Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

farklı kültür olmuyor ya. Karşındaki okumuş anlayışlı bir adamsa olur da adam seni tekmelemiş dövmüş. Bende hoşlanmam öyle şeyden bana sormalı belki o gün kendimi kötü hissediyorum.Her insanın evi her an dört dörtlük mü bazen benim ev batıyor e misafir gelecekse köşe bucak temizlik yapmak gerekecek. Eşim bana sormadan asla yapmaz bir ki kere yaptı sert dille ikaz ettim bir daha asla yapamadı. Bence her kadının çalışması gerekiyor. Yoksa bu toplumda ne söz hakkın olur ne de değerin. Çalışanların peşinde hem kv kp hem de eş koşup duruyorlar. Neyse konumuz bu değil haklısın valla. Bne yerinde olsam bir an evvel boşanırdım o adamdan. Beni döven adamla zaten işim olmaz. Ben şunu anlamadım ailen niye sahip çıkmıyor sana

Bu 23andme yaptırdınız mı internetten araştırdım şimdi baya ilginç duruyor

Yaptırdım ama Türkiye'den doku örneği (tükürük) yollamak yasak olduğu için yaptırmak zor. Türkiye'de de bunla ilgili bir uygulama başlatılmış, adını unuttum. Hastalıklarınızı saymıyormuş ama genel olarak atalarınızın nerden geldiğini gösteriyormuş. Araştırınca bulunur google'dan.

Gerçekten anlatmak istediğim buydu gerçekten bakın

Bence sorun olacak bi durum yok ki bunda başka bir şeylere dolmuş sinir olacak yer arıyormuşsunuz gibi geldi bana. Aynı durum benim başıma geldi 1 yıllık evliyken eşimin amcası bize gelmek istemiş. Üstelik daha önce bu muhabbet geçti o hafta evimizi taşıyacaktık yeni evimize gelirsiniz demiştik. Eşimde gelmeyin diyememiş bence kim olsa diyemez. İlk sinirlendim eşime falan e biz eşyaları toparlayacaktık bu hafta sonu taşınıyoruz diye surat falan astım ama sonra ona hak verdim. Bence eşinize bişey söylemeyin annesine de belki halası bir şey söyledi o sizi sinirlendirmemek için size yansıtmamıştır. Akşam normal olağan davranın bence yinede siz bilirsiniz.

Burdaki yorumları görünce bazen çok şaşırıyorum. Görümce gelini eziyor bir yerde mecbur katlanacaksın yazmışlar . Sen haklısın sonuna kadar . Ailesi gelecekse gelme diyemez ama ben şu karıma bir sorayım belki ev musaıt değildir der ailesine. Zaten eşin sana karşı anlayışlı olsa sen böyle şeylere takılmazsın arkadaşım. Eşin seni ne kadar savunuyor sahipleniyor değer veriyor. Zten bizim kızların en büyük hatası bu 7 yıllık evliyim dahabir kere bile keşke demedim. Eşim yerigeldi ailesiyle karşı karşıya kaldı benim için yeri geldi hasta oldum bana baktı Küçük bir çocukmuşum gibi her gece saçlarımı okşar banyodan sonra saçımı tarar vs. yani evlenirken kör kütük aşık olmadan önce bana iyi bir eş olur mu çocuğuma iyi bir baba olur mu diye düşünerek hareket etmeli insan. Hakkında hayırlıı olsun bir an evvel boşanmaya bak sen

Eşinizle aranız kötü.. ayrılık noktasına geldiniz ve misafir mi ağırlayacaksınız beraber

Eşinizle aranız kötü.. ayrılık noktasına geldiniz ve misafir mi ağırlayacaksınız beraber
Biz eşimle bunlar yüzünden bu raddeye geldik hep yoksa evlendiğimizde ilk 1 ay hiçbir akraba doğru dürüst ortada yoktu annesi babası başka şehirdeydi çok iyi anlaşıyorduk en ufak kavgamız olmazdı annesigil bu şehire taşındı sürekli onu koordine etmeye çalıştılar istediklerini yaptırmaya direttiler hep bizi zorladılar böyl olduk bizi hiç yalnız bırakmadılar ne iyi günümüzde gülerken ne de kavgamızda iyi günümüze yanlarında olanların istediler kötü günümüzde hp ara kızıştırdılar

Zaten boşanacakmışsınız kafanıza koymuşsunuz.
B

Eski konularınızın biliyorum.
Ancak o ev sizin olduğu kadar eşinizinde evi.
5ay evlilik için çok erken bir bıkkınlık ve vazgeçme.
Şuanki konunuzda çok uzatılacak bir mevzu değil.
Mevzu aslında şu kısacık sürede eşinize tahammülünüzün kalmaması.
İki tarafta idareci değil maalesef.

