Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

Bazen ust uste her gun de misafir geldigi olur yani, hafta 7 bunlar 8 gelen insanlar degilse bir sakincasi da yok. Bana sormadan bana sormadan demis ya konu sahibi. Zaten bosanacak,su saatten sonra kim gelmis kim gitmis onemli mi

Bazen ust uste her gun de misafir geldigi olur yani, hafta 7 bunlar 8 gelen insanlar degilse bir sakincasi da yok. Bana sormadan bana sormadan demis ya konu sahibi. Zaten bosanacak,su saatten sonra kim gelmis kim gitmis onemli mi
aynen. ayrıca üst üste gelen misafir bence daha iyi. bir günde kurtuluyorsun. öbür türlü hepsine ayrı izzet ikram :)

birde diğer arkadaşlarda demiş ama zaten boşanacaksanız neden önemsiyorsunuz bu kadar adamın geldiğini gelmediğini. cehennemin dibine kadar yolun var de geç. kafan rahat etsin.

O ev eşinizi de evi pek tabi misafir ağırlama kararları beraber verilse daha ii olur ama onun da evine misafir çağırma hakkı var kaldı ki adama nerdeyse emrivaki yapılmış kendi arayıp davet etmemiş bu 1. EşiniZin mahkemesini çok merak etseydiniz uyuma numarası yapana kadar kalkıp gitseydiniz gitmediniz adamı arayıp sık boğaz etmenin ne manası var, annesine gitmişse ne olmuş yani bu 2. Eşiniz burda konuşmayı kürkce devam ettirmekle hafif kusurlu sayılır bu da 3.

Önceki mevzuları bilmiyorum ama şu konularda çok çekilmez geldiniz bana. Ne var ki bu olanlarda. Sanki kıyametler kopmuş gibi 1 2 3 diye de sıralamışsınız.

Hala dayi vs arayinca da gelme demek pek olmuyor cok gecerli bir mazeret yoksa. Fazla buyutmeyin bence .
Nasil davranayim vs diye sormayi gerektirecek bir durum yok.
Eski konularinizi bilmiyorum.

Bence konu misafir değil asıl mevzu önce olan konular neyse onun çatlakları sanki

uzunluğu değilde alt çizgiyi silseniz göz yoruyor.

siz boşanmayı kafaya koyduğunuz için herşey batıyor herhalde size.

Burda sizde sıkıntı var gibi duruyor önceki konuları bilmiyorum burda size değil de adama boşan derdim yani..

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bu yazdıklarınızda eşinizin bir kabahati yok
Hala haddini bilmiyor ama gelicez diyene de gelme denmez

Benim kuzenlerim de gelecekti bana gelmeyin dedirtti benim kafam misafir götürmüyor evde küçük zaten şöyle böyle dedirtti bana ama kendi akrabası olunca böyle bişey yapması kucak açması çok kötü benim gözümde bu ayrıntıyı vermemişim

Ben bunu da anlamıyorum..kendi ayaklarım üzerinde durana kadar kocayı kullanayim sonra gideyim..gideceksen git kalacaksan kal..
Konu sahibinin anlatımına istinaden söyledim.Yoksa onayladigimdan değil.

Siz neden kuzenlerinizi geri cevirdiniz ki adamin bir sozuyle? Simdi bunu esinize soyleseniz eeee bana ne geri cevirmeseydin der kesin. Ki o konuda hakli.
Bir de herkes kendi misafirine kucak acsin. Normali bu. Gelene gelme denmez

size gelicez deyince hayır diyemez bu konuda haksızsınız. önceki konuları hatırlamıyorum.

Okudum konularını
Çok üzüldüm
Senin yaşında okula giden üniversiteli çocuklardık biz
Çok ama çok başındasın hayatın
Ne o evi evim diye benimse nede o adamla kavgaya tutuş
Karşılık versen bile iş vurmaya kadar geliyorsa bir erkeğin gücüyle başa çıkamazsın
Belin kırılsaydı napıcaktın ki daha yeni evlisin
Ömür geçer mi böyle
Hayatının dizginlerini eline almaya çalış
Zamana ihtiyacın varmış
Tamam
Ama adam tehlikeli
O zamanı bunun bilincinde olarak geçirmeye çalış
Allah yardımcın olsun

Ben bunu da anlamıyorum..kendi ayaklarım üzerinde durana kadar kocayı kullanayim sonra gideyim..gideceksen git kalacaksan kal..

eski konularınıza baktım. daha geçen gün belinize tekme atıp yataktan düşürmüş. derdiniz de halasının bik bik ötmesi mi?

artık demek o kadar zouna gidiyoki adamon nefes alması bile zoruna gitmis kızım zaten yazıyo parası olasa ailesi olsa bosancak kız

Eski konuları bilemem ama bu günki 3 maddede bu kadar gerilecek bişey yok.. Sonuçta orası eşinizin de evi abartmayın

