bana çok kızacaksınız...

Acaba sonu ne oldu ama ben konu sahibine üzüldüm, konuda adı geçen eş kocası tapulu malı gibi görüp istediği gibi takılmış kocasını önemsemeden evliliğini düşünmeden adamı tehdit ediyor adam da boşanamıyor, boşanınca anne babalık görevleri bitmiyor ki insanların. Kadın resmen adamı çocuğu kullanarak elinde tutuyor da bu da yanlış yani. Bence olan konu sahibine olmus adam cinsellik icin falan da kullanmıyormuş yani yazdığı üzere (bu kısma pek inanmasam da) olan bu genç zavallı kıza olmus, pişkin bir adama catmıs yazık. Insallah kurtulmuştur bu hayattan

Üzüldüm ama bu hikayede yanan sensin ,çok acı da olsa bitirmelisin.Ona karsi duygularini biraz torpulemeden zaten baskasina bir sey hissedemezsin bir sure kimseyi alma hayatına.Ask olmasada eminim sevgi çalacaktır kapını o adamdan sana hayır gelmez.Yaşın ilerleyecek kendine hic şans bırakmayacaksın. Not:aşk acısını sapına kadar çekmiş birisi

Evli birini sevmeye hakkınız yok. Bunun aşkı, aması, şöylesi böylesi yok. Sizin olmayan bir adamı sevmek zamanla sizi de yıpratır. Bir an önce kendinizi kurtarın.

konusmalarindan gordugum kadariyla Senin vicdansız bencil biri olduğunu düşünmüyorum.madem herkesin açısından baktin bir de o çocuğun açısından ve ilerde senin kendi çocuğunun acisindan sana bak...doğruyu göreceksin.

o adam iyi biri olsaydı o gün parmağında yüzüğünü görürdünüz. hatta hiç gözleriniz birbirinize kenetlenmezdi. o adam iyi biri olsaydı boşanmayla çocuğu da boşamadığını bilirdi karısıyla boşanmak istememesine kılıf uydurmazdı. hep sizin yanınızdaymış gibi anlatmışsınız. çocuğunu çok seven özleyen adam sağda solda sürtmez

bu durumu yaşayan binler var ya ülkemizde hepte sevgi saygı yok ama boşanma da yok nasıl bir yaşam tarzı ise hep te evli olan erkekler anlaşamıyoruz lan karaktersiz boşan sonra ne halt yiyorsan ye ha bide evli erkekleri kadınlarda bırakamıyor birde bu var. çok değerli oluyr hem eşi için hem sevgilisi için paylaşamıyorlar

Cümleleri bu kadar suslemeniz suçunuzu ortmüyor bilesiniz. Ortada küçücük bir bebek var ve hala süslü romantik cümleler .. Adam inanclıymis bir de nasıl bir inancsa karısını aldatıp baska kadınlarla sevisebiliyor. Siz de bakireyim diyorsunuz gercekten cok önemli bir detay. Zaten sevisme var bakire olunca tamamen masum mu oldunuz şimdi? Ne olursa olsun adam evli ve küçücük bebegini babasız bırakıyor buna hakkı yok. Bosansın o kadın da kurtulsun böyle iğrenç bir adamdan.

Klasik erkek yalanlari eşi onu anlamiyordur esini sevmiyordur ivir zivir.Bir taneside cikip demiyorki ben eşimi aldatiyorum çünkü şerefsizin önde gideniyim.Niyeyse erkek aldatir ama karisi sucludur.Konu sahibi inanmayin elin evli cocuklu herifi icinde kendinizi harcamayın

Ilk sayfada neden herkes konu sahibini desteklemiş anlamadım. Çok üzülmüşler konu sahibine ,süslü anlattı diye yaptığı kötülüğü kapamiyor. Başta bilmiyordu eyvallah öğrendikten sonra hala devam etmesi, yok kadin adami tutamamış , yok intihar ederim demiş. Kadın bikac ayda dine dönmüş ama aşıri hiç inandırıcı değil. Konu sahibi yoktur buralarda ama utanmali ,ayrılamıyoruz, supermenimi gibi güzellemelerle kadını kandiriyor .karisinu aldatan erkeğide melek yapmış

Yaaa tavsiyeni yesinler seniiiin.

Senin kocan böyle aşık olup senden boşanmak istese kocanın sevgilisine "BU AŞKI ÖLDÜRMEYİN!! 11!!BİR!!1 AŞK HERŞEYE DEĞER.." dersin, eminim.

Ne aşkı ya?
Adam bildiğin kadını kandırmış.
Kadında yeşilçam filmlerine bağlayıp "N-nayıırr, nolamaaz, çok aşığııığm" triplerine girmiş.
Acıklı acıklı anlattı diye de herkes kadına üzülmüş. Vah vah ne üzücü.
Tabi bile bile 2.kadın olmak zanaat.
Kadın yuva yıkan, erkekte şeref yoksunu tiynetsizin teki.
Bu kadar.

Sakin ol çiçeğim. Konu çok eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…