bana çok kızacaksınız...

Ağzına saglik

Cidden ne oldu acaba.ayrılmıslardır muhtemele
Umarım ayrilmislardir.Adam kizin varlığından dolayi esini iyice silmistir.Kiz olmasa belki her sey daha farkli olurdu.Ama onu geçtim karisina cocugunun annesine bunu yapan adam (kiii onu da başta kandirmis)nasil guvenmis bu kiz

Bunu KK’nın dipsiz kuyusundan bulup çıkarmayı nasıl başardınız ya?
site yenilenince alttan benzer konu cikarma ayari da getirmisler. herkes tarihine bakip ya da uye aktif mi degil mi diye bakma ve cevap yazma bilincinde degil. bebeklinick konu acmistim istersen yazabilirsin memnun olmadiklarini. baslik "forum'un yeni formu hakkinda"

Yapma, senin ona koyacağın mesafeden sonra bir başkasıyla da aynı duyguyu yaşayabilecek bir insan. Bir çocuğun, kadının , kadının ailesinin , anne babası , herkesin hayatı boyunca arkandan beddua edeceği bir insan olma!
Bugün sen olmazsan yarın bir baskasina aşık olacak çünkü bahanesi var. Küçücük bebeğine kıyan ele neler yapmaz. Gerekirse terapi al ki bana göre kimse vazgeçilmez değildir.

Drama kusacağım şimdi. Kaç yaşında adamlar saniyelik bakışmayla aşık olmuş falan poff. Adam zaten avlanıyormuş sonradan kafalar uyuşunda devam etmiş. 11 yıllık konu umarım konu sahibi kurtulmuştur bu saçmalıklardan

Altta çıkan benzer konular kısmı hic iyi olmamış sanki, devamlı konular hortluyor :/

Belkıde anlattıgı gıbı degıldır.Çift taraflı dınlemek gerekır.

Boyle hıkaye gıbı yazınca masum gorunmuyorsun. Resmen yuva yıkan olacaksın bende evlıyım esım benı sevmese gıder dırek bosanır baska bırını bulmayı beklemez o neden yapmamıs. Cocugu kacırna fılan da bahane nereye kacırıyor oyle bı dunyamı var yurt dısına yerlesırsede gıder gorur cocugunu. Yapmak ısteyen yapar bahanesı olmaz. Cok sacma bı ılıskı zaten boyle seyler sevgılısıne mukemmmel davranan erkeklerden cıkıyor genelde elde tutmak ıcın esıne aynısını yapmıyorlar. Fazla kaptırmıssın kendını okurken bıle suphelendım kesın evlı cıkacak dıye bellı yanı. Asktan kımse ölmüyor bırakın su cok asıgım hallerını allah askına hepımız asık olduk. Bende dunyanın en mukemmel askını yasadım hemde 8 yıl ılk askımdı seve seve ayrıldık mecburı hala benı sevdıgınıde bılıyorum ama ölmedim sürğnmedım baska bırını sevdım evlendım asla onun gıbı degıl olamazda ama esımı sevıyorum ve o hayatımda kalan rn guzel anı baska bısey degıl yanı anlatmak ıstedıgım unutulabılıyor vazgecılıyor yerını gayette bırı alıyor. Tabı gururlu bır ınsansa bunları yapabılıyor. Rabbım o kadının yardımcısı olsun ne olursa olsun evıne neredeyse hıc gelemeyen esını beklıyorsa o adamda onu aldatıyorsa hak etmıyor hemde hıc

kiza degil zaten kucuk cocuga annesine uzuldum sanane ayrica cikaririm cikarmam eski konuyu eski konu uzerinden cok konusan var yani sen gormek istemiyirsan eski konuyu okuma cevap da yazma sikah mi dayadim kafana yaz diye

Genelde kalbimle hareket eden biri olsamda iliskilerimde söyle düsünürüm. Bu insanla benim gelecegim olabilir mi? Su an bana evlilik teklifinde bulunsa gözüm kapali evet diyebilir miyim? Söz konusu sizin bahsettiginiz icin cevap direkt hayir bence! Cünkü adam bir baskasiyla evliyken sizinle olabilcek karakterde ve iki tarafa türlü türlü yalanlar söyledi muhtemelen. Karisini birakip bana gelse ben bu adama asla güvenmem cünkü bugün ona yapan yarin bana yapar. Ve adam cok cabuk asik olan ve bir kadina karsi rahat bir sekilde harekete gecen biri. Bilemiyorum ben olsam net bir sekilde devam etmezdin. Bu iliskiden size hayir gelmez bosyere vakit kaybediyorsunuz..

Eski konuymuş sonunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…