Şöyle bir durumda var halası resmen annen özlüyor şöyle böyle diye duygu sömürüsü yapıyor annesiyle günde defalarca kez uzun uzun telefonda konuşuyor zaten haftada 2 ye çıkan evlerine gitmelerimiz de oluyor ben ne yapayım sürekli koyun koyuna mı yatayım benim evime ben hastayken annem geldi annemi diken üstünde tuttu işimiz var dedi durdu 20 dk da yolladı daha önce bu ve benzerleri gibi şeyler yapıp şimdi ailesinin bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor.Artı olarak zaten bir artı bir evde kalıyoruz. Taş çwtlasın 4 kişi evin içinde duruyoruz annesi gelince kardeşleri de gelecek hem en azından bana sorulması gerekirdi

Siz neden kuzenlerinizi geri cevirdiniz ki adamin bir sozuyle? Simdi bunu esinize soyleseniz eeee bana ne geri cevirmeseydin der kesin. Ki o konuda hakli.
Bir de herkes kendi misafirine kucak acsin. Normali bu. Gelene gelme denmez
Çünkü arada tartışma konusu çıkaracaktı Eminim eşim tüm akrabalarımda bir kusur buluyor o şöyle bu böyle diye

ben diğer konuna da baktım. boşanmalısın!
boşanmıyorsan da aylık iğne, üç aylık iğne, spiral, doğum kontrol hapları artık ne olursa korunmalısın.

Halasının mesajlarda öyle bir tutumu var ki geç cevap verdin merdumgiriz mi açtı gözünü şöyle böyle diye

Eski konularınızı bilmiyorum fakat bu olayda sorun sizde. Size gelicez demişler, insan nasıl hayır gelmeyin desin çok doğru. Ki zaten ben dışardan ikramlık alırım demiş size kolaylık da yapmış. Sabah uyuyor gibi yaptım onla mahkemeye gitmedim demişsiiniz, sonra da neden annene gittin ben merak ettim mahkemeyi demişsiniz, çok merak ediyorsanız gitseysiniz o zaman yanında, saçma kaprisler yerine. Ben bu olayda sizi haksız buldum.

Zaten halası ve annesi sürekli görüşüyorlar her gün birbirlerinin evinde oturuyorlar halası bana sürekli kayınvalidelik yapmaya çalışıyor haz almıyorum bunu eşim de biliyor o da farkında sürekli bizim üstümüzde bu şekilde emrivakiler yapıyorlar benim evimi ayak yolu yapcaklar ilk evlendiğimiz dönemler bile bırakmadılar yalnız kalsınlar hep onlarlaydık bana bide yemek yaptım gel siz yemek yiyemiyorsunuzdur gel şöyle böyle diye tavır takındı annnesi halası 1 gün gitsek özledik özledik karın bize yüzünü göstermiyor diye laf ediyorlardı uğraşa uğraşa haftada 1 e düşürdük gelip gitmeyi o da 3-4 gün geçiyo annesi arıyo özledim akşam için size bisürü yemek yaptım uğraştım gelin diyo zora koşuyo eşimle gidiyoruz mesela dünden kalan yemeği koyuyo bir yaptı iki yaptı eşim dedi hazırladım hazırlarım diyip artık yemek koyuyorsun diye ondan sonra utanıp 1-2 hafta çağırmadı sonra yine aynı evde yalnızım diyo benim babaannemde 80 yaşında evde yalnız. Kp kendi annesigilin yanına gitti 2.5 ay oldu hala gelmedi yalnızsa ya o kocasın yanına gitsin ya kocası yanına gelsin dimi

Çünkü arada tartışma konusu çıkaracaktı Eminim eşim tüm akrabalarımda bir kusur buluyor o şöyle bu böyle diye
Kusur bulursa bulsun. Nasil olsa bosanacaksiniz. Su evreyi kavgasiz dovussuz gecirmeye bakin caniniza yazik. Adam yataktan tekmeyle sizi atmis bir adam. Dikkatli olmak lazim

Zaten Eminim yine gelecekler full Kürtçe konuşup konuşup gidecekler ben sadece önlerinde hizmet edicem hiçbir şeyi anlamıcam sürekli böyle yapıyorlar ama onların evindeykrn eşim evleri nasıl rahat ediyorlarsa öyle dedi benim evimde de yapınca çileden çıkıcam

O zaman çağırmayın. Arayın istemiyorum deyin. Eğer diyemiyorsanız da neyi sorun ettiğinizi anlamıyorum ki? Sonuçta eşinizin en büyük vukuatları belli, bu huyundan dert yanmak en son iş olmalı.

Ama o bu şekilde yaklaşıyor kendi annesigile her gün gitse gider benim annemgile teklif etmiyor ben ettiğimde de Yorgun’um diyor

O zaman çağırmayın. Arayın istemiyorum deyin. Eğer diyemiyorsanız da neyi sorun ettiğinizi anlamıyorum ki? Sonuçta eşinizin en büyük vukuatları belli, bu huyundan dert yanmak en son iş olmalı.
Öyle olmuyor işte keşke diyebilsem gerçekten bakın bana sorulmadan evime misafir kabul edilmesi can sıkıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…