Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

Aksama daha vakit var konu sahibi bence git bi şeyler hazırla eşinde bi şeyler alsin aksama misafirini ağırla bazen insanlara konuşacak malzeme vermemek de iyi bi intikam oluyor

Aksama daha vakit var konu sahibi bence git bi şeyler hazırla eşinde bi şeyler alsin aksama misafirini ağırla bazen insanlara konuşacak malzeme vermemek de iyi bi intikam oluyor

bence hiçbir şey yapmasın. hatta evin kilidini değiştirip adamı eve almasın. eski konusunu okudum da konu sahibinin. eşi hiçbir şeyi hak etmiyor. daha yei evli karısını hiç yok yere tekmeyle dövüp saçlarından sürüklemiş bir mahlukmuş.

Evet baktım şimdi hatırladım konu sahibini kocası iğrenç ama boşanmıyor. Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gidecek ama ikisini de yapmak istemiyor malesef bu şekilde daha çok dayak yer

Bi an önce iş bul daha fazla yere başvur canım.Sorumsuz biriyle bir ömür geçmez sana danışarak hareket etmeli her konuda misafir konusu da dahil.Ama doğulu erkeklerde hep bi emri vaki yapma durumları olur keşke bununda bilincinde olsaydın evlenmeden evvel.Sn varken Kürtçe konuşulması da saçma geldi senin Kürtçe bilmediğini bilmiyorlarmı yada hiç turkceleri yokmu? Yoksa eyvallah ta varsa gizli bişey mi konuşuluyor ayıp yani. Asla değişmezler eminim kendine yeni güzel bi düzen kurarsın inşallah.

Alın işte şimdi kocam aradı annemle halam erken geleceklermiş diye ben ne daha evi düzgünce temizleyebildim ne duş aldım bunlar böyle verdikçe fazlasını istiyorlar şimdi akşama yemek çıktı blde

Ben bu yorumu yazanı haklı buldum o meyve muhabbeti saçma da gerçekten farklı ırkların evliliklerinde çok sürtüşme oluyor
YARIm saat sonra gelecek oldular bide halasıyla annesi çarşıya çıkmışlar çok yorulmuşlar bana erken gelelim demişler akşam 8.30 gibi geleceklerdi hep daha fazlasını hep daha fazlasını istiyorlar

Valla öyle yapıcam ya en son
Şimdi aradı annemle halam erken gelecekler yarım saat sonra geleceklermiş diyo

Ne var bunda yazanlar var empati kurdunuz mu acaba .Zaten bayan misafirden hoslanmadigi icin degil kocasi kafasina gore misafir kabul ediyor sanki temizlikle yemeyle icmeyle bulaşıkla o ilgilencekmis gibi ustune misafir olcak kisi yanina birilerini ekliyor cok sinir bozucu.Eger hala güzelce annenle size gelmek istiyoruz dediginde adam esine sorup fikir alsaydi boyle olmazdi O ev han degil kim yaşıyorsa birlikte misafir kabul edilmeli.

Evet bide az önce aradı annesiyle halası erken geleceklermiş

Sakin ol yemegi gev evini temizle dedikodu yapmasınlar. Bekle onlar gelince hazirla ki hem yuzlerini az görmüş olursun hem de belki yaptiklarindan utanirlar ..Aksama saatler kala mi yemek icin haber edilir
Alın işte şimdi kocam aradı annemle halam erken geleceklermiş diye ben ne daha evi düzgünce temizleyebildim ne duş aldım bunlar böyle verdikçe fazlasını istiyorlar şimdi akşama yemek çıktı blde

Canim bu konunda haksizsin.
Eger suan kocanim evindeysen ve hatalarını gercekten sineye cektiysen dayak gibi o zaman bu evliligi devam ettirriyorsan birbirinize zehir etmeden devam ettiriin.

Icten bir sekilde artik esini kabul et.
Hatalari gecmisi düşünmek sana bir fayda saglamiyor aksine suanini da mahvediyor.
Surekli cemkiren konumda olmak yerine sınırları olan ve bunlari guzel bir sekilde ifade eden biri olmaua calis...
Esine butun hislerini bir kagida en edepsiz sekilde yaz ve yak. Ve affet..
Ama devam ettirmek istemiyosan
O adami kullanma bence. Baban arkanda olmadigi icin sabrediyosun ama
Biseyler duzelecek gibi duruyor.

Sakin ol yemegi gev evini temizle dedikodu yapmasınlar. Bekle onlar gelince hazirla ki hem yuzlerini az görmüş olursun hem de belki yaptiklarindan utanirlar ..Aksama saatler kala mi yemek icin haber edilir
Hep böyleler ekini versen kolunu da alıyorlar ikisi çarşıya gezmeye çıkmışlar çok yorulmuşlar bana gelelim demişler

Kocan seni dövüp kapıya sürüklememiş miydi?? Evet senim başına gelen benim de başıma gelse benimde arkamda duran olmazdı fakat ben o kocaya da yüz vermezdim istediği kadar özür dilesin öpsün koklasın yüz vermişsiniz astarını istiyor surat 5 karış oturup adamı görmezden gelseydiniz belki biraz akıllanır size sormadan misafir çağırmazdı hiç değilse hata sizde hemen eve geldiği gibi yüz vermişsiniz

bence boşanın ve eşiniz szden kurtulsun hem uyuma numarası yapıp gitmemişsiniz mahkemeye annesine gitmiş diye sorun ediosunuz bence işi felan boşverin boşanın sırf para için evli kalırsanız sizin gibi insan herşeyi sorun eder hale gelio demekki sonuç ortada

Katılıyorum darkmore un görüşlerine konu sahibesi

Eski konunuzu bilmiyorum ama bu tavrınız çok çirkin. Sadece sizin eviniz değil. Eşinizin de evi. Halasının gel dediği kişi eşinizin annesi. Size sorması gerçekten hiç gerekmez. Anneniz uzak bir yerde mi oturuyor. Eğer başka şehirde değilse ve siz bir aydır annenize gitmediyseniz bu da eşinizin değil sizin probleminiz. Eşiniz gelmese de siz gidebilirsiniz

Katılıyorum darkmore un görüşlerine konu sahibesi
Son yazdıklarımı da okuyun elimi verdim yine kolumu kaptırdım şimdi kocam aradı annemle halam geleceklermiş diye erken çarşıya çıkmışlar bize erken geleceklermiş diyo yemek çıktı bide başıma

Bi beni arayın dimi evde olan benim müsaitsen evdeysen biz erken gelelim diye evimin 1 sokak yukarısına geliyorlar biz geliyoruz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…