E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ocfngk
Bu sitede ve dışarıda gördüğüm haksızlıklara tahammül edemiyorum, bu kadın suçlu ama onu bağışlayan kadın suçsuzmu ? Ben dikkatinizi başka bi yere çekmeye çalıştım ama hiç kimse anlamadı hepimiz aldatıldık değilmi? Ve belkide aldatılıyoruz, sürekli birilerini suçlayacağımız yerde eşlerimizi/ sevgililerimiz sorgulasak daha doğru değilmi?
ıı valla bırılerı aldatıyo dıyeee bızde gıdıp eslerımzıı gozetım altına alıcazz ne alakaa konu nerden nereye geldıı konu sahıbı ortada yokk masallah avukatalarrr ortada fınk atıyoooo
yapılan yanlışı, onaylamam. bana ters gelen bir olaya,o kızın açısından bakmam. onu savunmam. bence yanlış. neyini savunacağım. iradesizliğinimi,değer yargısınımı,neyini,
bencilim evet. bu konuda bencilim. o kadını,o ,anneyi düşünüyorum.
evet bencilim. o yavruyu düşünüyorum...
çok bencilim çok...........
Bakın detaya girmek istemiyorum; ben bir aile biliyorum adamla kadının evlilği bitmiş adam başkasına aşık olmuş kadın kurtarmak için habire çocuk yapıyor kocasını kazanmaya çalışıyor çünkü, belki düzelir zamanla diyor ama hayır adam düzelmiyor..O çocuklardan biri benim.. Ne oluyor boşanmayınca mutlu mesut yaşıyorlamı sanıyorsunuz? yuva içinde huzur varsa yuvadır..
konu aldatılan kadının hatalarına geldi, aldattıran kadın haklı konumda
zaten bu düşünceler oldukça aldatılan kadınlar hep olacaktır...
adamın eşi ögrenmıs ve bagıslamıs mı ?
ben öyle bir şey okumadım?? aldatılan kadınları savunmak ıstıyorsanız aldatan kadının safından mı eklenmenız gerekıyordu ? bu sekılde mı göstermeye calısıyorsunuz aldatmanın yanlış oldugunu?çok yanlış..
burada adamı suçlamayan olacağını sanmıyorum. konu sahibi, kadın olunca genelde onunla ilgili yorumlar yapıldı. erkek açsaydı erkekle ilgili yorum yapılcaktı.
kimse burada sırf kadın suçlu demedi. dikkatini çekerim
bir önceki mesajımı tekrar okuyun.Ben öz annemde dahil aldatıldığı zaman heleki böyle süreklilği olan bir ilişki ile tekmeyi vurmasını isterim, anlamadığım bu kadın o adamı terkedince adam hayatına dönecek hayır dönmemeli eşide bu adamı o eve almamalı ortada kalmalı, tek suçlu konu sahibi değil konuyu o açtığı için tabi ona saldırıyoruz , ama biz değilmiyiz "erkeğin elinin kiri, döner dolaşır kürkçü dükkanına gelir vss" ben buna karşıyım,, O evlilik çökmüş zaten hiç kimse kusura bakmasın..
Siz ne kadar kızsanızda bu adam 2, kadına gidiyor, ve sanırım önemli olanda bu durumda ne yazıkki bu adamın tercihi..
Ben size farklı birşey söyleyeceğim, bu tür ilişki yaşayan kadınların hayatında problemli bir baba/kız ilişkisi vardır (emin olun bişey biliyorumda söylüyorum), muhtemelen anneside aldatılmıştır ve kadın farkında olmadan içinde bir kin büyütür, bu bir savaş gibi o adam hangimizin olacak? Kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı gözden geçirirseniz ne demek istediğimi anlarsınız..
nedense,yorum yok,demek geldi içimden. bu iki yazınıza.....Bakın detaya girmek istemiyorum; ben bir aile biliyorum adamla kadının evlilği bitmiş adam başkasına aşık olmuş kadın kurtarmak için habire çocuk yapıyor kocasını kazanmaya çalışıyor çünkü, belki düzelir zamanla diyor ama hayır adam düzelmiyor..O çocuklardan biri benim.. Ne oluyor boşanmayınca mutlu mesut yaşıyorlamı sanıyorsunuz? yuva içinde huzur varsa yuvadır..