bana çok kızacaksınız...

Siz ne kadar kızsanızda bu adam 2, kadına gidiyor, ve sanırım önemli olanda bu durumda ne yazıkki bu adamın tercihi..

biz burda adama yardımcı olmaya calısmıyoruz arkadas yardım ıstedı vebiz bu arkadasa dusuncelerımızı soyluyoruz

aynen senin gibi düşünüyorum ve yazık diyorum çok yazıkk

Ya arkadaşlar!
Burda bu kadının yaptığı yanlış evet, ama bunu tek başına yapmıyor , neden hiç kimse o adamı suçlamıyor? Artı ben nasıl evli adamla birlikte olan kadını eleştiriyorsam, kocası kendini aldattığı halde ona kul köle olan kadınıda eleştiririm kimse kusura bakmasın..Bu kadın o adamı bıraksa bence kendi hayatını kurtarır ama o kadın yine uçurumda bunu GÖRÜN LÜTFEN..

burada adamı suçlamayan olacağını sanmıyorum. konu sahibi, kadın olunca genelde onunla ilgili yorumlar yapıldı. erkek açsaydı erkekle ilgili yorum yapılcaktı.
kimse burada sırf kadın suçlu demedi. dikkatini çekerim

E YOK DAHA NELER BILIP BILMEDIGIMIZ SEYLERI YAZMAYALIMM KIMSENIN GUNAHINA GIRMEYELIMMMM HABERDAR OLMAYN BIRININ NE SUU VAR SIMDI SU KONUDA NE ALAKA ANALAMADIM ANASIDA ALDTMISTIR DIYEE kötükedihüso

Off yaa bilip bilmeden konuşan ben değilim, psikoloji ile biraz ilgilenirseniz aynı sonuca ulaşırdınız.. Açın bakın okuyun.. şutarafagittişutarafagitti

Siz ne kadar kızsanızda bu adam 2, kadına gidiyor, ve sanırım önemli olanda bu durumda ne yazıkki bu adamın tercihi..

bence cokdan belkide ilk günden cinsel beraberlik olmustur
atesle barut ne zamana kadar durabilirki

ben karisina cok aciyorum
adami evli oldugunu ögrenir ögrenmez ayrilacaktin ve bir dahada görüsmüyecektin,
sana dürüst olsa en basindan evli oldugunu söylerdi
önce kendine seni bagladi asik etti
emin oldukdan sonrada evli oldugunu acikladi
senin ondan vazgecmiyeceginden emin oldukdan sonra

senin yapman gereken acini kalbine göm ve bencil olma ayril ve görüsme

eger gercekten karisindan ayrilmayi kafaya koymussa ayrilir ve gelir seni bulur

Dikkatimi çeken başka bir şey var; bekar bayanlar daha objektif ve ılımlı bakmış bu olaya ama evli kadınlar inanılmaz kızmışlar.. Neden? Bu arkadaş sizde olabilirdiniz değilmi?

Bekarlar ile evliler arasında böyle bir ayrım yok bu başlıkta,
herkes kızın bakire olup 1 sene beraber yaşayıp tatıllere gidip bıze aglayıp ne yapıcam ayrılamıyorum demesını tartısyor, ayrılmak ısteyen ayrılır ve sucsuz gunahsız bı kadın ve cocugu kocasız babasız bırakmazdı,

zaten ayrılcakları varmıs dıyenlere de katılmıyorum bu bir sebep ortada, bır sebep olmasa 1 yıl beraber olup karısıyla telefon gorusmelerıne göz yumacak kadar açık (!) görüşlü bır kadın daha ortada olmasa bunlar muhtemelen yaşanmazdı adam da çocuğuyla ve haşemolu karısıyla daha cok ilgilenırdı !! haşemolu olup olmaması neyi ve kimi baglıyor bu arada anlayamadım adam rahatsızsa bunu eşiyle paylasabılecekken ortaya yenı bır kadın cıkıyor (kusura bakmayın bakıre kadınımıza kadın dıyorum) zaten kadınlar kulubündeyız,

bu yasananlara bekarların ılımlı baktıgını soyleyemeyın bana! ben de evlenıcem ya da evlenmıycem etrafımda aldatılan kadınların kocalarına ne yapayım sevıyorum dıyerek kucak açan baska bakire kadınları görmeyı ıstemıyorum
klava:

