bana çok kızacaksınız...

Memlekette adam mı kalmadı kızım evli olduğunu artık biliyorsun. Hiç mi gururunuz yok sizin ya. Benım bir arkadaşımın başına geldi aynı şey. Karımı sevmiyorum vs cinsel haytları yokmuş ama geceleri aynı yatakta yatarken arkadasıma mesaj atıyormuş meğersem. Kendinize gelin Allah aşkına. Evdeki kadının yerine koy biraz da kendini. Lütfen

Konu eski

O küçücük bebek dediğiniz şu an 13-14 yaşında yalnız konu 12 yıllık shshsh

O kadar güzel anlatmışsınız ki sanki ben yaşadım ve bir o kadar üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum. Ne desem bilemedim

Neden kızalım sana ya ben çok üzüldüm gercekten hepimizin basına gelebilir allah yardımcın olsun ama senın yerınde olsam kendımden sogutmsya çalısırım çünki ne kdr ayrılsada ilerde bu dönüp dolaşıp sana gelebilir laf olarak belkı o ayrılır siz evlenırsınız aılesı ilerde der senın yüzünden veya onun cevresındekiler senin cevtendekıler daha bir çok sorun yanı birde ortada çocuk var yanı çok cok zor ama yinedesen bilirsin saglık lı bir ilişki olmaz bence ağlıyorum demısskn bence şimdi bi kez agla ilerde hergün ağlamakdan iyidir

Kaç senelik konu yahu, günlerdir neden güncel.
12 sene olmuş, eminim konu sahibi evlenmiştir başkasıyla. Gayet de unutmuştur o muhteşem (!) aşkını.

Buraya yazmadığına göre mutlu olduğunu düşünüyorum, umarım öyledir

Gerçek mi diye düşünüyorum canım yaa ne acı sizin yerinizde olmak istemem ama burda tek bi suçlu var o da adam kendine engel olabilirdi evliyken sizle bakit geçirmesi yanlış bnve siz zaten habersiz aşık olduğunuz adamla birlikte yıkılan bi taraf ne yapmayı düşünüyprsunuz

Kusura bakmayin ama ne ayip sey ya niye oyle diyosunuz.başta bilmeden aşik olmuş herkesin basina gelebilir gunumuz erkeklerinin hic mi sucu yok.zaten yaptiginin ne kadar yanlis oldugunun farkindaymis
Öğrendikten sonra ilişkiye devam etmiş ve hatasının gerçekten hata olduğuna yürekten inanmış olsaydı böğüre böğüre evinde ağlar yine de bir yuvanın yıkımına sebep olmazdı. Gelip geçici çiftleşme isteklerine aşk deyip de bir yavrunun gelişimi esnasında önemli figür babayı yok etmezlerdi. Konu sahibi büyümüştür artık inşallah daha iyi anlamıştır

Duyguların, böğüre böğüre ağlaman, hislerin aşkınız gerçeği değiştirmiyor maalesef. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Boşanmamış iyi yada kötü devam eden bir evlilik var ve yerinde olsam buna sebep olmak istemezdim. Hayat görüleri değişsede şimdiye kadar boşanmamış bi şekilde devaö etmiş evlilikleei. Yani kimse aşktan ölmüyor kusuta bakma. Yaptığınız yanlış. Aldatılan bir annenin çocuğu olarak söylüyorım bunu. Herkes duygularına kapılıp kensini frenlemese evlilik kurumu diue bişey kalmaz. Aştan ölmezsiniz ama gerçekten vicdanınız varsa vijdan azabından ölebilitsiniz. Değmez.

Bu hortlatılan konulara o dönem yorum yapan üyeler ne kadar minnoş, romantik, sevgi kelebeği tipler oluyor böyle. O zamanlar Kk da genel üslup öyleydi demek ki.
Şimdi olsa ciğerini sökeriz bunları yazanın

Şimdi aynısını düşündüm son sayfaya bakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…