• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

bu konuda eşinizin yaptıklarından bana garip gelen dört gün eve gelmeyerek arkadaşında kalması oldu. sizin yaptığınız ve bana garip gelen ise hepsi oldu. Benim evim benim evim diyorsunuz eşnizinde evi. Annesine gitmiş gitsin sizene benim eşim haftada üç gün gidiyor ve beni hiiiiiç ilgilendirmiyor. Çanta gibi beni peşinde sürüklemiyor sonuçta. Eşinizi gerçekten merak etseydiniz uyuma numarası yerine kalkıp giderdiniz.
önceki konularınızı da bilmiyorum. Ama hayat çok kısa ne kendinize nede eşinize zehir etmeyip biran önce boşanın.

Annesine gittiyse ne olmuş! Anne ya hu anne , sanki sevgilisine gitti tövbe estağfurullah. Doğur emek ver büyüt sonra çocuğun yanına gelmek için karısından izin alsın!

Bunlar ya erkek ya da kocaları döve döve kafa bırakmamış. Bilemiyorum.
Ne kadar sığ yorumlar biraz bencilliğinizden uzaklaşın, erkekleri de zıvanadan çıkaran çok kadın var. Empati yapabilmem için illaki erkek olmam gerekmiyor. Bursada sizin gibi kapasite yarışına girecek değilim seviyesizliğe gerek yok bana da yakışmaz. Kendimi de asla ezdirmem ama carcar konuşup anlamak yerine cevap vermeyi erdem sanan, kompleksli kadınlar yüzünden de hemcinsinden soğuyor insan. Genelde bir tartışmada iki taraf da hata yapar ama nedense burada gördüğüm profillerin yüzde 80 i sütten çıkma ak kaşıklar. Ben sizin tüm dünyanızı bilemem burada yazdıklarınızdan sorunlu bir tip olduğunuz anlaşılıyor. Sadece erkekleri ya da kadınları suçlamak da bir lütuf değil. Eleştiriye gelemiyorsanız hiç yazmayacaksınız. Neyse size hayatta başarılar dilerim :)

Esimin dayısı ilk gelmek istediğinde hayır demiştim söyleyen kv dayınlar buakşam size gelicekler
Müsait değilim başka zaman dedim

Çalışan insana buakşam geliyoruz olmaz ve mıç mıçlığı çok severler alışmasınlar diye dedim aylaar sonra kv yemeğe gelirken onlarıda getirdi evim küçük çok kalabalık olunca sığamadık ben genelde mutfakta durdum oldu bitti

Ama yarın gelmek istiyoruzda bişey yok 24 saat var neredeyse 1 yıl olmuş bırakın gelsinler

Eşinizle bununiçin tartışmayın sevdiğin insanlar gelsin ama emrivakiyle değil bu ilk ve son olsun diyin konu kapansın

Halası yok özlüyo üzülüyo der hep derler hıı bizde özlüyoruz herhafta görüşüyoruz diyin olsun bitsin

Buluttan nem kapar haliniz var

Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
aa biz orayı kacirmışız.
o zaman haketmiş tabikide dayağı. sonucta müziği kapatmış saygısızlık etmiş ağanın lafının üstüne laf etmiş ..

Şu anlattıklarınıza göre yorum yapıyorum.o ev sizin değil.eşinizle ikinizin.yabancı bir misafir olsa neyse ama adamın annesi halasi gelecek.izin almak zorunda değiller.eşinize zaten söylemişler.bu 1
Kürtçe konuştu diyorsunuz.deginmeden geçemicem.konuşma değişti ise bu kötü konusuyolar,sizin dedikodunuzu yapiyorlar anlamına gelmez ki esiniz size açıklamış.alışkanlık olmuşsa o konuşma öyle devam edecektir.önceden yaşadığınız şeyler birikmiş sizde heralde.anlam çıkarıyorsunuz.ne olmuş adam annesine uğramışsa.özlemiş kadın.bizler olsak biz de gideriz.

İçinde ne yaşıyorsan öyle davran .. Bu kürtçe meselesinde kendimi gördüm sanki benim eşimin aileside ben anlamim diye benim yanımda kürtçe konuşuyorlar .. Bu konuya bende sinirleniyorum tamamen saygısızlık

Ben dayağı hak etmiş demedim, kendisinin de sorunlu olduğunu düşünüyorum.
tabikide sorunlu eski konusunu bende okudum biliyorum ama genc yaşı küçük hatırladıgım kadarıyla
o yüzden hatalı diye üstüne gitmektense olurunu göstermek daha mantıklı geliyo bana

İçinde ne yaşıyorsan öyle davran .. Bu kürtçe meselesinde kendimi gördüm sanki benim eşimin aileside ben anlamim diye benim yanımda kürtçe konuşuyorlar .. Bu konuya bende sinirleniyorum tamamen saygısızlık
Bir de Türkçe konuşup konuşup mesela hemn Kürtçeye çeviriyorlar ya gülüyolar ya bana imalı imalı bakıyorlar sonra tekrar Türkçe

ay siz de bi alemsiniz. ne oluyor yani çalan müziği kapatınca dayağı haketmiş mi oluyor?
Dayağı hak ettiğini söylemedim herhalde bunu aklı başında biri de söylemez, öyle bir cümlem de yok. Bahsetmeye çalıştığım şeyi yukarıdaki mesajda belirttim zaten. Konu sahibini de sorunlu görüyorum (ve bu benim fikrim)

Eski konuları bilemem .ama çok iticisin .
Uyuyor numarası yapıp mahkemeye gitmemişsin ,üstüne bide meraktan delirmiş ,neden önce annesine gitmiş miş miş ..