Kızınn normal pıskolojısı bızı ılgılendırmıyorrrr bıze yazılan yazıyaa yorumlarımızı ıstedıı sorması ayıpr sız nerden bılıyosunuzz kızın annenısnın baska bırıyla aldatıgınada bunu yazıyosunuzzzz NEYE DAYANARAKKKTANNN SOYLERMISZ

imza gonul1977

aska sevgiye sonsuz saygim var gurursuzluga hic tahammülüm yok
gurusuz bir sekilde ikinci kadin olmayi kabul etmek yeríne gururumla askimdan ölürüm daha iyi

ısın evlıyle bekarla alakassı yokkı bu buu prensıp meselesı meshebı genıs olan ınsann ıstedıgı herseyı yaparrr bunu gururunayedırıp yedımemesı bıleee umruna gelmesski

Tamam da bence objektif olmak lazım bütün yorumları okuyorum, çoğunlukla evli kadınlar saldırıyor.. Bende evleneceğim ve bir gün adam beni sevmekten vazgeçerse ben şahsen nolur evine gel diye yalvarmam...a.s

çok ilginç gönül, 2ci kadını neden bu kadar çok savunuyorsun. anlamak mümkün değil

İtiraf ediyorum ben bir adamın metresiyim odalığıyım..

Rahatlarmısınız bunu duysanız? bence inanılmaz bencil bir düşünce tarzı var insaNların sadece kendi açısından bakıyor ve ben bu kızın açısından da bakmaya çalışınca hemen "öteki kadın" oluyorum..
Lafın özü şudur; bu adamla bu kadının evliliği bitmiştir, fakat adam la kadın kurulu düzeni bzomak istemediği için böylece yaşayaıp gitmek istiyor, konus sahibi arkadaştan başka da bu durumdan rahatsız olan yok!!!!!

gercektenn konu sahıbını okdar savundunuzkıııı sızeee hıc anlam veremedımmmm

yapılan yanlışı, onaylamam. bana ters gelen bir olaya,o kızın açısından bakmam. onu savunmam. bence yanlış. neyini savunacağım. iradesizliğinimi,değer yargısınımı,neyini,
bencilim evet. bu konuda bencilim. o kadını,o ,anneyi düşünüyorum.
evet bencilim. o yavruyu düşünüyorum...
çok bencilim çok...........

işaretlediğim kelimeleri kullanırken konu sahibine bu lafların dokunacağını düşünmeliydiniz

hem de onu anlamaya çalışan bir üye olarak

gercektenn konu sahıbını okdar savundunuzkıııı sızeee hıc anlam veremedımmmm

Ne ima ediyorsunuz?
Bence etmeyin direk söyleyin ; ama rahatlayacaksanız özel hayatımla ilgili bir iki bilgi vereceğim ben evli birisi ile birlikte filan değilim İnşallahta olmam, kaldıki nişanlıydım yeni ayrıldım yani kesinlikle arkadaşın yaşadıkları ile ilgim yok..

Bu sitede ve dışarıda gördüğüm haksızlıklara tahammül edemiyorum, bu kadın suçlu ama onu bağışlayan kadın suçsuzmu ? Ben dikkatinizi başka bi yere çekmeye çalıştım ama hiç kimse anlamadı hepimiz aldatıldık değilmi? Ve belkide aldatılıyoruz, sürekli birilerini suçlayacağımız yerde eşlerimizi/ sevgililerimiz sorgulasak daha doğru değilmi?

ıı valla bırılerı aldatıyo dıyeee bızde gıdıp eslerımzıı gozetım altına alıcazz ne alakaa konu nerden nereye geldıı konu sahıbı ortada yokk masallah avukatalarrr ortada fınk atıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…