bana çok kızacaksınız...

Olayımız bu zaten bizene senin bekaretinden en önemlisi şu ki bakireyim yazıp yanınada tenizmi uyuşuyor yazarsan burada bekaret konusunda hassas olan kişileri çelişkiye sokarsın.Bekaretin ne olduğunu burada çok kadın iyi bilir eşlere saklamanın ne olduğunuda kusura bakma ama yazdıklarından bakir olmadığını ama bir damla kanı varsayarak bakire olduğunu yazıp durmuşsun.
Bekaret beyindedir bacak arasında değil ikinci yazışım.
Ve yıllarda kendini eşine saklamış olan kadınlara haksızlık bu bekareti diline dolamış olman.

bakirelik konusunu açan sensin kimse sana sordu mu bakire misin diye?

kendin yazdın hem de en özel şeylerini ten uyumunuza kadar

konunla alakasız öğeleri ilk sen işledin

Sen basmassan ben basıcam -tatlicadiarzu-
Bize bakireyim diye altı çizili yazan sensin.Bakireliğin içinde yorum yapılınca kızıyorsun.
Konuşulmasını istemediğin konular için niye malzeme veriyorsun?

evet.kendisi yazabilir . ama biz bakirelikle ilgili yazarsak kızıyor.
çifte standart bu olmalı..............

Ben o cümleleri artık o konuda bişiy yazmayın diye altını çizerek yazdığımı belirttim. Sizin gibi sadece yargılamak için konumda olanların yardımını istemiyorum.

Biz seni yargılamıyoruz ki ayrıca konuna kimi isteyip istemeyeceğine karar verecek olan sen değilsin.Burası şahsa özel açılmış bir forum değil.ısteyen istediği konuya yorum yazar işine gelenleri ayıklama şansın yok malesef...

işte budur...yazmama gerek kalmadı.a.s.

ocfngk madem böyle büyük bir olayin icine girdin ve kendini böyle bir iliskiye layik görüyorsan gögüs germeyide bilmen lazim. Ama lütfen kimseleri kirmadan.
Ne demisler herkes hak ettigini yasarmis, ne yazikki sende kötü durumundan dolayi hem burada hemde toplum icinde daha cok kirici seyler yasayacaksin, simdiden antremanlara basla buradan.
Saygini yitiriyorsun tabiki yaptigin hareketlerinle. Hic bir akilli kadin, evli ve hemde cocugu olan bir erkege kendisini kaptirmaz. Ha, bosanmis olsaydi kimse bir sey demeyecekti burda.
Ama hala evli ve ayrilmayada niyeti yok, gerekce ne olursa olsun.
Acaba bir daha erkek bulamayacagim korkusumu var sende acaba? Benimde aklima bu takildi?
Yoksa hic normal degil hareketlerin.

ya benim anlamadğım bi konu war hem bizden yardım istiyor hemde fikirlerimizi söyledğimizde beğenmiyor git kendi konunu başka yerde tartış diyor yapıcı sözleri kadlırıyorsunda yıkıcıları nie kaldırmıyorsunuz??en başta yazmışsın bana kızacaksınız die kızdımı nie hemen insanlara sataşıyorsun.. burdaki % 80 kişinin fikri şu yanlış bi ilişki yaşıyorsunuz herkese zararı olan bi ilişki bi yuwayı parçalamaya çalışıyorsun.. aşk yaşasanda buna aşk desende yine bi aile dağılıyor.. yuwa yıkanın yuwası olmaz bunuda bil.. ne mi yapim uzak tutmak için diyorsun.. onuda sen düşün biz fikr söyleyince beğenmiyorsunuz çnkü.. sana yol gösteriyoruz burun kıvırıyorsun.. bn burdaki arkadaşların yerinde olsam yorum bile yazmam.. 23 sayfadr tartışıyoruz ama siz bi arpa boyu ileriye gidemedinz hala sabit bi noktadasınız..kendi konunuuzu bıraktınız farklı konular tartışıyorsunuz.. bi erkek hayır denmesinden anlar kusura bakmayın ama siz hayır demiyorusnuz o beye hem evet hem hayır imajını veriyorsunuz..adam gibi bi hayır diyin tawır koyunda o erkek hala arıyormu bakalım sizi.. nyse siz yine bildğinizi okuyun buraya konu açmıssınz ama hala yerdeyiz ilerleme yok yani!!!

en son ne olsmdu aceba senelerr olmus evlendiniz mi o esinden ayrildi mi cocuk ne oldu sanki bi film gibi etkilendim sanki uzuldum de

Konu seneler önce açılmış ve üye burada değil, eski konuları çıkarmayın ortaya.

Neye üzüldünüz ? Evli olduğunu öğrendikten sonra hala ayrılmayı beceremeyen insanlar insan değildir , hepsi bu.

Kimisi çok dramatik anlatarak yol arar kendine kimisi başka bir şekilde.

Hepsinin adı sonuçta metres oluyor iste. Aldatan şeref yoksunu , haysiyetsizde başrolde geziyor.

İkinizde çocuğu düşünmüyorsunuz yazık...

Yani öyle böyle bu evlilik sürüyormuş.Ama senle görüşmeye başlayınca ayrılma kararı almış.Hoş sen olmasaydın da bu adam birine gözü koyacakmış belli ki canı çapkınlık yapmak istiyormuş.Belki sonradan gercekten sevdi seni bilemem.Ama evlensen bile böyle bir adama güvenebilir misin?Zamanında karısını da seviyormuş.Sen de ona bir çocuk verdikten sonra aynı şeylerin başına gelmeyeceğinden emin olabilir misin?Sana kızmadım ama evli bir kadın olarak kadına üzüldüm.Kadının tehdit etmeleri ise biraz saçma geldi.Sanırım olanların farkında ve kocasını bir şekilde elinde tutmak istiyor.Eminim aldatıldığının farkındadır yazık.Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.

Siz ewlendıgınızde , k veya bu sebeple esınız baska bırıyle gorusmeye baslasa ne hıssederdınız? emınım aynı seyı bır gjn yasayacagınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…