- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 27
- Konu Sahibi Merdumgirizz
Bu 23andme yaptırdınız mı internetten araştırdım şimdi baya ilginç duruyorKişisel fikrim dediğiniz ırkçılık. Evet derin sıkıntılarım var ırkçılarla ilgili.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 23andme yaptırdınız mı internetten araştırdım şimdi baya ilginç duruyorKişisel fikrim dediğiniz ırkçılık. Evet derin sıkıntılarım var ırkçılarla ilgili.
Bu 23andme yaptırdınız mı internetten araştırdım şimdi baya ilginç duruyor
Gerçekten anlatmak istediğim buydu gerçekten bakınfarklı kültür olmuyor ya. Karşındaki okumuş anlayışlı bir adamsa olur da adam seni tekmelemiş dövmüş. Bende hoşlanmam öyle şeyden bana sormalı belki o gün kendimi kötü hissediyorum.Her insanın evi her an dört dörtlük mü bazen benim ev batıyor e misafir gelecekse köşe bucak temizlik yapmak gerekecek. Eşim bana sormadan asla yapmaz bir ki kere yaptı sert dille ikaz ettim bir daha asla yapamadı. Bence her kadının çalışması gerekiyor. Yoksa bu toplumda ne söz hakkın olur ne de değerin. Çalışanların peşinde hem kv kp hem de eş koşup duruyorlar. Neyse konumuz bu değil haklısın valla. Bne yerinde olsam bir an evvel boşanırdım o adamdan. Beni döven adamla zaten işim olmaz. Ben şunu anlamadım ailen niye sahip çıkmıyor sana
Bence sorun olacak bi durum yok ki bunda başka bir şeylere dolmuş sinir olacak yer arıyormuşsunuz gibi geldi bana. Aynı durum benim başıma geldi 1 yıllık evliyken eşimin amcası bize gelmek istemiş. Üstelik daha önce bu muhabbet geçti o hafta evimizi taşıyacaktık yeni evimize gelirsiniz demiştik. Eşimde gelmeyin diyememiş bence kim olsa diyemez. İlk sinirlendim eşime falan e biz eşyaları toparlayacaktık bu hafta sonu taşınıyoruz diye surat falan astım ama sonra ona hak verdim. Bence eşinize bişey söylemeyin annesine de belki halası bir şey söyledi o sizi sinirlendirmemek için size yansıtmamıştır. Akşam normal olağan davranın bence yinede siz bilirsiniz.Öncelikle önceki konumu bilenler için bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazıyorum konuyla alakalı değil atlayabilirsiniz.
Koca müsvedddesi 4 gün eve gelmedi arkadaşında kalmış erkek arkadaşında. Dün eve geldi özürler affetler havada uçuşuyor bugün mahkemesi vardı. Tanık olarak katılacaktı onluk bi durumda yoktu.
Yanımda destek ol falan diye geldi tamam dedim neyse dedim. Zaten bana sahip çıkan kimse yok işe girene kadar sabretmem lazım boşanma vs şeyler için biraz para biriktirip öyle boşanabilirim.
Asıl konuya geçiyorum.
Dün gece 11 de halası mesaj attı yarın size geleceğiz diye zaten evlendi evleneli ilk kez gelecekler evime eşim biraz geç cevap verdi hayırdır gelmemizi istemiyor musunuz da geç cevap verdin dedi bu 1
Sonra konuşmayı Kürtçeye çevirdi ben bilmiyorum ya Kürtçe annen seni özlüyor üzülüyor hiç gelmiyor diyor bana dedi neden Kürtçeye çeviriyorsun bunu ben de bana bunu çevir dedim böyle böyle diyorlar dedi ben de daha 1 hafta önce ordaydık nereye hiç gitmiyoruz anlamadım dedim benim annemgile gitmeyeli 1 ay oldu dedim. Neyse hayatım tartışmayalım dedi. Bu 2
Ondan sonra halası diyor anneni de çağırdım o da gelcek iyi de benim evime ben kimi istersem onu çağırırım dimi sen kimsin de benim evime senden başka misafir çağırıyorsun bu 3
ASIL Olay ben bunları 15 20 dk sonra görüyorum eşim diyor yarın halamgil gelecek ee dedim kime sordun da çağırdın yazdı işte gelmeyin mi deseydim diyor ben de gerekirse evet dedim neyse dedi sen sadece evi derle topla ben dışarıdan hazır ikramlıklar alırım yorulma tamam dedim sustum.
Bugün sabah mahkemesi vardı ben gitmedim eşimle uyuyor gibi yaptım sonra mahkemeden sonra annesinin yanına gitmiş beyfendi. Nerdesin napiyosun dedim mahkemeden çıktım anneme geldim dedi e X ben seni burda meraktan bekliyorum yani benim yanıma gelirsin diye düşündüm sen annene mi koşuyorsun dedim.
