bana çok kızacaksınız...

ayrıca şunu da belirteyim
çok güzel ifade etmiş duygularını bunları yaşamış kendine göre yanlış yada doğru yaşayan kendine yakıştırmış yaşamış
ve yoruma açmış
turucumor nicli bayan aferin deyip alkışlamalımıydık destekmi vermeliydik
herkes fikrini savunmuş ve savunma tarzıyla kendini ifade etmiş
bunda tuhaf bir yan göremiyorum
kendi adıma duymak istediklerini değil gerçekleri söyledim
bu toplumun adı konulmamış kurallarını hatırlattım sadece..

ve hala adam seni kandırmaya devam ediyor bırak allahını seversen çocuğunu ayda 3 4 kere gören ve bunu hiç sorun yapmayan bir adam aynı şekilde bunu sorun yapmayan eş biri çocuğumu göremem korkusuyla boşanmıyorki bu çok komik diğeride çocuğum babasız büyümesin diye boşanmıyomuş bu dahada komik o adam zaten o evde değilki hangi babadan bahsediyorsunuzşakkıdı

Birşey söylicem ben :jeyyar:

Bu adam sizinle yatmıyor (bakiresiniz),

Eşiyle yatmıyor (ispatlamış )

Eeee o zaman bence bir üçüncü şahıs daha var :1shok:

Birşey söylicem ben :jeyyar:

Bu adam sizinle yatmıyor (bakiresiniz),

Eşiyle yatmıyor (ispatlamış )

Eeee o zaman bence bir üçüncü şahıs daha var :1shok:

hay aklınla bin yaşa bende onu dicektim ağzımdan aldın lafıkaydirigubbakcemile3

kesın eşiyle yatıyordur, hıkaye bunlar hıkaye. eşi evde naslsa cepte duruyor, eşi duşmuş cocuk derdıne, garıbım uykusuz gecelerle boğuşuyor 1,5 yıldır kesın yorgun ve bıtkındır. eşi aşk denen o guzel duyguları bu kızda tatmın edıyor, kendını eşinle tatmın edıyor.adi herif.

Bir dönem teyzem eniştemin kendisini aldattığını düşünüyordu.Birşeyler gördüğünü söylüyordu.Eniştemse durumu inkar ediyordu. O sıra evde çok huzursuzluklar oldu. Kuzenim intihara dahi kalkıştı bunun yüzünden. Düşünüyorumda karşı taraftaki kadınında senin gibi bir hikayesi vardı bekide. Ama neye yarar kuzenim intihar girişiminde başarılı olsaydı. Sence kim olacaktı onun katili... kadınmı,eniştemmi,teyzemmi kimmmm....

Olaya birde karşı taraftan bakmalı dimi...

Aşkın arkasına sığınma bence ne kadar aşıksanda ayrıl o adamdan

ay takıldım ben bu konuya sinirim bozdu
adam resmen idare ediyor ikisinide
yok çocuğu kaçırmış karısı yok intihar edermiş fasa fiso
sevgilisi diyim bari ne diyim sizde inanmıyorsunuz kendinizi kandırıp aşığız diyorsunuz
babasına kızıp evlenmiş bir bahane bulmuş
şimdide karısına kızsın boşansın
ama boşanmaz ve sonunda da baştan çıkaran kadın olup suçu sırtlanaca sizsiniz
bu böyle biline..

Bugün tüm gün kendimi işime verdim... Deli gibi çalıştım. Daha sonra da kafamı dağıtmak için arkadaşlarımla yemeğe gittim. Eve yeni geldiğim için paylaşımlarınızı yeni okuyabildim.

Ailem kesinlikle tutucu bir aile diil. Annem de babam da üniversite mezunu, büyükşehirde büyümüş, ilerigörüşlü insanlar.Ve hala birlikteler. Babam annemi aldattı mı aldatmadı mı bunu bilemem. Ama annemin hiç bi zaman böyle bir kuşkusu olmamıştır.
Kardeşim ve ben de Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden mezunuz. Kardeşim yüksek lisansını bitirdi, ben hem çalışıp hem de ikinci üniversiteyi okuyorum.

