bana çok kızacaksınız...

kızacaksınız demiş çünkü aslında kendi de kendisine kızıyor...
kabul etmediği bir şeyi yaşıyor...
ama insan içindeyken göremez yanlışı, mesafe yok çünkü sorunla arasında, uzaklaşmalı ki görsün..
yapacağı şey en yakın dostu, arkadaşı yaşasa böyle bir şeyi ona ne derdi...
işte onu kendine söylesin...
adamın karısını çocuğunu düşünecek olan o değil...
arkadaş sadece kendini düşünsün ve ne istediğini bilmeyen adamın elinden kurtarsın kendini...
dürüst değil, kendine aşık etmeden evli olduğunu söylememiş...
dürüst değil, her iki kadını birden idare ediyor...
bağlılık yok, sadakat yok, sorumluluk yok, sevmek tabi ki kolay...
yine de birbirlerini gerçekten sevmiş olabilirler, yaşadıklarını insan kendi bilir...
koca adam ölçer, biçer, tartar ne tarafa gitmek isterse oraya gider...
hiç bir şey kolay değil ama düşündüğümüz kadar zor da değil...
çocuk, eş, anne, baba bile bir yere kadar bir yerden sonra sadece ve sadece kendimize aitiz...
işte o aitliği kiminle yaşamak istiyorsa yaşar insan kimse de karışamaz...
yaşar ama kimseye zarar vermeden, aldatmadan, dürüstçe yaşar...
ayrılır, evlenirler, çocuğunu da görür, üzüntüleri bir kenara bırakıp yeni bir sayfa da açabilirler...
tam tersi de olabilir...
hayatta herşey olabilir...imkansız değil...
sadece ne istediğini bilmek ve o yolda yürümek gerek... hepsi bu..

Tabii ki, ama ben karısını çocuğunu düşün anlamında söylemedim dikkat ederseniz bu evlilikte şu aşamada boşanmaya etken kendi olacak bu durumu ileride bu adamla bir izdivaç düşündüğünde taşıyabilecek mi? çünkü adam boşanıcam diyor ama tek etken bu arkadaş adamın boşanmasına, öyle gözüküyor çünkü diğer şartlara rağmen 1.5 yıldır devam ettiriyormuş evliliğini hayatta her şey olabilir imkansız değildir ama ileride annesi ile babasının ayrılmasına etken olmuş birini suçlayan bir çocuk çıkabilir ortaya, evet ne istediğini bilmek önemlidir evdeki kadınımı, yeni aşkı mı, imkansız olduğu için cazip görülen evli bir erkeği mi? o an için yapılan tercihler ileride pişmanlığı olabilir insanların tüm yaşananlara rağmen değer mi onu düşünmek gerek

evli insanlarla beraber olan kadınların ben kadınlık onurundan şüphe ediyorum

Tabii ki, ama ben karısını çocuğunu düşün anlamında söylemedim dikkat ederseniz bu evlilikte şu aşamada boşanmaya etken kendi olacak bu durumu ileride bu adamla bir izdivaç düşündüğünde taşıyabilecek mi? çünkü adam boşanıcam diyor ama tek etken bu arkadaş adamın boşanmasına, öyle gözüküyor çünkü diğer şartlara rağmen 1.5 yıldır devam ettiriyormuş evliliğini hayatta her şey olabilir imkansız değildir ama ileride annesi ile babasının ayrılmasına etken olmuş birini suçlayan bir çocuk çıkabilir ortaya, evet ne istediğini bilmek önemlidir evdeki kadınımı, yeni aşkı mı, imkansız olduğu için cazip görülen evli bir erkeği mi? o an için yapılan tercihler ileride pişmanlığı olabilir insanların tüm yaşananlara rağmen değer mi onu düşünmek gerek

Evli bir adamla ilişkisi olan kişinin ileride aynı şahısla evlendikten sonra pişman olacağını sanmam ben..
Yarın o çocuk büyüdüğünde babaya ya da babanın yeni eşine hesap sormaya kalksa bile onu anlamayacaklardır.. Çünkü yaşamayan anlamaz..
Bahane hazırlamak çok kolay..

ne beklediğinizi,bizden ne duymak istediğinizi bir türlü anlayamadım ben...

eğer çok istiyorsanız eğilinde madalya takalım size....

Ya arkadaşlar iki insan ın evlenmesi kadar boşanmasıda normal, islmaiyette bile var boşanmak ne bu tepki? Siz diyorsunuz ki bu kız ayrılsın adam onunla bununla yine "zavallı eşini" aldatmaya devam etsin , ne fark eder o adam o kadını yine mutsuz edecek ??