O da ne alakası var geçerken uğradım dedi e zaten akşam annen gelecek dedim bende bide adliye ve annesinin evi ters yani arabayla 25 dk yol sinir oldum.
Şimdi bunlar akşam gelecek ben nasıl davranayım ben ne yapayım
Not : lütfen bana boşanmadın mı şöyle böyle demeyin benim şuan imkanım yok deli gibi iş arıyorum 30 yere cv bıraktım önce kendim ayaklarımın üstünde durmam lazım babam asla arkamda durmuyor.
Burdaki yorumları görünce bazen çok şaşırıyorum. Görümce gelini eziyor bir yerde mecbur katlanacaksın yazmışlar . Sen haklısın sonuna kadar . Ailesi gelecekse gelme diyemez ama ben şu karıma bir sorayım belki ev musaıt değildir der ailesine. Zaten eşin sana karşı anlayışlı olsa sen böyle şeylere takılmazsın arkadaşım. Eşin seni ne kadar savunuyor sahipleniyor değer veriyor. Zten bizim kızların en büyük hatası bu 7 yıllık evliyim dahabir kere bile keşke demedim. Eşim yerigeldi ailesiyle karşı karşıya kaldı benim için yeri geldi hasta oldum bana baktı Küçük bir çocukmuşum gibi her gece saçlarımı okşar banyodan sonra saçımı tarar vs. yani evlenirken kör kütük aşık olmadan önce bana iyi bir eş olur mu çocuğuma iyi bir baba olur mu diye düşünerek hareket etmeli insan. Hakkında hayırlıı olsun bir an evvel boşanmaya bak sen
Biz eşimle bunlar yüzünden bu raddeye geldik hep yoksa evlendiğimizde ilk 1 ay hiçbir akraba doğru dürüst ortada yoktu annesi babası başka şehirdeydi çok iyi anlaşıyorduk en ufak kavgamız olmazdı annesigil bu şehire taşındı sürekli onu koordine etmeye çalıştılar istediklerini yaptırmaya direttiler hep bizi zorladılar böyl olduk bizi hiç yalnız bırakmadılar ne iyi günümüzde gülerken ne de kavgamızda iyi günümüze yanlarında olanların istediler kötü günümüzde hp ara kızıştırdılarEşinizle aranız kötü.. ayrılık noktasına geldiniz ve misafir mi ağırlayacaksınız beraber![]()
Öncelikle önceki konumu bilenler için bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazıyorum konuyla alakalı değil atlayabilirsiniz.
Koca müsvedddesi 4 gün eve gelmedi arkadaşında kalmış erkek arkadaşında. Dün eve geldi özürler affetler havada uçuşuyor bugün mahkemesi vardı. Tanık olarak katılacaktı onluk bi durumda yoktu.
Yanımda destek ol falan diye geldi tamam dedim neyse dedim. Zaten bana sahip çıkan kimse yok işe girene kadar sabretmem lazım boşanma vs şeyler için biraz para biriktirip öyle boşanabilirim.
Asıl konuya geçiyorum.
Dün gece 11 de halası mesaj attı yarın size geleceğiz diye zaten evlendi evleneli ilk kez gelecekler evime eşim biraz geç cevap verdi hayırdır gelmemizi istemiyor musunuz da geç cevap verdin dedi bu 1
Sonra konuşmayı Kürtçeye çevirdi ben bilmiyorum ya Kürtçe annen seni özlüyor üzülüyor hiç gelmiyor diyor bana dedi neden Kürtçeye çeviriyorsun bunu ben de bana bunu çevir dedim böyle böyle diyorlar dedi ben de daha 1 hafta önce ordaydık nereye hiç gitmiyoruz anlamadım dedim benim annemgile gitmeyeli 1 ay oldu dedim. Neyse hayatım tartışmayalım dedi. Bu 2
Ondan sonra halası diyor anneni de çağırdım o da gelcek iyi de benim evime ben kimi istersem onu çağırırım dimi sen kimsin de benim evime senden başka misafir çağırıyorsun bu 3
ASIL Olay ben bunları 15 20 dk sonra görüyorum eşim diyor yarın halamgil gelecek ee dedim kime sordun da çağırdın yazdı işte gelmeyin mi deseydim diyor ben de gerekirse evet dedim neyse dedi sen sadece evi derle topla ben dışarıdan hazır ikramlıklar alırım yorulma tamam dedim sustum.
Bugün sabah mahkemesi vardı ben gitmedim eşimle uyuyor gibi yaptım sonra mahkemeden sonra annesinin yanına gitmiş beyfendi. Nerdesin napiyosun dedim mahkemeden çıktım anneme geldim dedi e X ben seni burda meraktan bekliyorum yani benim yanıma gelirsin diye düşündüm sen annene mi koşuyorsun dedim.
O da ne alakası var geçerken uğradım dedi e zaten akşam annen gelecek dedim bende bide adliye ve annesinin evi ters yani arabayla 25 dk yol sinir oldum.