Benim annemGìL
Senin annenGÏL gil neyse :işsiz:
Konusu kadar içimi bayan bir konu yok .
Sizden izin mi alacak annesine gitmek için ?
Halayi kabul etmiyorsanız oturup kocaya saracaginiza telefonu açıp müsait değiliz deme ozguvenine sahip olun...
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum :) tam duygularıma tercüman bir kaç yorumunuza denk geldim bugün..
sizin gibi insanlara ihtiyacımız var.

Sevgiler :)

tabikide sorunlu eski konusunu bende okudum biliyorum ama genc yaşı küçük hatırladıgım kadarıyla
o yüzden hatalı diye üstüne gitmektense olurunu göstermek daha mantıklı geliyo bana
Oluru, hesapçı ve kaprisli davranmayı bırakıp karşındakini anlamaya çalışmak. Hiçbiri olmuyorsa da güzel güzel ayrılmak. Dünyanın kendi etrafımızda döndüğü yanılgısından kurtulmak. Genç ve yaşı küçükse her şeyi bilirim havasından kurtulup biraz fikir edinebilir. Acaba benim bir yanlışım var mı diye düşünebilir. Çok çekilmez erkekler olduğu gibi gerçekten çok çekilmez kadınlar da var. Ve bu kadınların hemcinsim olması beni onları her koşulda savunur hale getirmez. (konu sahibi burada senden değil genel bir durumdan bahsediyorum, seni tanıyor değilim sonuçta)

Adam müzik dinlerken gidip kapatmış bunu da normal bir şey gibi söylüyor saygısızlık yaptım demek yok. Ben anlattıkları kadarıyla konu sahibini suçlu görüyorum.
Düşünce sistemine bak.
Yazıklar olsun size!
Kadın gecenin bi yarısı uyumak istiyor sorunlu kocası son ses müzik açıyor kadıncağız kapatıyor adam beline tekmeyi geçirip kadını yataktan düşürüyor siz de hak veriyorsunuz pes!

Umarım en kısa zamanda dayağınızi yer ve kocam haklıydı dersiniz ve konu sahibini hatırlarsınız. . : )

Düşünce sistemine bak.
Yazıklar olsun size!
Kadın gecenin bi yarısı uyumak istiyor sorunlu kocası son ses müzik açıyor kadıncağız kapatıyor adam beline tekmeyi geçirip kadını yataktan düşürüyor siz de hak veriyorsunuz pes!

Umarım en kısa zamanda dayağınızi yer ve kocam haklıydı dersiniz ve konu sahibini hatırlarsınız. . : )
Gerçekten kadınlarımızın daha fazla kitap okuması gerekiyor, gerçekten :) Bir de kötü temenniler sahibini bulurmuş genelde aman dikkat edin :)

merhaba aile içi mevzular neler bilemiyorum.

Ancak siz yinede hanımlığınızı bozmayın aranızın tam düzelmeden annesinden ziyade halasının size geliyoruz demesi iyi olmamış 4 gün boyunca bu koca nerede arkadaş kim ya, arkadaşı dememiş mi oğlum seni evde bekleyen bir karın yokmu diye sonra eve gelip hiç birşey olmamış gibi davranması çok saçma aranızın iyi olmadan böyle misafir ağırlamak iyi olmamış,

ancak gelen misafire git de denilmez siz yukarıda da dediğim gibi hanımlığınızı eve gelen misafire karşı davranışınızı bozmayın. Eşiniz utansın yaptığı davranışlardan,

Oluru, hesapçı ve kaprisli davranmayı bırakıp karşındakini anlamaya çalışmak. Hiçbiri olmuyorsa da güzel güzel ayrılmak. Dünyanın kendi etrafımızda döndüğü yanılgısından kurtulmak. Genç ve yaşı küçükse her şeyi bilirim havasından kurtulup biraz fikir edinebilir. Acaba benim bir yanlışım var mı diye düşünebilir. Çok çekilmez erkekler olduğu gibi gerçekten çok çekilmez kadınlar da var. Ve bu kadınların hemcinsim olması beni onları her koşulda savunur hale getirmez. (konu sahibi burada senden değil genel bir durumdan bahsediyorum, seni tanıyor değilim sonuçta)
savunun demiyorum suclar gibi konusmayın diyorum.
burda eşini aldatan kadınlar edebiyat parcalıdıgında topa tutuldu cocuguyla ilgili konu acanlar bi sürü laf yedi yani kimse kadın yapsın erkek yerin dibine batsın gibi bi mantıkta değil :)

savunun demiyorum suclar gibi konusmayın diyorum.
burda eşini aldatan kadınlar edebiyat parcalıdıgında topa tutuldu cocuguyla ilgili konu acanlar bi sürü laf yedi yani kimse kadın yapsın erkek yerin dibine batsın gibi bi mantıkta değil :)
Tabi herkes öyle değil onun farkındayım, lafım diğer gruba idi...

Back
X