bana çok kızacaksınız...

Bu sitede ve dışarıda gördüğüm haksızlıklara tahammül edemiyorum, bu kadın suçlu ama onu bağışlayan kadın suçsuzmu ? Ben dikkatinizi başka bi yere çekmeye çalıştım ama hiç kimse anlamadı hepimiz aldatıldık değilmi? Ve belkide aldatılıyoruz, sürekli birilerini suçlayacağımız yerde eşlerimizi/ sevgililerimiz sorgulasak daha doğru değilmi?

adamın eşi ögrenmıs ve bagıslamıs mı ?
ben öyle bir şey okumadım?? aldatılan kadınları savunmak ıstıyorsanız aldatan kadının safından mı eklenmenız gerekıyordu ? bu sekılde mı göstermeye calısıyorsunuz aldatmanın yanlış oldugunu? :nazar: çok yanlış..

benim aşka sevgiye saygım sonsuz.. ama evlilik kurumunun zedelenmesi bana cok acı geliyor.. ben ne o adama ne onun karsına nede onun asıgına bakarım.. o cocuk ne olacak.. insanlar ne dedi ne demedi hiç çnemli degil.. 3 maymunu oynar yine bildigini yasarsın fakat o cocugun günahının bedelini kimler ödeyecek... ilerde baba
"bak olum ben anneni sevmiyorum o nedenle evimize ugramıyorum sen buyurken ben yoktum X ablanın yanında mutluluktan ucuyordum" diyebilecek mi?

hadi herseyi bi yana bırakalım.. tamm karını sevmiyor olabilirsin o zaman baska bir kadına gitmeden acı acık konus bazı kararlar alın.. bosanın.. kadın eger makul bir sey varsa cocugu için herseye katlanır.. eger bosanmıyorsa altında bir neden ararım.. .

ayrıca bi bayanın baska bir bayana yaptıgı kötülüğü hiç bir erkek yapmaz.. gün olur devran döner...

konu sahibi arkadasımada söylemek istediklerim şudur.." hayat senin hayatın.. herkes kendinden mesuldür... yaşamak istiyorsan yaşa istemiyorsan yaşama.. ne denebilirki başka..."

Konu sahibi arkadaşa son bişey söyleyeceğim;
Bence bu adamdan kurtul ama o yuvayı yıkmamak adına değil ( yazıkki ortada aslında bir yuva kalmamış) kendin için.. Bu adamın söyledikleri ve yaptıkları tutarsız, en kısa zamanda kendine yeni bir sayfa aç, burdaki arkadaşlar anlamasa bence en kötü durumda olan o adamın eşi çünkü siz bu adamdan hala kurtulabilirsiniz ama o kadın bence o adamı sırtında ömür boyu taşıyacak.. Böyle adi herifleri de paylaşılmayan yapan herkese sonsuz kızıyorum bu arada..

ıı valla bırılerı aldatıyo dıyeee bızde gıdıp eslerımzıı gozetım altına alıcazz ne alakaa konu nerden nereye geldıı konu sahıbı ortada yokk masallah avukatalarrr ortada fınk atıyoooo

konu aldatılan kadının hatalarına geldi, aldattıran kadın haklı konumda :nazar:
zaten bu düşünceler oldukça aldatılan kadınlar hep olacaktır...

yapılan yanlışı, onaylamam. bana ters gelen bir olaya,o kızın açısından bakmam. onu savunmam. bence yanlış. neyini savunacağım. iradesizliğinimi,değer yargısınımı,neyini,
bencilim evet. bu konuda bencilim. o kadını,o ,anneyi düşünüyorum.
evet bencilim. o yavruyu düşünüyorum...
çok bencilim çok...........

Bakın detaya girmek istemiyorum; ben bir aile biliyorum adamla kadının evlilği bitmiş adam başkasına aşık olmuş kadın kurtarmak için habire çocuk yapıyor kocasını kazanmaya çalışıyor çünkü, belki düzelir zamanla diyor ama hayır adam düzelmiyor..O çocuklardan biri benim.. Ne oluyor boşanmayınca mutlu mesut yaşıyorlamı sanıyorsunuz? yuva içinde huzur varsa yuvadır..

gonul sen ebnce hepımızın yorumlarını yanlıs okuyosun bız burda adamı falan korumuyoruz .sadece bu kızın daha fazla boyle bı ılıskıde bogulmasını ıstemıyoruz .adam en basta hatalı zaten farkındaysan tek esını degıl bu kızıda aldattıgını yazdık vs vs.adamı koruyan paylasılmayan olarak goren bır yorumcu gormedım ben burda ben mı yanlıs okuyorum yoksa !