Evet mühendisim ama işim pek bayanların tercih ettiği ve edildiği bir meslek diil. Şimdi işimden ayrılsam bu krizde yeni bir iş bulmam çok zor. Kriz olmasa bile, Türkiyede bayan olduğum için kendi mesleğimi yapmam çok ama çok zor. Bölümden arkadaşlarım hala işsiz gezerlerken,ben şu anki işyerimde çalıştığım ve kendi mesleğimi yapabildiğim için gerçekten çok ama çok şanslıyım.
Ailem benimle aynı şehirde yaşamıyor. Oturduğum evi bana ailem aldı. Bakımlı site içinde güzel bir ev. Bu evden çıkıp kiraya geçmeyi aileme açıklamam çok zor olur. Evi satın, başka yerden alın dememse onlara çok saçma,mantıksız gelir.
Telefon değiştirmeye gelince...Onu yapabilirim. Ama işte tek başına tel. değiştirmem pek yararlı olmaz.

ışi gücü yok mu, nasıl sürekli kapına geliyor demişsinz. O iyi bir yerde yönetici pozisyonunda çalışıyor ve karışanı yok. Hemen hemen her şehirde işleri var. Ama o benim bulunduğum şehir ve yakın çevresiyle ilgileniyor. Sabah geliyor, öğlen işlerini hallediyor -giderek veya telefonla bilgi alarak- akşam benim iş çıkışıma mutlaka geliyor.

Ben olmasaydım? diye çok sordum. Benden önce de, eşi "değiştim artık" dedikten sonra, paylaşımları azaldığında, işlerine vermiş kendini. Eşinin oturduğu şehire işleri bahane edip pek gitmiyormuş.

Telefonda konuştuğu kişinin eşi olduğuna eminim. Hadi kadının birini ayarladı konuşuyor, ona baba diyebilecek bir bebek de mi ayarladı?

Tüm haftasonu cuma akşamından pazartesi sabahına kadar 7-24 beraber olduğumuz zamanlar oldu. Tuvalete giderken bile: telini bana bırak da git! dedim. Acaba tuvalette mi konuşuyorlar diye.
Aradığı zamnlarda "Nasılsın? Çocuğumla konuşmak istiyorum" diyor. Kadın çocuğa teli veriyor. Konuşmaları bundan ibaret oluyor.Kadın asla: Neden soğuk konuştun? Noldu sana?Aşkım canım cicim demiyor. Onun soğuk konuşmasına bir tepki vermiyor. Ben de tepki vermemesinden her zaman böyle konuştuklarını anlıyorum.

Sadece ben ara hadi ispatla beraber olmadığınızı, onunla yatmadığınızı, boşanmak istediğini dediğim zamanlarda arıyor. Tartışıyorlar. Kadın "dul olmak" istemediğini, babasız çocuk büytmek istemediğini söylüyor. O: "Babası var onun, babasız büyümeyecek" diyor. Kadın tehdit ediyor. Kavga ediyorlar..Boşanmamı sen de istiyor musun? Diyor... EVET diyemiyorum...

Benimle birlikte olmuyor demedim. Tekrar tekrar söylüyorum. Sevişiyoruz...Muhteşem de ten uyumumuz var... Ama bakireyim. Ben günah olduğu için diil, aile baskısı için diil; ama ileriki aşamayı ilk kez kocamla yaşamak istediğim için bakireyim. Kocam o olur veya olmaz..