Ne alaka ya!
Evet aldatacak da zaten sebep siz olmayın dedim arkadaşa.
Burada adamın karısı gelse sorsa ayrıl derim ona da boşanmaya tepki veren kim????Benim yorumumdan boşanmak çok günahtırı nasıl çıkardınız anlamadım doğrusu.
'Günaha ortak olmayın'ı anlatmaya çalışmıştım.
:tomato:

çok üzüldüm sana
ama eşine daha çok üzüldüm yazık

adam kendi tercihini yaşıyor sevgiliside
tek mağdur taraf var anne ve yavrusu
onların canları nasıl yanıyor ama buraya yazan taraf süslü kelimelerle yardım istiyor
destek verenler biraz empati yapsınlar
yapabilirlerse..

bence en baştan adamın karısı, adamı yarı yolda bırakmış... çünkü onlar evlendiklerinde kadın çok farklı bir görünüme ve düşüncelere sahipken, şimdi ise eşiyle çok farklı hayat görüşleri var... bi insan mutlu olduğu kişiyle aynı hayat görüşlerini paylaşır.. ya adam kadına ayak uydurması gerekirdi ya da kadın adama... bu şekilde zaten evlilikleri yürümez... demek ki çok öncelerden başladı sorunları... kadın da bu fikir ayrılığını göze almış ama resmi ayrılığı neden göze alamıyor acaba... ayrı hayatlar yaşamak adamın eşinin tercihiymiş aslında...
eğer tüm anlatılanlar doğruysa , bu şekilde en zor , işin içinden çıkılmaz durumu adam yaşıyor bence... kimseye madalya takmaya gerek yok .. bunlar hayatın taaaaa gerçeği... aşkı yaşayamayanlar ve ya sadece filmlerden aşina olanlar da kendilerini çok belli etmişler gerçekten... lütfen yapıcı yorumlarda bulunun derim.....

güvercin,kimsenin aşkı yaşayıp yaşamadığını bilemezsin.
bence böyle kesin ve net konuşmamalısın. aşk çok güzel bir duygu ama yasaksa ben ona aşk demem..aşkın ,arkasına da sığınanı tasvip etmem. aşk var herşey mübah. yok öyle şey..
hayatın gerçeği olduğunu hepimiz biliyoruz. ama yanlış ve yasak olanıda biliyoruz...
yapılan yanlışmı doğrumu. ona bak bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
güvercin,kimsenin aşkı yaşayıp yaşamadığını bilemezsin.
bence böyle kesin ve net konuşmamalısın. aşk çok güzel bir duygu ama yasaksa ben ona aşk demem..aşkın ,arkasına da sığınanı tasvip etmem. aşk var herşey mübah. yok öyle şey..
hayatın gerçeği olduğunu hepimiz biliyoruz. ama yanlış ve yasak olanıda biliyoruz...
yapılan yanlışmı doğrumu. ona bak bence...

yanlış işler , bazen yanlış olaylardan sonra ortaya çıkar... burda haklı haksızı aramıyorum , çünkü çok çarpıklıklar var.. bi kere adam hatalı, evli olduğu halde bu arkadaşla bir ilişki yaşıyor, adamın karısı hatalı; hayat görüşünü değiştirmesine rağmen evli kalma ısrarları old. için.. bu arkadaşımız hatalı, kalbine laf geçiremediği için... hepsinin yaptığı da yanlış bence...
ve bazı arkadaşların bakirelik konusunda inceleme yapmaya çalışmaları da yanlış, bazılarının da kızın aşkının derecesini sorgulamaya çalışmaları da yanlış...
yanlışlar çok ama ben yanlışlardan çok, bu yanlışların hangi çarpıklıklardan kaynaklanmış olduğuyla ilgilendim sadece...

yanlış işler , bazen yanlış olaylardan sonra ortaya çıkar... burda haklı haksızı aramıyorum , çünkü çok çarpıklıklar var.. bi kere adam hatalı, evli olduğu halde bu arkadaşla bir ilişki yaşıyor, adamın karısı hatalı; hayat görüşünü değiştirmesine rağmen evli kalma ısrarları old. için.. bu arkadaşımız hatalı, kalbine laf geçiremediği için... hepsinin yaptığı da yanlış bence...
ve bazı arkadaşların bakirelik konusunda inceleme yapmaya çalışmaları da yanlış, bazılarının da kızın aşkının derecesini sorgulamaya çalışmaları da yanlış...
yanlışlar çok ama ben yanlışlardan çok, bu yanlışların hangi çarpıklıklardan kaynaklanmış olduğuyla ilgilendim sadece...

işte bu yazına katılmamam mümkün değil canım..a.s......

Yapılacak çokta birşey yok adamın anlattıklarından karısı hakkında asla yorum yapmam çünkü adamlar elbette herşeyi işlerine geldikçe anlatacak ve göstereceklerdir.