Şimdi bunlar akşam gelecek ben nasıl davranayım ben ne yapayım
Not : lütfen bana boşanmadın mı şöyle böyle demeyin benim şuan imkanım yok deli gibi iş arıyorum 30 yere cv bıraktım önce kendim ayaklarımın üstünde durmam lazım babam asla arkamda durmuyor.
canım sen zaten kendi ayaklarının üstünde durunca boşanacağını söylemiyor musun? Arayıp gelmeyin demen sana ne kaybettirir ki. Zaten bitmiş bir evlilik sayılırÖyle olmuyor işte keşke diyebilsem gerçekten bakın bana sorulmadan evime misafir kabul edilmesi can sıkıc
En sinir olduğum yer de geldiklerinde kediyi yatak odasına kapat demesi oldu .burda milletin yorumlarına takılma . Heskes eleştrip duruyor milleti :) Sana tavsiyem daha devam etme yazmaya herkes kocanı haklı bulmuş ben hariç galiba :) boşuna daha çok gerileceksin acaba ben mi hata yapıyorum diye düşüneceksin yorumları okursan. Hata falan yapmıyorsun tek kızdığım nokta para biriktireyim de ayrılayım demen olmuş. Neyse orası beni ilgilendirmez kendine iyi bak :)
Sizin yorumunuza gore herkes komsusuyla evlense daha mutlu olur o zamanvalla hatayı en baştan yapmışsınız. ben Türk-Kürt evliliğine karşıyım. çünkü iki kültürü de az çok bilirim gayet uyumsuz. gerek hayat koşulları gerek yetiştirilme tarzı.
ben eşimle aynı ırktan aynı memlekettenim ama ilçeler farklı, onda bile farklılıklar çıkıyor. yemek yeme şekillerimiz bile değişik olabiliyor. örneğin biz çayla pasta yeriz sonra meyve. onlar çayı tek içer. sonra koca sofra kurulur pasta meyve kuruyemiş yenir. sırf bu yüzden bile sorunlarınız bitmez.
ikincisi 4 gün eve gelmeyen adamı 5. günde eve almazdım ben olsam. evli bir adam 4 gün arkadaşta kalmaz.
üçüncüsü dilini bilmediğiniz halde utanmadan farklı bir dilde konuşuyor bu çok ayıp' atıyorum Fransadayım, Fransız arkadaşların yanında Türkçe konuşup onları orda sal.k yerine koymam.
mahkemeye eşinizle gitmeye söz verip gitmememenizde yersiz bir davranış burda hatalı sizsiniz.
misafir de gelsin n'olacak. çoluk çocuk yok. yeni evlisiniz. ev hep temiz , ikramlıklar dışardan. bunu idare edebilirdiniz.
Ben bu yorumu yazanı haklı buldum o meyve muhabbeti saçma da gerçekten farklı ırkların evliliklerinde çok sürtüşme oluyorSizin yorumunuza gore herkes komsusuyla evlense daha mutlu olur o zamanfarkli ırktan iki kisinin evlenmesi hata degildir, zorlukları elbette olabilir bu her evlilik icin gecerlidir
Tabi mutlaka zorluklari var, bircok farklilik var ama 'hata' degil bence o demek istedimBen bu yorumu yazanı haklı buldum o meyve muhabbeti saçma da gerçekten farklı ırkların evliliklerinde çok sürtüşme oluyor
Ya kedi sevmiyorlarsa güzel diile söylerler olur biter. Sen de o kadar nefret etmişsin ki gözüne batıyor her hareketleri bir sakin ol :) Bende pek sevmem hayvan olan ortamları ne yalan söyliyim. Neyse konu bu değil sen şu an nefret ediyorsun eşinden çok da ailesinden. Sana abla tavsiyesi seviyormus gibi yap sevmesende . Sonra da kocanı işle nakış nakış. Kocan sana kul köle olsun. Çünkü sorunlar sana göre kocadan çok kocanın ailesinden dolayı kaynaklanıyor. Onlara iyi görün eşine çok seviyormuş gibi yap . Sonra da beni çok üzüyorar diye masumlara oyna. Bütün dolapları hep eşinin ailesi çevirmesin kurnaz ol birazEn sinir olduğum yer de geldiklerinde kediyi yatak odasına kapat demesi oldu .
Benim evime misafir gelecek kedim gözlerine batacak öyle bişey YÖK ya
Sizin yorumunuza gore herkes komsusuyla evlense daha mutlu olur o zamanfarkli ırktan iki kisinin evlenmesi hata degildir, zorlukları elbette olabilir bu her evlilik icin gecerlidir
Hata değil tabi belki yanlış ifade etmiştir zor diyelim ve genelde mutlulukla da bitmiyor benim gördüğüm kadarıylaTabi mutlaka zorluklari var, bircok farklilik var ama 'hata' degil bence o demek istedim