Bugün aradı sürekli aradı. Hiç pes etmedi. Mesajlar attı...ış yerimin telefonunun fişini çektm ama belli bir saate kadar telefonlar hiç çalmayınca ve millet patronu cepten arayıp ya sizin şirkete ulaşılamıyo diyince. Fiş farkedildi ve yeniden takıldı tabii. ış yerimi aradı. Yok dedirttirdim. Türlü türlü isimlerle, en samimi arkadaşlarımın isimleriyle aradı. Sekreter bana bağlar bağlamaz açıp hemen geri kapattm, tekrar aradı. Arama lütfen dedim. "Tamam, iyisin diil mi? Sana bişiy oldu sandım" dedi. ıyiyim arama bi daha dedim. Konuşalım, yapma böyle nolur. Şimdi konuşamıyorsan akşam arıyayım seni, iş çıkışında? dedi. Tamam dedim, kestirip atmak için.
Şimdi tüm tellerim kapalı, ev telimin fişi çekik...

valla ben de şaşırdım bu topiği okurken. bazı kişilerin yorumlarını hele ağzım açık okudum. malesef insanların değer yargıları ne kadar değişmiş. aşık olmak bu yaşanan yanlış ilişkiyi doğruya çıkarmaz ki. ama bir çok kişi aşıksan, peşinden git falan yorumları yapmış.
bence bu adam tam bir erkek o...su derler ya o cinsten bir adam. hem karnım doysun hem poğçam bütün dursun diyor. hem karısını hem sizi idare ediyor. sizi gerçekten sevse sizin için herşeyi yapardı, boşanırdı. gerisi hikaye.
bir diğer konuysa ne kadar aşık olursanız olun o kişi mantığınıza aykırıysa onu hayatınızdan çıakrmak elinizde. numaranızı değiştirirsiniz olur biter. başka bir sevgilim var dersiniz, gerçekten sizi seviyorsa zaten o andan sonra sizi görmek istemez. buna benzer birşey yapmışsınız sanırım ama yarıda bırakıp tekrar o adama dönmüşsünüz. malesef ama bu adamın sizi kullandığı çok açık. sevgi sanıyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz. gerçekten sevse boşanırdı. ki şu andan sonra boşansa da, onunla evlenseniz de nasıl vicadanınızın sesini susturup mutlu olmayı başaracaksınız? sürekli acaba beni de aldatır mı sorusundan nasıl kurtulacaksınız?boşansa bile çocuk yüzünden eski eşiyle görüşmek zorunda kalacak, buna nasıl dayanabileceksiniz?ya tekrar bir araya gelirlerse ihtimalini nasıl sileceksiniz?
sizin tek yapmanız gereken kararlı olup ondan son ve net birşekilde ayrılmak. sizin kararlı olduğunuzu görünce o da bir süre sonra vazgeçecektir. siizn endişeniz tekrar bir daha aşık olamam endişesiyse merak etmeyin hayat karşınıza ben daha önce hiç bu kadar aşık olmadım dedittirecek kişiler çıkaracaktır.

Herşeye mantıklı bir açıklamanız var her soruya her yoruma
tuhaf olan bunu özenle her açık kapıyı kapatacak şekilde yapar olmanız
bu insan ne kadar iyi sizde aslında iyi birisiniz yanlış zaman denmesini istiyorsunuz
sizin yanınızda karısı özledim canım cicim dememiş
demez çünkü kırılmıştır
onunda kalbi var unutmayın
nerdeyse eşi "değiştim artık " dedi ve herşeye o sebep oldu diye yazacaksınız ki dolaylı olarak yazmışsınız
merak ettim 1.5 yaşındaki çocukla ne konuşuyor ayrıca o size neden karısıyla konuşmalarını dinletiyor kime neyi ispatlıyor
boşanmak isteyen dava açar ve dava süresince geçici velayet diye birşey vardır çocuğun kaçırılma riski varsa bildirir yetkili makamlara işleme konur önlemi alınır
varmıdır açılmış bir boşanma davası?

