Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

neden evlendiniz merak ettim eşinizle aranızda sevgi bağı yok aile bilncine sahip değilsiniz ev sahibi eve gelene gelme demez ayıptır ki yaşlılar büyükler gelio ve bir arada olmak isterler bence evlenmenizin tek sebebi koca kişisi çalışsın bana baksın kafasındaydınız ailesinede böyle hizmet etmek zorundada olmamalıydınız sofraya iki tabak fazla koyacaksınız ne var bunda büyütecek yahu ben calıştığım halde şimdi haber versele 10 çeşit hazırlarım bence boşanın bir dahada evlenmeyin

halanız ayıp etmiş kendi emrivaki yapmış bide üstüne sizin evinize başkalarınıda cagırmış
ki bu kv niz içinede kötü bişey oğlunun evine başkası tarafından cagırılmak..

eşinizde bırakın gitsin bence sorun etmeyin ben kendim diyorum arada annene ugra özletme kendini diye
yoksa cıkıp cıkıp geliyolar

Siz oyle deyince onceki konulariniza baktim. Ben kendi dertlerimi unuttum okuyunca siz nasil onlari yasayan kisiyken bu olayi dert edebiliyorsunuz anlamadim Kocaniz sizi surum surum suruklemis yemediginiz tekme kalmamis kisa kollu giyen kadinlarin o... oldugunu dusunuyor ve siz beni bi ara di mi misafir cagirmadan once diyorsunuz.

Bende emrivakiden hoşlanmam ama halası hazır geliyorken anneside gelsin,hepsi bir seferde aradan çıksın diye düşünüp rahatsız olmazdım sanırım.
Eşinizde zaten ikramlik alacakmış,bir kerede aradan çıkartın.

Bide son an yemeğe gelcek oluyorlar çarşıda yorulmuşlarda

Size sizin yaptığınız şekilde yorum yapıcam.
1. O ev sadece sizin eviniz değil konu başlığını itici buldum evime misafir çağırmış falan gereksiz egonuz var bence bu konuda
2. Eşinizin annesi elbette ki gelecek sonuçta eşinizin "annesi" siz de kendi annenizi çağırın gelsin çok saçma buldum
3. Halanın yaptığına doğru demiyorum elbette ama eşinizin yapabileceği hiç bişey yok bu durumda annesine sen gelme sadece halam gelsin diyecek hali yokya
4. Elimi verdim kolumu kaptırdım çok çirkin bi tabir, eşinizin annesi ve halası o insanlar zahmet olacak ama iki lokma yemek de yapıverin ne var bunda bu kadar büyütecek sizin evinize misafirliğe gelinmez onu çıkardım burdan misafir ağırlamayı eziyet olarak görüyorsunuz hoş değil
5.ve son olarak; aranızda ne geçti bilemiyorum ancak eğer eşinizin annesi veya eşinizin sülalesiyle görüşmek istemiyorsanız tavrınızı göstereceksiniz ha aranızda çok önemli problemler yoksa insanları düzgünce ağırlamayı bileceksiniz hiç bişey bulamadım ben konuda eşinize veya onun tarafına kızacağınız (hala hariç)

cok özenmeyin yemek konusunda sonucta misafir umdugunu değil buldugunu yermişş
yani bn öyle aniden misafir gelince pratik şeyleri tercih diyorum
Evi sildim süpürdüm yemeklikleri de çıkardım gelsinler yapmaya başlıcam

Benim kv dem de bize geldiğinde bana sormaz
eşim de bana müsait misin demez çnk anneleri senede ıkı kere anca gelir
ben de sorulmasını isterim ama sormazlar
eşin yardım da ederim demiş

annesinin evine gecerken ugraması garip değil
benım erkek kardesım de bazen iş çıkısı vs annemlere ugrar ne var bunda

biraz dırdırcı gbisiniz
bu durumdan rahatsız olsanız da her rahatsız oldugunuzu böyle kocanıza dile getırırsenız sizi çekmez benden soylemesı

Konu sahibi,esinizin size fiziksel siddet uygulamasi disinda kafaya taktiginiz seyler hep teferruat,incir cekirdegini doldurmaz. Siddet uygulayan,yataktan tekmeyle dusuren ve sacindan tutup surukleyen bir kocayi savunacak kadar aptal degilim,asla. Ama siz yanlis bir evlilik yapmissiniz, neresinden donseniz kar. Elbet tekrar evlenecek mutlu olacaksiniz ama Kurtle evlenip de evde Kurtce konusmamasini saglayabilen yoktur kulaga da cok manasiz gelmiyor mu? Simdi ben Turkum,haliyle de Turkce konusuyorum. Yanima bir ingiliz gelse ingilizce konussa napicam adami dovecek miyim?

Veya anneniz size gelecek olsa,gelirken teyzeni de getireyim mi diye soracak mi? Siz bu noktada bi dakka esime sorucam mi diyeceksiniz?veya teyzemi kosedeki marketin onune birak gelmesin diyebilecek misiniz? Ya da annecim esim seni istemiyor teyzemi ver telefona onu cagirayim bize sen de mal gibi bak diyebilecek misiniz?