Yaşadığın şey bir güzel duygular ve önemli bir deneyim olarak kalmalı sende ama bu gün eşine bunu yapan yarın sana da neler yapar çoğumuz evlendikten sonra salıyoruz kendimizi kilo alıyoruz o eski kokoşları koyuveriyoruz kapının önüne eee adamlar bizi gidip aldatsın o zaman farklı deneyimler erkekler için heyecan olabilir sarılarak yatmak onu masum göstermez sadece duygu yüklü bir heyecansın işte çocuğu var ayrıca vicdan en önemli olan eğer vicdanın rahatsa yaşa istediğini.
Ayrıca bekaret iki bacak arasında değil beyindedir bütün herşeyi yaşayıp sadece bir parça kanla bakir kalınmıyor.
Yargılamıyorum seni yanlış anlama sadece bu tarz konulara kendi çerçevemden bakıyorum.

bakirelik olayına gelince bakireyim,diyorsun...yazmışsın,ten uyumu,var.sevişiyoruz diye...... 1 senedir böyle,bu demekki.
sevdiğiyle bir kere beraber olup ,bakire olmayan,inan ,,,,,benim gözümde senden daha bakiredir.........

Son düzenleyen: Moderatör:
karısı hakkında hayat görüşlerimiz değişti artık içmeye clublara gidemiyoruz ayy evde ilahiler çalıyo eve gitmek istemiyorum diyen adamcağızın kendi görüşlerinden emin misiniz?

size oynuyor belki ?ki zaten oynuyor da dünya görüşlerini de farklı yansıtıyor size belki.

biricik sevdiceğiniz o çok boş öğleden sonralarında size yaptığı 'seviyoruz takip de mi etmeyelim' ciciliklerini karısına yapsaydı şimdi ortak bir nokta bulmuş mutlu mesut yaşıyor olacaklardı gerçi ona da yapmadığını tam olarak bilemiyoruz malum:nazar:

Ferza nın dediği gibi demek tek günahkar o kadıncağız aaa kadına bak boşanmıyor çocuğunu babasız büyütmek istemiyor aşıkla maşukun arasına giriyor yatacak yeri yok değil mi?:nazar:

ama sevdiceğinizle siz öyle misiniz masum iki aşıksınız hele sevdiceğinize daha da yazık değil mi?

sizi kullanmıyor ki heyecanlarını sizde bastırıyor evliliğindeki monotonluk dönemlerini en iyi sizin kollarınızda atlatıyor :nazar:

Size yalan söyleyen bir erkeği nasıl sevebiliyorsunuz anlamış değilim

Bana evli olduğunu söylediği anda kendime derimki "tmm seviyor olabilirsin fakat bu kişi seni resmen kandırdı,seni kandıran bir insanla ne olursa olsun devam etmemelisin" der kafamda bitiririm.....

Ha unutamam bahanesiyle gelmeyin bana

Kimler unutuluyor kimler :nazar:

Evli olduğu halde görüşmeniz kadar büyük bir hata olamaz zaten :1closedeyes:

bakirelik olayına gelince bakireyim,diyorsun...yazmışsın,ten uyumu,var.sevişiyoruz diye...... 1 senedir böyle,bu demekki.
sevdiğiyle bir kere beraber olup ,bakire olmayan,inan ,,,,,benim gözümde senden daha bakiredir.........

Sanane?

Bize ne senin düşüncenden?

SA-NA-NE BENİM BAKİRELİĞMDEN?? SANANE???!!!!

Benim konumun altına, konumdan saptırılmış beni ilgilendirmeyen düşüncelerini yazma. Sen kendine yardımcı ol önce

Sanane?

Bize ne senin düşüncenden?

SA-NA-NE BENıM BAKıRELıĞMDEN?? SANANE???!!!!

Benim konumun altına, konumdan saptırılmış beni ilgilendirmeyen düşüncelerini yazma. Sen kendine yardımcı ol önce

konu açarsan her yorumada açık olacaksın.
bu benim fikrim.
galiba ağır geldi. üzgünüm ama düşüncemi yazarım.
BURASI ÖZGÜR BıR PLATFORM..
VE hakaret etmesen iyi edersen. birazdan kötü içeriğe basacağım.

bu benim fikrim.
BURASI ÖZGÜR BİR PLATFORM..

Sen basmassan ben basıcam -tatlicadiarzu-
Bize bakireyim diye altı çizili yazan sensin.Bakireliğin içinde yorum yapılınca kızıyorsun.
Konuşulmasını istemediğin konular için niye malzeme veriyorsun?

bu benim fikrim.
BURASI ÖZGÜR BİR PLATFORM..

Basarsan bas. Beni neyle tehdit ediosun :=)
Burası benim konumun altı. Yardımcı olsunlar diye açtım, senin dart tahtası gibi kullanman için değil!
Git özgürlüğünü kendi konunda yaşa!

X