"Benimle birlikte olmuyor demedim. Tekrar tekrar söylüyorum. Sevişiyoruz...Muhteşem de ten uyumumuz var... Ama bakireyim. Ben günah olduğu için diil, aile baskısı için diil; ama ileriki aşamayı ilk kez kocamla yaşamak istediğim için bakireyim. Kocam o olur veya olmaz.. "

Demişsiniz bu nasıl bir insandır? deyip bu konuyu yorumunuza bırakıyorum
Şunu hepimiz anladık o sizi seviyor arıyor peşinizi bırakmıyor sizin için endişeleniyor
sizsiz yapamıyor
sizde şunu anlayın o yaptıkları hiç birşey
nüfus kağıdındaki "evli" hanesinin gerektirdiği gibi
eşiyle hala evli sizin için boşanmıyor
aslında tek yapması gereken şeyi yapmıyor
ilişki sadece "ilgi" değildir
SORUMLULUKTUR
O bu sorumluluğu üzerine almıyor
Kaçak dövüşüp mağduru oynuyor
ama iki kadını da mağdur ediyor aslında
sandığınız kadar masum değilsiniz ne siz ne o
ne de AŞKINIZ..

valla ben de şaşırdım bu topiği okurken. bazı kişilerin yorumlarını hele ağzım açık okudum. malesef insanların değer yargıları ne kadar değişmiş. aşık olmak bu yaşanan yanlış ilişkiyi doğruya çıkarmaz ki. ama bir çok kişi aşıksan, peşinden git falan yorumları yapmış.
bence bu adam tam bir erkek o...su derler ya o cinsten bir adam. hem karnım doysun hem poğçam bütün dursun diyor. hem karısını hem sizi idare ediyor. sizi gerçekten sevse sizin için herşeyi yapardı, boşanırdı. gerisi hikaye.
bir diğer konuysa ne kadar aşık olursanız olun o kişi mantığınıza aykırıysa onu hayatınızdan çıakrmak elinizde. numaranızı değiştirirsiniz olur biter. başka bir sevgilim var dersiniz, gerçekten sizi seviyorsa zaten o andan sonra sizi görmek istemez. buna benzer birşey yapmışsınız sanırım ama yarıda bırakıp tekrar o adama dönmüşsünüz. malesef ama bu adamın sizi kullandığı çok açık. sevgi sanıyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz. gerçekten sevse boşanırdı. ki şu andan sonra boşansa da, onunla evlenseniz de nasıl vicadanınızın sesini susturup mutlu olmayı başaracaksınız? sürekli acaba beni de aldatır mı sorusundan nasıl kurtulacaksınız?boşansa bile çocuk yüzünden eski eşiyle görüşmek zorunda kalacak, buna nasıl dayanabileceksiniz?ya tekrar bir araya gelirlerse ihtimalini nasıl sileceksiniz?
sizin tek yapmanız gereken kararlı olup ondan son ve net birşekilde ayrılmak. sizin kararlı olduğunuzu görünce o da bir süre sonra vazgeçecektir. siizn endişeniz tekrar bir daha aşık olamam endişesiyse merak etmeyin hayat karşınıza ben daha önce hiç bu kadar aşık olmadım dedittirecek kişiler çıkaracaktır.

Arkadaş işimi evimi değiştiremem, telimi değiştirsem neye yarar diyor. Siz telini değiştirirsin olur biter diyorsunuz :)))
Adam birini kullanacak olsa, bu kızı mı kullanırdı? Parayla veya parasız, tam anlamıyla yatıcak olan, son noktaya kadar gitmesine izin vericek olan birini bulamaz mıydı? Kullanacağı insanın peşinde nereye kadar dolanırdı? Hasta olmasını önemsermiydi? Hasta olduğunda ona bakar mıydı? Bir yıldan fazla katlanır mıydı"kullanılacak kız"a?
Adam da aşık besbelli bu. Hem de bizim kızdan daha çok aşık olmuş adam. Kızımız da belli ki adamın ona olan aşkına aşık olmuş. Belki adam aşkını bıraksa, karımla barışacağım dese,
ocfngk gerçekten de adama bi "s...tr git!" diyebilecek. Sevmekten o an vazgeçebilecek.

