor değilim sonuçta)
Tabi herkes öyle değil onun farkındayım, lafım diğer gruba idi...savunun demiyorum suclar gibi konusmayın diyorum.
burda eşini aldatan kadınlar edebiyat parcalıdıgında topa tutuldu cocuguyla ilgili konu acanlar bi sürü laf yedi yani kimse kadın yapsın erkek yerin dibine batsın gibi bi mantıkta değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?