Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

Gerçekten kadınlarımızın daha fazla kitap okuması gerekiyor, gerçekten.
Haklısıniz okumaya başlayin bi an önce Cahiliye döneminde kalmışsıniz cunku geliştirmiş olursunuz kendinizi hem belki ama fayda edeceğini de sanmıyorum sizin gibi zihniyetlere..

Hayvana bile dayak atan eziyet eden pislikler var onları geçtim siz insana, kadına , hatta hemcinsinize yapılan şiddeti haklı buluyorsunuz burada ona buna cemkirceginize, alaycı bi dille kitap okuyun diyeceginize, dovülen
hemcinsinize empati yapip düşünerek yazsaydınız keşke....

Bi daha da cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim size NOKTA

İnsanın öncelikle anlamak için sinapslara ihtiyacı var ama maalesef yaradan herkese nasip etmiyor. Ne diyelim sizi de böyle kabul ediyorum. Kendimi anlatmaya da çalışmayacağım çünkü beyhude bir çaba olacak. Ve şahsen boşa kürek çekmeyi hiç sevmem..

Ben ne olduğumu kendim biliyorum, şiddeti savunmadım savunmam. Konu sahibine lafım o ki her erkek bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyor konuşuyor konuşuyor cinnet geçirdim dövdüm diyor. O yüzden sırnaşmayın böyle adamlara koz vermeyin diyorum.

mesela annesine gitmesine asla laf edemez.
burda eşini annesine göndermeyen erkeklere neler söylendi sonucta hepimiz biliyoruz
Bir kadını veya bir erkeği anneye göndermemek nedir yahu , namus bekçiliği yapıyor aklı sıra gece gece kadın sokağa çıkamaz bu insanlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor, beyin yoksunu

Ya bir de aklıma takıldı, size şiddet uygulayan, boşanmak istediğiniz adamın mahkemesini neden merak ediyorsunuz? Endişeleniyorsunuz? Cehennemin dibine kadar yolu var.

Bir kadını veya bir erkeği anneye göndermemek nedir yahu , namus bekçiliği yapıyor aklı sıra gece gece kadın sokağa çıkamaz bu insanlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor, beyin yoksunu
haftada 1 anneme gidiyorum. bu bana yetiyo fazlasını istedigimde iş cıkışları gidiyorum giderken haber veriyorum tm gelir alırım diyo bitti gitti
niye gidiyosun tarzı bi soru yöneltemez özledim gidiyorum bu kadar

haftada 1 anneme gidiyorum. bu bana yetiyo fazlasını istedigimde iş cıkışları gidiyorum giderken haber veriyorum tm gelir alırım diyo bitti gitti
niye gidiyosun tarzı bi soru yöneltemez özledim gidiyorum bu kadar
Benim evim 5 dk mesafede anneme, ben abartısız 10 yıldır hergün gidiyorum bir kahvemi içer dönerim, insan birkez demezmi hergün annende ne işin var? Herkes bir değil insanlar kötü malesef

Size hak verecek bir durum göremedim emrivaki yapmaları eşinin suçu değil orası eşinin de evi o da pekala misafir ağırlayabilir adam seni yormamak için ikramlık da alırım demiş daha ne yapsın ayrıca ne var annesine uğramışsa neyine sinir oldunuz normal bir durum görmek istemesi çok abartıyorsunuz herşeyi tabi ben yazdıklarınıza göre yaptım kv ile öncesini bilmiyorum

Genelde bir tartışmada iki tarafta hatalı olabilir evet ama tepkilerimiz bu kadar orantısız mı olmalı? Kadın gecenin bi vakti yüksek sesle dinlenen müziği kapatmış ve karşılığında beline tekme yemiş yetmemiş saçından sürüklenmiş. Siz bunu nasıl adil buluyor nasıl savunuyorsunuz ya?

Vallahi çok ayrı bir kafanız var. Allah akıl fikir vicdan versin.

Eski konularınızı bilmiyorum ama adamın annesinden bahsediyorsunuz. Sizden izin alacak değil ya.

SOn durumu yazayım 4.5 dan beri halayı ve anneyi bekliyorum benim kayınpeder gelecekmiş bugün gelemeyeceklermiş biz kvye gideceğiz kv benim misafirleri kendine çağırmış yemek yapmış burda ağırlayın dedi ben de zaten insanlar evimi görmeye geleceklerdi sizin evde ağırlamak olmaz dedim siz gelin bugün onlar başka zaman gelsinler dedi onca hazırlık boşuna. Rüzgar ne tarafa eserse o yana savruluyoruz eşim eve geldi kavga ettik gün içinde 1 0 kere karar değiştiriyorsunuz dedim hazırlık yaptım baban da buraya gelsin otobüsten inince dedim yok annemin sözünden çıkamam dedi aynı bu şekilde sadece Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim ve sustum.

Ben bu insanlara bişey anlatmak istemiyorum eşim ve ailesine bugün gidicem çat çat lafımı söyleyeceğim gelseniz iyi olurdu her an işe girebilirim işe girmeden önce gelseydiniz keşke dicem.

Valla ceviz kabugunu doldurmayacak mesele bilmem anlatabildim mi.

Evin zekati misafirini iyi agirlamaktan gecermis siz yinede sayginizi bozmayin

Bu olanlarda bir şey yok sorun bile değil, bende abimlere giderken annemleri de çağırıyorum yengeme sormadan, hiç sorun olmadı! Asıl sorun eşin dört gün neredeydi?? Bence takılmanız gereken tek şey bu.

Of bi bitmediniz. Sorun Kürt Türk, Alevi Sünni, ayrı memleket insanı olmak falan değil, sorun uyum. Bide buraya gelip böyle ayrımcı yorum yapmışsınız . Ayıptır yahu.

Ben bu insanlara bişey anlatmak istemiyorum eşim ve ailesine bugün gidicem çat çat lafımı söyleyeceğim gelseniz iyi olurdu her an işe girebilirim işe girmeden önce gelseydiniz keşke dicem.
Asiri sinirlisiniz. Esas takilmaniz gerekenleri insanlar size soyluyor burda ama siz nelerle ugrasiyorsunuz. Ne diyelim allah kolaylik versin

Asiri sinirlisiniz. Esas takilmaniz gerekenleri insanlar size soyluyor burda ama siz nelerle ugrasiyorsunuz. Ne diyelim allah kolaylik versin
İnanın bugün 10 kere arayıp karar değiştirip durdukları için çok sinirlendim. Bide hiçbirşeyinde benimle iletişime geçilmiyor daha da canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…