burda milletin yorumlarına takılma . Heskes eleştrip duruyor milleti :) Sana tavsiyem daha devam etme yazmaya herkes kocanı haklı bulmuş ben hariç galiba :) boşuna daha çok gerileceksin acaba ben mi hata yapıyorum diye düşüneceksin yorumları okursan. Hata falan yapmıyorsun tek kızdığım nokta para biriktireyim de ayrılayım demen olmuş. Neyse orası beni ilgilendirmez kendine iyi bak :)

Öyle olmuyor işte keşke diyebilsem gerçekten bakın bana sorulmadan evime misafir kabul edilmesi can sıkıc
canım sen zaten kendi ayaklarının üstünde durunca boşanacağını söylemiyor musun? Arayıp gelmeyin demen sana ne kaybettirir ki. Zaten bitmiş bir evlilik sayılır

En sinir olduğum yer de geldiklerinde kediyi yatak odasına kapat demesi oldu .
Benim evime misafir gelecek kedim gözlerine batacak öyle bişey YÖK ya

Sizin yorumunuza gore herkes komsusuyla evlense daha mutlu olur o zaman farkli ırktan iki kisinin evlenmesi hata degildir, zorlukları elbette olabilir bu her evlilik icin gecerlidir

Sizin yorumunuza gore herkes komsusuyla evlense daha mutlu olur o zaman farkli ırktan iki kisinin evlenmesi hata degildir, zorlukları elbette olabilir bu her evlilik icin gecerlidir
Ben bu yorumu yazanı haklı buldum o meyve muhabbeti saçma da gerçekten farklı ırkların evliliklerinde çok sürtüşme oluyor

En sinir olduğum yer de geldiklerinde kediyi yatak odasına kapat demesi oldu .
Benim evime misafir gelecek kedim gözlerine batacak öyle bişey YÖK ya
Ya kedi sevmiyorlarsa güzel diile söylerler olur biter. Sen de o kadar nefret etmişsin ki gözüne batıyor her hareketleri bir sakin ol :) Bende pek sevmem hayvan olan ortamları ne yalan söyliyim. Neyse konu bu değil sen şu an nefret ediyorsun eşinden çok da ailesinden. Sana abla tavsiyesi seviyormus gibi yap sevmesende . Sonra da kocanı işle nakış nakış. Kocan sana kul köle olsun. Çünkü sorunlar sana göre kocadan çok kocanın ailesinden dolayı kaynaklanıyor. Onlara iyi görün eşine çok seviyormuş gibi yap . Sonra da beni çok üzüyorar diye masumlara oyna. Bütün dolapları hep eşinin ailesi çevirmesin kurnaz ol biraz

tabi ki öyle değil. ben sadece çok zor bir işin içinde olduğunu vurgulamak istedim. bizim ülkemizde erkek tarafı çok oynadı kız tarafı oynamadı diye adam vuruyorlar! birbirinin dilini bile bilmeyen iki kişinin evlenmesi ne kadar güçtür.
elbette iki karakter anlaşmalı (o bile günler yıllar sonra değişkenlik gösterir) ama aile yapıları da az çok uymalı yani. yoksa görümceler, kaynanalar, eltiler, gelinler konuları bitmez de bitmez.
mesela çalıştığım kurumda iki farklı ilden evlenmişler. iyi hoş Allah mutlu mesut etsin. bayramlarda boşanma noktasına geliyorlar. benim memlekete gidicez olmaz benimkine diye.

Önceki konularikonuları bilmiyorum ama bu konuda eşinin arkadaşında kalmasindan başka bi sorun yok bunlar her evlilikte olan şeyler benim kayinvalidem de evde birsürü yemekli misafir varken görümceleri çağırmış bana da soylememisti ustelik gelince görmüştüm bunlar için eşinle kötü olursan zaten evlilik yürümez ki eşin sen bi şey yapma bile demis yani benim evime en nefret ettigim insanlar bile gelse evimde ne varsa sofrayı donatırım eşimde herkes gidince teşekkür eder bi konu vardı kocaya saygı nedir diye kocaya saygı bence böyle zamanlarda belli olur

Abartmışsınız bence. Birisi Hadi gelelim deyince "gelmeyin" diyemez erkekler.
Sizden destek istemiş, girmemişsiniz. Belli ki o desteği annesinden almak istemiş.
Hem hala eşinizin annesini de tabii çağıracak, onu size sorması bile abest olurdu "gelsin mi o da? "diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…