Son dakika misafirine yapilacak yemek bellidir,salonun ortasinda kuzu cevirecek haliniz yok. Yapin bir makarna, buzlukta kofteniz varsa cikarin,yoksa patates kozleyin,domates biber koyun yanina. Hic bir sey yoksa evde kirin iki yumurta,uzerine sarimsakli yogurt,biber sosu tamam.

Simdi diyeceksiniz ki bu okuz koca bunlari hak etmiyor evet etmiyor ben de farkindayim. Ama yas 20 guzel arkadasim. Yasitlarin universitede kopya kagidi hazirlayip vizelere giriyor su siralar. Olmus bitmis evlenmissin keske mutlu olsaydin ama bak benim yasima geldiginde anlayacaksin soylediklerimi.

Hayır benim rahatsız olduğum zaten dün benden habersiz misafir kabul ediliyor bana sorulmuyor erken gelecekleri zaman yine bana sorulmuyor anladınız mı hep bi tık fazlalaşıyor

Evi sildim süpürdüm yemeklikleri de çıkardım gelsinler yapmaya başlıcam
bence işiniz bittiyse şimdi başlayın yemekleri hazırlamaya sonra sıkışmayın hem güzel ağırlamış olursunuz istemiyo görüntüsü vermezsiniz.
hem ne demişler;
erken evlenen döl alır erken kalkan yol alır

Alın işte şimdi kocam aradı annemle halam erken geleceklermiş diye ben ne daha evi düzgünce temizleyebildim ne duş aldım bunlar böyle verdikçe fazlasını istiyorlar şimdi akşama yemek çıktı blde
AY canım bırak evide temizleme onlar seni sevmiyorsa bi kulp bulurlar temizliginede.Sen kafana göre çabuk olabilecek yemekler yap.Umarim yemekte de sinirini bozmazlar.
Bu arada senin ailen ne diyor boşanma işine?

Önceki konuyu bilmiyorum ama bu yazıda boşanmaya gidecek bi durum yok. Bir değil de üç kişi gelse ne olcak iki tabak fazla hazırlarsın en çok. Sevmediğin insanlar olsa bile bir kaç saatlik gelen misafir idare edilebilir. Çok problem etmemek gerek böyle basit konuları.

Sizin kaprisinizden başka hiçbirşey yok konuda.Hala haber vermiş illaki yalnız mı gelmeli? Bacısına haber verir kardeşine söyler hep birlikte gidilir bunda ne var ? Mahkemeyi tınlamıyorsunuz ama eşiniz kv gidince ben seni burda bekliyorum merakla diyorsunuz !!! Eşiniz annesine gittiği için sinir oluyorsunuz.normal olmayan sizsiniz. Olaylar çok normal.bu erkekler ağaç kovuğundan mı çıktı sizene yahu annesine gitmesinden kendini bilmeyen insanlar evlenmese kv - gelin problemi kalkar

Zaten artık onlarla bir olmayacağım onlar kendi kurdukları dünyada sadece oğluşları var gibi yaşıyorlar

Hayır benim rahatsız olduğum zaten dün benden habersiz misafir kabul ediliyor bana sorulmuyor erken gelecekleri zaman yine bana sorulmuyor anladınız mı hep bi tık fazlalaşıyor
bu işler böyledir
geline kimse birsey sormaz malesef
yani soran cok azdır
o yuzden takılmayın

eşinize güzellikle söyleyın
bırdahakıne birisi size geleceği zaman size sorsun ondan snr yanıtlasın karsı tarafı
ama kırk yılda bir gelen kişiler için eşin de bu sorma olayını yapamayabilir
burada idare etmek sana düşer

sömestr tatilinde görümcem ve 2 cocugu bize gelecekmiş
hem de yatılı ve bana sormadı hanfendi bir arayıp da
üstelık de 4 senelık evlıyım
gorumcem farklı sehırde hiçbir muhabbetim yok
telefonda bile konusmayız düşün yani.

inşallah en kısa zamanda iş bulursunuz öncelikle.

yaptıkları batmış size sürekli olarak artık durumları abartıyorsunuz .

kültür farkını herkes bağıra çağıra söylemiştir.

kürt ailelerinde ayrı eve çıkmak doğuda hala yeni yeni kazanılan bir kültür.

hep birlikte yaşıyorlar ve aileye saygı hörmet çok önemli bunları artık biliyor olmanız lazım hala da annesini de almış geliyor ne olacak. Pireyi deve yapmayın evet eşinizin size söylemesi gerekiyor gelme diyemez annesine eşim istemiyor derse daha mı iyi iyice kötü gelin olacaksınız . Sizin aile ne kadar uzaklıkta neden 1 aydır gitmiyorsunuz eşinizin aile sanırım çok yakın.
eşinize önceden haber verirsen şu kadar kişilik yemek yapardım diyebilirsiniz. haklıyken davranışlarınızla haksız duruma düşüyorsunuz.

Annemgilin evi daha yakın benimkilere gidilecek oldu mu eşim çok yorgun oluyor bazen çok hasta hep bahane beni tek de yollamıyor zaten annem babam sabah çalışıyor akşam oldu tek gitme diyp

Sen boşanmayacak mısın? O zaman ayak yolu yapılacak bir evin yok. Bunları boşver artık nasıl olsa boşanacaksın. Sadece yeni hayatının hayalini kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…