arkadaş işimi evimi değiştiremem, telimi değiştirsem neye yarar diyor. Siz telini değiştirirsin olur biter diyorsunuz :)))
adam birini kullanacak olsa, bu kızı mı kullanırdı? Parayla veya parasız, tam anlamıyla yatıcak olan, son noktaya kadar gitmesine izin vericek olan birini bulamaz mıydı? Kullanacağı insanın peşinde nereye kadar dolanırdı? Hasta olmasını önemsermiydi? Hasta olduğunda ona bakar mıydı? Bir yıldan fazla katlanır mıydı"kullanılacak kız"a?
Adam da aşık besbelli bu. Hem de bizim kızdan daha çok aşık olmuş adam. Kızımız da belli ki adamın ona olan aşkına aşık olmuş. Belki adam aşkını bıraksa, karımla barışacağım dese,
ocfngk gerçekten de adama bi "s...tr git!" diyebilecek. Sevmekten o an vazgeçebilecek.

kullanıyor vücudunu bilmem ama duygularını kullanıyor
bazı insanlar vazgeçilmez olmaktan beğenilmekten haz alırlar
bunu da sonuna kadar sömürürler
madem aşık yapması gerekeni yapsın
boş işlerle uğraşıp lafla peynir gemisi yürüteceğine..

yaa arkadaşlar benmi paranoyağım yoksa sezgilerimde haklımıyım acaba
bu konuda hala aklıma yatmayan şeyler var ve halada inandırıcı gelmiyor
sanki mükemmel yazılmış bir aşk romanı veya hikayesinden parçalar okur gibiyim

valla ne yalan söyleyeyim arkadaşlar bu bayan bizimle dalga geçiyo gibi gelmeye başladı bana buraya sırf bunları yazmak için üye olmuş sanki bu konuyu açmış başkada bişey yokCADIARZUlafınıda söylüyo savunmasını yapıyo yeni bir kaç parça ekliyo ve gidiyo enterasan bi durum sengözlerimebaksanab

Benimle birlikte olmuyor demedim. Tekrar tekrar söylüyorum. Sevişiyoruz...Muhteşem de ten uyumumuz var... Ama bakireyim. Ben günah olduğu için diil, aile baskısı için diil; ama ileriki aşamayı ilk kez kocamla yaşamak istediğim için bakireyim. Kocam o olur veya olmaz..

:1shok::1shok::1shok::1shok: pardon ya bu nasılş oluyor cehaletimi mazur görün :1shok::1shok: ama bakiresiniz neden çünki kendinizi eşiniz olan kişiye saklıyorsunuz
kusura bakmayında hakarette temek istemem başkasıyla her haltı yiyip bir damla kanımı eşinize saklıyorsunuz bumu masumiyet bekaret aklım almıyor :1shok::1shok::1shok::1shok:

:1shok::1shok::1shok::1shok: pardon ya bu nasılş oluyor cehaletimi mazur görün :1shok::1shok: ama bakiresiniz neden çünki kendinizi eşiniz olan kişiye saklıyorsunuz
kusura bakmayında hakarette temek istemem başkasıyla her haltı yiyip bir damla kanımı eşinize saklıyorsunuz bumu masumiyet bekaret aklım almıyor :1shok::1shok::1shok::1shok:

Aklınızın almadığı belli... Kanı değil, "o an"ı saklıyor eşine. Sevişmenin adı her haltı yemek midir? İstediğiniz psikolağa sorun, sevişmek değil sevişmemek bir problemdir....Cinsel bir sorun olurdu 26-27 yaşına gelmiş bir bayana erkek eli değmese!!!Ki kendisi daha önceki 3 yıllık erkek arkadaşıyla böyle şeyler yaşamadığını söylüyor, tüm yazılarını okuduysanız

Son düzenleyen: Moderatör:

bende anlamadım onu namus sadece akacak kanlamı oluyr bnce bu evleneceğin adamı kandrmak olur başka bişey olmaz ben o zmn herkesle bişeyler yaşiyim ama bakireyim diyim bu kendimi kandrmak olur başka bişey deil ama bnde anlamadım o nasıl oluyor??

X