Bakın detaya girmek istemiyorum; ben bir aile biliyorum adamla kadının evlilği bitmiş adam başkasına aşık olmuş kadın kurtarmak için habire çocuk yapıyor kocasını kazanmaya çalışıyor çünkü, belki düzelir zamanla diyor ama hayır adam düzelmiyor..O çocuklardan biri benim.. Ne oluyor boşanmayınca mutlu mesut yaşıyorlamı sanıyorsunuz? yuva içinde huzur varsa yuvadır..

canım biz adama bosanmasın demıyoruz kı konu sahıbıne adam bosanmadan devam etme dıyoruz .kadın ayrılmıyomus ısrarla adamda cocugu ıcın bosanmıyomus (kı adama cocugunu ayda 3 veya 4 gun goruyomus ) celıskıler var ve konu sahıbı yardım ıstedı bızde bıze gore dogru olanı yazdık bu adamdan bısey olmaz ya orasıda ayrı

konu aldatılan kadının hatalarına geldi, aldattıran kadın haklı konumda :nazar:
zaten bu düşünceler oldukça aldatılan kadınlar hep olacaktır...

Eğer aldatan eşlerimizi affetmezsek aldatılmayız.. Konu sahibine söylediğim şeyde açık zaten.. Bu adamdan kimseye bi halt olmaz ne koca ne baba ?

Ben öz annemde dahil aldatıldığı zaman heleki böyle süreklilği olan bir ilişki ile tekmeyi vurmasını isterim, anlamadığım bu kadın o adamı terkedince adam hayatına dönecek hayır dönmemeli eşide bu adamı o eve almamalı ortada kalmalı, tek suçlu konu sahibi değil konuyu o açtığı için tabi ona saldırıyoruz , ama biz değilmiyiz "erkeğin elinin kiri, döner dolaşır kürkçü dükkanına gelir vss" ben buna karşıyım,, O evlilik çökmüş zaten hiç kimse kusura bakmasın..

Ayrıca hakkımda iğrenç imalarda bulunan arkadaşları direk ALLAH a havale ettim , günahımı aldılar akşam akşam..:kızgın:

adamın eşi ögrenmıs ve bagıslamıs mı ?
ben öyle bir şey okumadım?? aldatılan kadınları savunmak ıstıyorsanız aldatan kadının safından mı eklenmenız gerekıyordu ? bu sekılde mı göstermeye calısıyorsunuz aldatmanın yanlış oldugunu? :nazar: çok yanlış..

Adam zaten eve doğru dürüst gitmiyor cinsel birliktelik yok, siz olsanız anlamazmıydınız?

yazınızdan çok etkilendim ve tamamen şans eseri okudum. yazı inanılmaz akıcıydı. sanki okudukça, sona yaklaştıkça x adlı kitaptan alındı ya da y adlı filmden kesit gibi bir cümle göreceğimi sandım, yanıldım...

Yaşadığınız çok saf, temiz. Eğer o adamın evli olduğunu bile bile onla bi ilişkiye başlasaydınız çok suçlu olurdunuz ama sonradan öğrendiniz ve yapmanız gereken bu ilişkiyi bitirmek... Aramasını istemiyorsanız hattınızı değiştirin. Binmeyin arabasına. Bazı şeyler de sizin elinizde. Ben böyle düşünüyorum.

burada adamı suçlamayan olacağını sanmıyorum. konu sahibi, kadın olunca genelde onunla ilgili yorumlar yapıldı. erkek açsaydı erkekle ilgili yorum yapılcaktı.
kimse burada sırf kadın suçlu demedi. dikkatini çekerim

Ben öz annemde dahil aldatıldığı zaman heleki böyle süreklilği olan bir ilişki ile tekmeyi vurmasını isterim, anlamadığım bu kadın o adamı terkedince adam hayatına dönecek hayır dönmemeli eşide bu adamı o eve almamalı ortada kalmalı, tek suçlu konu sahibi değil konuyu o açtığı için tabi ona saldırıyoruz , ama biz değilmiyiz "erkeğin elinin kiri, döner dolaşır kürkçü dükkanına gelir vss" ben buna karşıyım,, O evlilik çökmüş zaten hiç kimse kusura bakmasın..
bir önceki mesajımı tekrar okuyun.
hala israr ediyorsunuz. tek suçlu konu sahibi değil diye...kimse tek suçlu konu sahibi adam sütten çıkmış ak kaşık demiyor....

yazından bellı ki aklı başında bır ınsansın. kendını 2. sınıf ınsan yapmaya herkesin nefretını kazanarak yaşamaya devam edip etmemek senın elınde. kendın için en guzel şey yolunu ayır, önune bak. 1.5 yıl once cocuk yapmaya karar vermış bır adam kolay boşanmaz. yalanlarla senı kandırıyor.

