- 7 Eylül 2008
- 33
- 47
- Konu Sahibi ocfngk
seninkide çok açıklayıcı bir yorum olmuş doğrusuşakkıdı
bunu anlayacak kapasiten olduğuna sevindimm.
ama daha fazla uzatmayacağım,konuyu farklı yerlere taşımak anlamsız olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninkide çok açıklayıcı bir yorum olmuş doğrusuşakkıdı
Ben cep telefonlarımı size yollasam? Bi kısmınız da bana gelse? Evden çıkarken otoparkta, iş çıkışımda, ofisimde... Yanımda olsanız?:))) O zaman kesin pes eder, aramaz bi daha :)
arasın kaçmak çözum degıl zaten. nereye kadar kaçıçan. bın kere de arasa. alo boşanmadan konuşamam hoşçakal benı arama dıyıp kapatacaksın. en sonunda pes edecektır guclu ol. ne yaparsa yapsın polısı ararım gıt kapımdan falan dıceksın.
Peki.. Yarın sabah telefonlarımı açıcağım ilk aradığında da boşanmasını istediğimi söyleyeceğim...Ve telefonu tekrar kapatacağım.
Bu arada bugün eminim ailem de deli oldu bana ulaşamadıkları için...
Bekar olsaydınız da bu kadar sinirlenirmiydiniz?
Ben anlamıyorum ki..
Adamı boşanmaya zorlamak,neden,niçin?
Komik cidden..:ecrin_bebek:
Adam zaten istese boşanır..
15 yaşındaki ergenden mi bahsediyoruz burada?:uhm:
Sonra seninle mi evlenecek,yeni ufuklara yelken mi açacak paşa gönlü bilir..
ben boşanmaya zorlamasını kendısı ıçın önerdım, çunku bu adam boşanmayacak ama bu kız şuan bıze ınanmıyor. sanıyor adam boşanacak ama bunu kendısı ancak baskı yaptıgında bıle boşanmadıgını görunce anlayacak.
adam da baskı altına gırecek bakıcak artık burada rahat degıl defolup gıdecek bu kızın hayatından.
Peki.. Yarın sabah telefonlarımı açıcağım ilk aradığında da boşanmasını istediğimi söyleyeceğim...Ve telefonu tekrar kapatacağım.
Bu arada bugün eminim ailem de deli oldu bana ulaşamadıkları için...
hepımızın aslında söylemek ıstedıgı şey ortada; yanlış bır ılışkı içindesiniz, sıze akıl vermemız bıle kadınlık gururumuzu kırıyor ve bırbırımızın sözlerıne bıle gerılıyoruz. destek çıkmak ıstesek te çıkamayız tatlım, sen benım bu dunyada kı kınadıgım kadınlardan bırısın ne yazık kı.
ıster boşansın ıster evlenın ama bu adam senın canını herzaman yakar bana göre. arkadaşlarıma katılıyorum, bu adamı hayatından bırşekılde sılmelısın.
Hem anlayışlı yaklaşıyor, hem de kınıyorum diyorsunuz. Bu ne tutarsızlıktır?
Evet herkes silmesini istiyor bu adamı. Kendi de silmek istiyor. Ama ne şekilde onu soruyor. Cevap: Bir şekilde mi ...
Tüm yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız ?Yani adamın tek derdi cinsellik ya.. O yüzden benle. Cinsel açıdan kullanmak için.
"bana ver, benimle son noktayı yaşa, boşanıcam seninle evlenicem" de demiyo bana... Bak kullandığını belirten esas cümle bu işte :)))
Hem anlayışlı yaklaşıyor, hem de kınıyorum diyorsunuz. Bu ne tutarsızlıktır?
Evet herkes silmesini istiyor bu adamı. Kendi de silmek istiyor. Ama ne şekilde onu soruyor. Cevap: Bir şekilde mi ...
Konuyu açan arkadaş; sen bu konuyu açarken bana kızacaksınız demişsin zaten, bu forumda aldatılan yada babası başka bir kadın yüzünden evden giden bir sürü kadın genç kız var o yüzden ağır eleştiriler alman çok normal bu konuda gücenmemelisin toplumun en hassas olduğu bir ilişki içindesin, bekaretini kendin vurguladığın içinde belden aşağı vurmuş bazı yorumlar, bakire olsan da olmasan da sen evli bir adamla birlikte olmuşsun kandırılmışsın öğrendiğinde yine de devam etmişsin, yapacağın tek şey kararlı olmak o adam senin kararlı olduğunu gördüğü an peşinden düşecektir, seni yargılamak yada kınamak gibi bir amacım yok olamaz da nefret ederim böyle ithamlardan, ama bazen insan hata içinde yüzmeye devam eder işte o zaman birilerinin onu tutup silkelemesi kendine getirmesi gerekir, o adamı gözünde aklamaya çalışma sakın, seni kandırdı sen ona iyice tutuluncaya aşık oluncaya kadar evli olduğunu gizledi senden şartları belli boşanamıyor ama buna rağmen seni başkasına yar etmiyor bu ne bencilliktir, sana düşen bu çirkinliği bir an önce bitirmek aşk demiyorum çünkü gittikçe çirkinleşiyor ilişkinizin boyutu, boşanmasını istiyorum demişsin ya boşanıp seninle evlense bile sen asla yuva yıkan kadın modundan çıkamayacaksın çünkü sen hayatına girdikten sonra bu kararı almış olacak sen doğrudan etkileyeceksin ne kadar kötü de olsa ortada bir çocuk bulunan bu evliliği bitiren etken olmak seni nasıl hissettirecek sanıyorsun hep vicdan yapacaksın bu durumu, kesinlikle ayrıl bitir bu ilişkiyi aşk bazen vazgeçmektir, şu durumda boşanması senin yüzünden olacak bitecekse senin yüzünden bitmesin, yapamıyorum vazgeçemiyorum laflarını bırak lütfen hepimiz hayatta nelerden vazgeçtik geçiyoruz da, ağlaya sızlaya unutuyor insan, zaten hayat öyle bir değirmen ki öğütüyor aşk acısını da, kendini işine eğitimine ver bak nasıl silinmeye başlıyor hayatının en arka sayfalarına gömülüyor göreceksin, sen kararlı ol