Çok etkilendim durumun zor arkadaşım...Ne kadar unut densede unutamazsın..
Baştan evli olduğunu nasıl anlamadığı anlayamadım ve
Kadının sırf çocuğumuz var diye boşanmak istememesini anlamıyorum.Sonuçta bu evlilik bitmiş adamın mutlaka onu aldattığını biliyordur heralde.Onu bırak zaten ortak noktaları sadece çocuk.Böyle bir evlilikte o çocuk ne kadar mutlu büyür ki...daha uzatmasının bi mantığı yok...eğer ayrılırlarsa umarım sizde yeni bir hayat kurar mutlu olursunuz...

Siz ne kadar kızsanızda bu adam 2, kadına gidiyor, ve sanırım önemli olanda bu durumda ne yazıkki bu adamın tercihi..

ben neden kızayım banane
adam kaç kadına giderse gitsin
olayı yaşayan yoruma açmış konuyu bende fikrimi söyledim
bekar veya evli olmak gerekmez aldatılmak için sizinle birlikteyken sevgiliniz başkasınıda idare etse bekarım olsun mu dersiniz
kırılmazmısınız
evlenilir boşanılır bunda sorun yok
sorun iki kişiyi aynı anda idare etmektir
anlatıldığı üzre bu adam da bunu yapıyor
"sevgilisi" bayan ve eşi kabullenmiş olay bu

yazını okuduğumda gerçekten çok etkiledndm bana göre bu iliskide kimse suçlu deil yaşanan çok güzel duygular war aşk war bi insan birrbirinden 1 yıl geçmesine rağmen hala kopamıyorsa bu aşktr tutkudur..eşini hiç anlamıyorum evililği çocuk ayakta tutmaz.. zaten bitmis bi iliski uzatmaları oynadağı bi anda sen girmissn o beyin hayatına ve birlikteliğinz olmus.. sana akıl veremem gerçekten yazına bakılırsa olgun ve akıllı bi bayansın hakkında hayrlısı olsun.. eğer kaderinde o warsa olur demekki kaderin bu iliskiyi yaşamak sen asla suçlu değilsin.. sevdin sonuçta vede evli olduğunu bilmeden öğrendiğindede uzak dur demissin o hala baskı yaptğınına göre oda seviyor seni ne diyim cnm senn için en hayırlısı ve güseli olsuN..

Ne denir ki filmmiş gibi okudum yazdıklarını... Eğer senin yerinde başka biri olsa ona çok kızardım ama sen vicdanlı herkesi düşünen biri olarak yazmışsın bu yazıyı... Açıkcası çok üzüldüm en çok da sana... Bu adam kendini sana çok aşık etmiş, sadece eşini aldatmakla kalmamış seni de aldatmış... En başından söylemeliymiş evli olduğunu...Dedim ya en çok sana üzüldüm....

Ben size farklı birşey söyleyeceğim, bu tür ilişki yaşayan kadınların hayatında problemli bir baba/kız ilişkisi vardır (emin olun bişey biliyorumda söylüyorum), muhtemelen anneside aldatılmıştır ve kadın farkında olmadan içinde bir kin büyütür, bu bir savaş gibi o adam hangimizin olacak? Kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı gözden geçirirseniz ne demek istediğimi anlarsınız..

nedense,yorum yok,demek geldi içimden. bu iki yazınıza.....

ben bu hikayeye hiç yabancı değilim ,yabancı değilim herhangi bir romandan yada
senaryodan okuduğum için değil çok yakın bir arkadaşımın başına aynısı geldiği için siz bir yıl aldatılmışsınız arkadaşım iki yıl aldatıldı ve evlilik palnları nerden ev alsak otursak planları yaparken tesadüfler zinciri ile gerçeği öğrendi şahsın evli olduğunu üstelikte iki çocuk sahibi olduğunu tabii erkeğin hikayesi aynı küçük yaşta inatla evlenmiş mecbur kalmış falan filan çok ağlamış pişman olmuş arkadaşımın şu cevabını taktir etmiştim iki çocuğu da ağlaya ağlayamı yaptın demiş:mymeka:ve son görüşmeleri oldu arkadaşım sevmiyormuydu emin lounki sizinkinden eksiği değil fazlası vardır belki, iki yıl bu boru değil afedersiniz çok yaşanmışlıklar var ama kendisine 2 yıl boyunca yalan söyleyen ve hala evli olup üzerine 2 de çocuk yapmış olan biriyle beraberliğe onu beklemeye devam etmektense yalnızlığı tercih etti olması gerekende budur zaten şunuda diyebilirsin adamda onu bırakmış, hala işinin oaraya gelir mesjlar çeker kaç numara değiştirdi öğrenir tekrar çeker ama hiç cevap yazmaz ona boşanma davası açtım allahın emri ile gelmezsen kaçıracam dedi oda sen bunu yaparsan bende canıma kıyarım dedi önemli olan karalı olmak kararlı olup biraz gururnuza sahip çıkarsanız size söylediği yalanlarla hayatınızdan çalan bu adamdan kurtulmuş olursunuz bence size tek tavsiyem budur onu beklemeye bile deymez..

X